Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A v jakém městě by to mělo být? U mojí tatérky by to bylo pár stovek, v Praze to může být i 1500,– To je těžko. Zajdi se zeptat přímo do studia ![]()
Cca 500??
Mám houslový klíč pod uchem, ten mě stál 500, velikostně asi jako na Vaší fotce.
U tetovani zalezi hlavne na taterovi. Nikdo ti takhle z fleku cenu tetovani nerekne. Musis si najit dobryho tatera a s nim to domluvit. Ale jestli to je jen na zapesti a bude to male tak by to zase tak drahy nemuselo byt. Ja mam tetovani pres cele predlokti a platila jsem 3000,–. Ale jak rikam, zalezi hlavne na taterovi ![]()
Záleží, kam půjdete.. salon od salonu se to liší.. u nás v malých okr. městech jsem za cca tento rozměr platila 1500,– Kč, ale za větší předělávku 3500,– Kč, takže si spíš obešlete nejbližší salony, ale neřiďte se PROSÍM jen cenou.. některé kérky i od tatérů, co mají studia, jsou bohužel tristní
a nešla bych tam vůbec, i kdyby to bylo o půlku levnější.. máte to na celý život, takže pár stovek rozdíl není vůbec podstatný, důležitá je praxe a styl daného tatéra a jeho práce na jeho webu, kterou si projděte a buď Vás to chytne, nebo Ne… bez ohledu na cenu.. (edit : tahle práce je od vícenásobného mistra ČR
a ceny únosné) Ukažte svoje kérky, holky, když už je tu takové pěkné téma
![]()
Zdravím, souhlasím s ostatníma, že jsou ceny různý, já osobně mám 8 tetování a to od dvou taterů
První dvě z Kroměříže od šikovného tatera a ten je cenově dražší než ten ke kterému chodím teď v Kolíně
Přikládám tetování že včera za které si vzal pouze 1000 Kč a přijel za mnou až domů
Chci celý rukáv ( nové tetování jsou hvězdičky a vybarveno do modra) ![]()
Prosím vás potřeboval bych předběžné vědět na kolik mě vyjde tetování na předloktí viz fota..nákres a pak jak to bude vypadat hotové dekuji
@Myška zlatá píše:
2000 - 4000 Praha
Možná tak u někoho doma na koleni, rozhodně ne u profi tatéra.
@Dominik23 píše:
Prosím vás potřeboval bych předběžné vědět na kolik mě vyjde tetování na předloktí viz fota..nákres a pak jak to bude vypadat hotové dekuji
Hmm a nebylo by lepší si nechat udělat vlastní, originální návrh, než kopii z Pinterestu? Tohle je dost velké. Počítala bych s minimální cenou 1500,– Kč za hodinu práce.
@Adéla234 píše:
Chtěla bych se zeptat jesli nevíte kolik by přibližně stálo toto tetování. Chtela bych to na zápěstí takže bude menší než na obrázku.
Díky inflaci to bude velice drahé.
Dvakrat přemýšlej, než se necháš otetovat, za pár let toho budeš litovat
znám mnoho lidí co toho lituji.
Já sám tetování nemám, taky sem o něm přemýšlel.
@Dominik23 5k minimálně. Ale to se ptej tatéra, kterého si zvolíš. Každej má jinou hodinovou sazbu.. a nevybírej toho nejlevnějšího ![]()
@krecik.dzungarsky Taková cena mi byla sdělena v jednom z nejznámějších salonu v Praze. Ceny od 2000,–