Testy na cukrovku v těhu

1687
26.1.09 09:25

Testy na cukrovku v těhu

Ahoj těhulky,

prosím, která jste byla v poslední době na cukrovkových testech - jak dlouho to trvá? Byla jsem i v minulém těhu a vím, že je to celkem na dlouho. Potřebuji zajistit hlídání prcka a bohužel nevím, na jak dlouho. Nemám na tu laboratoř telefon (resp. ten co mám, mi tam nikdo nebere), abych se zeptala přímo tam.

Díky předem. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
26.1.09 09:31

Peti - minulý týden jsem byla na glykemickém testu - to mě jen ďobli do prstu a šla jsem, výsledky pak posílali přímo k dr. a čekat jsem nemusela!

Příští týden jdu na těhu cukrovku a budu čekat 2 hodiny!
Prý se to teď dělá tak, že ti vezmou krev pak vypiješ ten sladký hnusík a za 2 hoďky ti vezmou znovu krev!
Bohužel to budu muset absolvovat i s Kubíkem, protože nemám hlídání :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
1687
26.1.09 09:34
VERONIKA píše:
Peti - minulý týden jsem byla na glykemickém testu - to mě jen ďobli do prstu a šla jsem, výsledky pak posílali přímo k dr. a čekat jsem nemusela!Příští týden jdu na těhu cukrovku a budu čekat 2 hodiny na další odběr, prý se to teď dělá tak, že ti vezmou krev pak vypiješ ten sladký hnus a za 2 hoďky ti vezmou znovu krev!
Bohužel to budu muset absolvovat i s Kubíkem, protože nemám hlídání :cry: :cry: :cry:

:? Hm, toho jsem se obávala, že to je až na tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.1.09 09:35

Ahojky, časově u lékaře opravdu ty dvě, dvě a půl hodiny plus cesta. O půl sedmé jsem přišla, v devět odcházela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
26.1.09 10:40

Tak já jsem byla minulý týden. Měla jsem přijít na 7 hod (u nás se na to objednává). Krev mi brali až v 7:45hod. A v 7:55hod mi dali vypít ten sladký nápoj. No a pak po 2 hod (tj.v 10hod) mi vzali další krev, kvůli té glikemické křivce. Hotovo bylo v 10:30 hod a šla jsem domů. Celou dobu jsem musela sedět před laboratoří a nesměla jsem nikam odejít. (wc naštěstí byly hned u laboratoří) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
26.1.09 13:09

ahojky,
ono asi záleží jak v které laboratoři. já jsem tam šla na sedmou vzali mi krev, vypila jsem ten sladký hnus, hodinu jsem musela sedět v čekárně, pak mi znovu vzali krev a už jsem mohla jít ven, jen jsem za hodinu musela zase přijít a vzali mi krev naposled. takže krátce po deváté jsem byla hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.1.09 17:09

Asi je to fakt všude jinak. Já měla přijít na sedmou, vzali mi krev z prstu, pak jsem musela vypít ten sladký hnus a 2 hodiny se nehnout z čekárny. Pak mi vzali znova krev a druhý den byl výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
26.1.09 17:26

Ja sice nebyla v Cesku, ale mela jsem to dost podobne.
Pred 8.00 mi brali ampulku krve, pak jsem vypila tu glukozu (mimochodem, zas tak strasne to nebylo- teda jestli v Rakousku nedavaji vypit neco jineho :lol: ), pak jsem cekala asi hodinu (musela jsem cekat v cekarne a ne moc chodit), no a pak mi uz jen pichli do prstu a bylo hotovo.

• Citovat
  • Upravit
1293
26.1.09 17:30

tak hodinku, dvě.
Během kterých já jsem osobně umírala hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.5.09 15:08

test

ahoj, tak já jsem byla objednaná na 6,45, to mě ďobli do prstu a zároveň vzali i krev ze žíly, hned jsem vypila tu sladkou dobrotu :-)) a pak jsem se měla vrátit za dvě hodiny. Vůbec jsem nemusela čekat v čekárně. Taky jsem měla prcka s sebou a ani si nedovedu představit, že bych s nim musela 2 hodiny čekat v čekárně. Zaplaťpánbůh. A byla jsem v Plzni na Lochotíně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky