Foto: Testy Pepino - falešně pozitivní test?

Anonymní
19.11.25 00:29

Testy Pepino- falešně pozitivní test?

Ahoj, stali se to někomu? Udělala jsem sibtedz od značky Pepino a krátce po namočení se objevila na testu zřetězená čárka, nemohla jsem tomu uvěřit a udělala jsem si ještě jeden test a vyšel slabě pozitivní, šle duch je méně vidět. Zajimalo by ne, zda může být test falešně pozitivní, nebo se už můžu zaťcit radovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1904
19.11.25 06:07

Ta čárka vypadá dobře, ale udělala bych si test jiné značky. O pepinu a mamatestech se hodne pise, že bývají chybné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.25 06:11

To už jsem udělala a na dalších testech jiné značky jsou ty čárky sotva viditelné, tak nevím. Mam takový pocit, ze už de mi to jednou stali s tímhle testem, ale udělalo to jen ducha, a ne takhle silnou čárku. Zase když vezmu v potaz ty další testy, které nejsou úplně bílé, nevím co si o tom myslet..

• Citovat
  • Upravit
1904
19.11.25 06:13
@Anonymní píše: Více

V tom případě si ještě porovnej citlivost testů. Mohla sis dělat test s nižší citlivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.11.25 07:24

Já jsem si dělala Pepino a tam mi vyšla vždycky jen nepatrná čárka (prý má málo barviva) a mamatest mi vyšel úplně jasně pozitivní ještě ten samý den odpoledne. Tak bych zkusila pro srovnání ten. A ta čárka vypadá dost nadějně. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11870
19.11.25 07:43

Udělej si test znovu za pár dní a uvidíš zda bude silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16994
19.11.25 16:38
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

test může být pozitivní tzv falešně, tj biochemické těhotenství. Kolik dní meškáš? Pokud nemeškáš, udělej si test až meškat budeš. Jo já vím, je to těžké čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
Vyberte den vaší ovulace:

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital