Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojte holky,právě jsem narazila na obrázky -tetování hennou,zajímalo by mě jak dlouho to vydrží?Vaše zkušenosti …díky moc ![]()
Ahoj, měla jsem před lety na dovolené. Vydrželo mi cca dva tři týdny, to jsem se koupala v slané vodě.
No tak mě hena vypálila do kůže jizvu, takže to bylo vidět asi 2-3 roky, ale ne hnědý obrázek, ale ta bílá spálenina ![]()
Jinak je to asi individuální dle toho, kde to máš, jak je to namáhané místo (oblíkání, svlíkání, odření o něco, umývání, koupání…)
Ahojky ![]()
ja síce skúsenosti s hennou nemám ale kamarátka čo si to dala,tak jej to vydržalo zhruba 2 týždne a druhá kamoška z toho dostala alergiu.
holky děkuju za odpovědi
ale moc mě to nepotěšilo jen 2-3týdny?
tak to snad ani nemá cenu
bylo by to na zátylek a chtěla jsem jedno na kotník,tak to si koupím nalepovací
na ,,pravé,, jsem srab ![]()
kikoška85 píše:dá se to k něčemu přirovnat?
Porod je milionkrat horsi
. Takove stipani, neboli to ![]()
AstraG píše:
proč srab, tetování nebolí
Moje kamarádka dostala po tetování henou strašnou alergickou reakci, léčila to hrozně dlouho.
já mam asi opravdu vysokej práh bolesti, ale tetování mě opravdu nebolelo, už je to teda pár let, ale je to spíš takoví ,,štípání,, nic co se nedá vydržet a utéct v půlce obrázku
pro srovnání piercing do jazyka bolel víc
ten už mam ale vyndanej, a porod mě taky nijak extra nebolel, měla jsem to rychlý a ani jsem nevěděla, že už rodím
henna je mi nelíbí, zaprvý mizí postupně, a ty prašule co za ní dáš můžeš už můžeš mít možná pořádný
nejen štětečkem a hnědou barvou ![]()
Hennou tetuji a velice často se zaměňuje henna (pravá indická přírodní barva, která neškodí) a umělá barva, která nemá s hennou nic společného a ta právě vyvolává ty alergie. Jinak druhá jmenovaná je již v EU zakázaná, setkáte se s ní hlavně u moře a u těch, kteří to prostě risknou.
V první řadě pravá henna nikdy není a nebude černá (pasta pro nanášení je zelená až hněda a n kůži vytvoří oranžový až hnědý motiv). Pokud je barva černá, jedná se o chemicky dobarvenou hennu a ta opravdu velice často vyvolává nepříjemné alergické reakce.
Klasická henna vydrží každému jinak, cca týden až měsíc. Je to hodně individuální a ovlivňuje to barevný typ a pigmentace a také, jak hodně se obnovuje kůže (olupuje). Jsou i extrémy, kterým henna vůbec nechytne.
Ahojky ajlenko,to je pravda.Včera jsem o tom dost načetla,bohužel diskuze o tom doost nesmyslné,nemůžu asi napsat na jakých webech
no nic méně jdu na hennu a manžel si bude dávat to normální,já ho nechci,jsem silné postavy a neumím si sebe představit v 50-60letech s pumou na paži ![]()
@Luchitta to je stejné, jak ty samolepky ve žvýkačkách pro děti.. mi to drží den max
nesmíš se mýt atd, total naprd..
Když jsme byli malí, tak nám říkali, že kdo má tetování je kriminálník a byl v base což byla pravda. Teď je to moderní i pro jiné lidi, tak jako vše, to ale brzy přejde a co s tím budete dělat? Podstupovat ještě větší bolest?