Tetanus se vrátil

26.9.19 14:44

Tetanus se vrátil

Vedle mnoha případů spalniček se dnes objevil i tetanus.

Zde: https://tn.nova.cz/…o-zivot.html

Nechme děti očkovat. Lékaři to vědí lépe než biomatky, které čerpají zásadně z neověřených zdrojů. Mýtus, že očkování způsobuje autismus, byl dávno vyvráceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26859
26.9.19 14:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.19 14:48
@cecetka píše:
@Petruska_123456789 Uz to tady je https://www.emimino.cz/…v-cr-366109/

To jsem si nevšimla. Jsem ráda, že to zaujalo nejen mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.9.19 14:54
@Petruska_123456789 píše:
Vedle mnoha případů spalniček se dnes objevil i tetanus.

Zde: https://tn.nova.cz/…o-zivot.html

Nechme děti očkovat. Lékaři to vědí lépe než biomatky, které čerpají zásadně z neověřených zdrojů. Mýtus, že očkování způsobuje autismus, byl dávno vyvráceno.

Tetanus se nevrátil a ani neobjevil. Pokud nebudeš na tetanus očkovaná, dostaneš ho kdekoliv. Dřív se stačilo zranit a s poraněním se hrabat v hlíně. Dnes každého sledují, zda nemá propadlou tetanovku. Moje doktorka to má na složce, kdy bylo poslední očkování :roll:

Dítě samozřejmě očkuju a autista není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
26.9.19 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.19 15:02

Zensky moje, jak ja bych si prala mit jistotu, ze moje telo tetanovku zvladne :( Mam autoimunitni nemoc, jakykoli ockovani mi to muze rozjet do silenych rozmeru, zivou vakcinu ani nesmim. Mam nabrany protilatky, pristi rok bych se mela nechat preockovat, bude to po 20 letech. A kdyz ted ctu, ze kluk chytil tetanus z blby baterky, asi to budu muset risknout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
255
26.9.19 15:06

Jak se vrátil? Tetanus je tu pořád, přežívá v půdě. Akorát už se děsně málo objevuje nakažení. Chápu že to sem budou jistí fanatici dávat celý den. Ta zpráva je nejspíš dost tendenční a krom zanedbání ze strany rodičů se jedná i o hrubé zanedbání ze strany lékařů. Při každém málem urazu se prvně ptají, zda je dítě očkované, popřípadě kdy očkování proběhlo a nemohou předpokládat že dítě očkované je. Samozřejmě je to o odpovednosti rodičů ale vzhledem k tomu, jak se nemoc přenáší a že je většina populace očkovaná, tak jde opravdu jen o odpovědnost vůči dítěti a ne vůči vám. Jinak ta zpráva čerpá z jakéhosi cáru papíru, co koluje po fb a jediné co je potvrzené je to, že se to dítě opravdu v Brně léčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.9.19 15:07

Jinak nikdy nemáte jistotu, že se po očkování vytvořilo dost protilátek, takže bacha na tetanus zlatíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.9.19 15:10
@varenevejce píše:
Jinak nikdy nemáte jistotu, že se po očkování vytvořilo dost protilátek, takže bacha na tetanus zlatíčka.

Je mi 41, v hlíně se hrabu a žiju, vajíčko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.9.19 15:23
@varenevejce píše:
Jak se vrátil? Tetanus je tu pořád, přežívá v půdě. Akorát už se děsně málo objevuje nakažení. Chápu že to sem budou jistí fanatici dávat celý den. Ta zpráva je nejspíš dost tendenční a krom zanedbání ze strany rodičů se jedná i o hrubé zanedbání ze strany lékařů. Při každém málem urazu se prvně ptají, zda je dítě očkované, popřípadě kdy očkování proběhlo a nemohou předpokládat že dítě očkované je. Samozřejmě je to o odpovednosti rodičů ale vzhledem k tomu, jak se nemoc přenáší a že je většina populace očkovaná, tak jde opravdu jen o odpovědnost vůči dítěti a ne vůči vám. Jinak ta zpráva čerpá z jakéhosi cáru papíru, co koluje po fb a jediné co je potvrzené je to, že se to dítě opravdu v Brně léčí.

Když budu neočkující matka, která jede s poraněným dítětem na pohotovost, tak odpovím na dotaz na tetanovku jak?

Asi tak, že?

Jen by mě zajimalo, zda sem ta mamina náhodou nechodí do neočkovací diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.19 15:32

@varenevejce Bylo to mysleno tak, ze se tu znovu objevil nemocný s tetanem. Zbytecne me chytas za slovo, tady jde totiz o to, ze nektere biomatky nechteji ockovat, protoze to proste vsechno vedi lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
26.9.19 15:37

Ja jsem teda pro, ockovat. Byla jsem a budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
26.9.19 15:38

@varenevejce Jestli nejsi ockovana, tak pozor na tetanus Ty, zlaticko. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.9.19 15:40

@Petruska_123456789 a vy to zjevně víte ještě lépe… @SAJ já sice očkuju ale když už se člověk rozhodne neočkovat tak se vším všudy a v té zprávě je uvedeno, že lékaři předpokládali očkování. Matka samozřejmě má tuto skutečnost taky hlásit ale stejně tak nemůžou počítat lékaři s tím že očkování proběhlo. Chyba na obou stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
26.9.19 15:43

@Safrik jsem :). A dokonce i vím, že mám protilátky :). Nevím proč bych neměla být jenom když poukazuji na to, že je to opět hon na čarodějnice na základě bulváru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí