Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čekat…Bohužel u ČP normální, že dle sledování zásilek je balík úplně jinde než v reálu.
Kdy balík odeslaly? Pravděpodobně trčí na nějakém depu a čeká, než ho načtou do systému,bohužel.
Počkej, až ho někde nasnímaj, na internetu se to objeví. Nejspíš odešel, jenom ho jakoby nepípli tím přístrojem…
Zkusím dnes ještě kontaktovat poštu. Je tam poměrně vysoká dobírka. A hlavně jsou tam cenné věci. Sice je to na dobírku, ale nerada bych o to přišla.
@Anonymní píše:
Zkusím dnes ještě kontaktovat poštu. Je tam poměrně vysoká dobírka. A hlavně jsou tam cenné věci. Sice je to na dobírku, ale nerada bych o to přišla.
Napiš mi sz. Už se i stalo, že byla sice data, ale firma nedovezla balík na poštu.
Taky se mi párkrát stalo a vždy pomohlo zeptat se, jaká je příští etapa cesty balíku (na které depo to jde), tam zavolat, seřvat je a donutit, aby balík dohledali. Pokud jsem byla milá a slušně poprosila, byli neochotní a snažili se mě odbýt. Jakmile jsem začala být ostrá, tak začali kmitat a balík objevili. Jednou se mi takhle válel na depu 14 dní. Bůh ví, jak dlouho by tam ležel, kdybych se neozvala.
Objednala jsem si balík přes ČP a když zadám do sledování zásilek jeho číslo. Stále píše, že je na místě podání. Ale když jsem tam volala. Balíček odešel hned ten den co byl podán. Na infolince mi řekli, že také vlastně neví kde je. Co mám dělat?