Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
🧮Kalkulačka termínu porodu podle ovulace
Přečtěte si článek: Může být těhotenský test falešně pozitivní?
Ta čárka vypadá dobře, ale udělala bych si test jiné značky. O pepinu a mamatestech se hodne pise, že bývají chybné.
To už jsem udělala a na dalších testech jiné značky jsou ty čárky sotva viditelné, tak nevím. Mam takový pocit, ze už de mi to jednou stali s tímhle testem, ale udělalo to jen ducha, a ne takhle silnou čárku. Zase když vezmu v potaz ty další testy, které nejsou úplně bílé, nevím co si o tom myslet..
@Anonymní píše: Více
V tom případě si ještě porovnej citlivost testů. Mohla sis dělat test s nižší citlivostí.
Já jsem si dělala Pepino a tam mi vyšla vždycky jen nepatrná čárka (prý má málo barviva) a mamatest mi vyšel úplně jasně pozitivní ještě ten samý den odpoledne. Tak bych zkusila pro srovnání ten. A ta čárka vypadá dost nadějně. Držím palce ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
test může být pozitivní tzv falešně, tj biochemické těhotenství. Kolik dní meškáš? Pokud nemeškáš, udělej si test až meškat budeš. Jo já vím, je to těžké čekat ![]()
Ahoj, stali se to někomu? Udělala jsem sibtedz od značky Pepino a krátce po namočení se objevila na testu zřetězená čárka, nemohla jsem tomu uvěřit a udělala jsem si ještě jeden test a vyšel slabě pozitivní, šle duch je méně vidět. Zajimalo by ne, zda může být test falešně pozitivní, nebo se už můžu zaťcit radovat.