Nervozita snažilek před testem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22131
2.8.11 10:49
magda82 píše:
dobré ráno holky :mavam: :mavam:
tak hlásím negativní a začínám zase špinit, takže se mrcha hlásí že přijde asi v termínu :cert: :cert:

Ach jo, Magdi, to je mi líto :( příště už to musí vyjít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
3.8.11 09:06

ahojky holky tak ja jsem mam ovu za sebou a ted mi nezbyva nic jineho nez cekat…tak uvidime..jeste 10 dni a pak test…pokud teda menses neprijde driv..pac jsem teprve 20 dni po vysazeni antiko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.8.11 09:39

dobré ráno holky, tak jsem 2DC teď budu čekat na ovulku. jinak chci jen říct, že chci na chvíli vypnout, tak třeba nedivte že budu jen nahlížet a pročítat diskuze,ale už to na mě moc. Nevím jak dlouho to vydržím :nevim: .Tak se prosím na mě nezlobte potřebuju vypnout a zkusit myslet na něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
4.8.11 17:43

Magdi, tak at se ti daří a moc netruchli říkej si dřív nebo později to určitě vyjde!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.8.11 09:11

Ahojky holky, jak se tady máte? My jsme včera nechali malou u babičky, tak si užívám „klidu“ :palec: ale zítra si pro ní zase jedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
6.8.11 12:43

Ahoj Mandarinko a ostatní :mavam: :mavam: :mavam:
Drahunko, budu držet pěstičky at ti to dopadne!!! :)

Já budu čekat MS někdy ve čt nebo pá příští týden… ale už druhý den jsem jak kdyby mě někdo začaroval, pořád bych jen spala ;-(, jsem unavená, k snídani jabko (to nejím skoro ani normálně nikdy…) no hrozny… tak já teda za týden pokud se MS nedostaví asi zkusím testnout a uvidím… ale nepočítám s tím, přítel nebyl skoro doma, takže jsme ovulku asi nechytli… leda že bych ji měla kolem 9-10 dne cyklu což mi příjde hodně moc brzo :nevim: :nevim: ale naděje si nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5369
7.8.11 12:46
veru1234 píše:
Ahoj Mandarinko a ostatní :mavam: :mavam: :mavam:
Drahunko, budu držet pěstičky at ti to dopadne!!! :)Já budu čekat MS někdy ve čt nebo pá příští týden… ale už druhý den jsem jak kdyby mě někdo začaroval, pořád bych jen spala ;-(, jsem unavená, k snídani jabko (to nejím skoro ani normálně nikdy…) no hrozny… tak já teda za týden pokud se MS nedostaví asi zkusím testnout a uvidím… ale nepočítám s tím, přítel nebyl skoro doma, takže jsme ovulku asi nechytli… leda že bych ji měla kolem 9-10 dne cyklu což mi příjde hodně moc brzo :nevim: :nevim: ale naděje si nedělám.

No Veru tak treba se zadari co nejdriv, budem doufat stejne jako ja. Ja bych mela mit tad 6-8 dni po ovu takze testovat zatim nebudu az pokud do nedele nedostanu MS tak uvidim:-) hodne stesticka :-) a diky za podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
7.8.11 16:25

Ahojda holky tak u nás nic extra zatím nového pohlaví ještě nevíme ale 31.8. jdeme na velký utz kde už nám to řeknou pokud se naše zlato nebude schovávat, doufám že ne :srdce: no a jinak zatím nic, pohyby taky ještě nejsou tak jsem taková nervní že člověk neví jak mu tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.8.11 17:03

zdravim Vas holky po delsi dobe :mavam: Paji drzim palce,aby se neschovaval - jsem slysela,ze kdyz se schovava,je to holka a kdyz se ukazuje,tak kluk :-) nam se ukazal hned na poprve - ve 20.tydnu,jsem to ani necekala :-) preji hezky zbytek nedele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
8.8.11 22:13

dobrou noc holky :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 10:42

Ahojky holky, tak jsem přišla z poradny a super. Doktorka říkala že sebou mrskal i mi to ukázala no úžasný :srdce: ani nešel moc vyfotit :lol: (foto dám během dne), má 4,23cm bez nožiček a TP dle utz je 29.2.12 a podle PM 2.3.12 což jsem se divila, jelikož podle PM je TP o něco dýl jak podle utz :think: no dostala jsem průkajdu a kufřík se vzorkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
9.8.11 18:45

Ahojda mandarinko, tak to je super,
já začala včera špinit, takže to asi dneska,… zítra dostanu… nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.8.11 18:47
veru1234 píše:
Ahojda mandarinko, tak to je super,
já začala včera špinit, takže to asi dneska,… zítra dostanu… nevadí

Ach jo, to mi je líto, ale ještě nemusí dorazit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
9.8.11 18:53

Děkuju, to nevadí, už si nějako začínám zvykat, takže mě to ani nepřekvapilo… :nevim:

A kdypak nám sem dáš fotečku?? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
9.8.11 19:29

Mandarinko,to je parada :palec: gratuluji…koukam,ze jdes na kontrolu zase skoro az za mesic..takhle dlouhy terminy bych zakazala… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí