Tetování hennou

1570
19.3.12 13:09

Tetování hennou

:mavam: ahojte holky,právě jsem narazila na obrázky -tetování hennou,zajímalo by mě jak dlouho to vydrží?Vaše zkušenosti …díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
19.3.12 13:20

Ahoj, měla jsem před lety na dovolené. Vydrželo mi cca dva tři týdny, to jsem se koupala v slané vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.12 13:21

No tak mě hena vypálila do kůže jizvu, takže to bylo vidět asi 2-3 roky, ale ne hnědý obrázek, ale ta bílá spálenina :evil:
Jinak je to asi individuální dle toho, kde to máš, jak je to namáhané místo (oblíkání, svlíkání, odření o něco, umývání, koupání…)

• Citovat
  • Upravit
466
19.3.12 13:25

Ahojky :mavam:
ja síce skúsenosti s hennou nemám ale kamarátka čo si to dala,tak jej to vydržalo zhruba 2 týždne a druhá kamoška z toho dostala alergiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.3.12 13:34

holky děkuju za odpovědi :? ale moc mě to nepotěšilo jen 2-3týdny? :roll: tak to snad ani nemá cenu :think: bylo by to na zátylek a chtěla jsem jedno na kotník,tak to si koupím nalepovací :lol: :mrgreen: na ,,pravé,, jsem srab :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.3.12 13:43

proč srab, tetování nebolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
19.3.12 13:46

:lol: dá se to k něčemu přirovnat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.3.12 14:04
kikoška85 píše: :lol: dá se to k něčemu přirovnat? :think:

Porod je milionkrat horsi :lol: . Takove stipani, neboli to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.3.12 14:05
AstraG píše:
proč srab, tetování nebolí :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to říká určitě ten kdo u toho vypotil litry slz :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
19.3.12 14:13

Moje kamarádka dostala po tetování henou strašnou alergickou reakci, léčila to hrozně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.3.12 14:57

já mam asi opravdu vysokej práh bolesti, ale tetování mě opravdu nebolelo, už je to teda pár let, ale je to spíš takoví ,,štípání,, nic co se nedá vydržet a utéct v půlce obrázku :D pro srovnání piercing do jazyka bolel víc :D ten už mam ale vyndanej, a porod mě taky nijak extra nebolel, měla jsem to rychlý a ani jsem nevěděla, že už rodím ;) henna je mi nelíbí, zaprvý mizí postupně, a ty prašule co za ní dáš můžeš už můžeš mít možná pořádný :-) nejen štětečkem a hnědou barvou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
19.3.12 23:12

Hennou tetuji a velice často se zaměňuje henna (pravá indická přírodní barva, která neškodí) a umělá barva, která nemá s hennou nic společného a ta právě vyvolává ty alergie. Jinak druhá jmenovaná je již v EU zakázaná, setkáte se s ní hlavně u moře a u těch, kteří to prostě risknou.
V první řadě pravá henna nikdy není a nebude černá (pasta pro nanášení je zelená až hněda a n kůži vytvoří oranžový až hnědý motiv). Pokud je barva černá, jedná se o chemicky dobarvenou hennu a ta opravdu velice často vyvolává nepříjemné alergické reakce.
Klasická henna vydrží každému jinak, cca týden až měsíc. Je to hodně individuální a ovlivňuje to barevný typ a pigmentace a také, jak hodně se obnovuje kůže (olupuje). Jsou i extrémy, kterým henna vůbec nechytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
20.3.12 08:21

Ahojky ajlenko,to je pravda.Včera jsem o tom dost načetla,bohužel diskuze o tom doost nesmyslné,nemůžu asi napsat na jakých webech :roll: no nic méně jdu na hennu a manžel si bude dávat to normální,já ho nechci,jsem silné postavy a neumím si sebe představit v 50-60letech s pumou na paži :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.15 14:12

@Luchitta to je stejné, jak ty samolepky ve žvýkačkách pro děti.. mi to drží den max :think: nesmíš se mýt atd, total naprd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.8.15 19:49

tetování

Když jsme byli malí, tak nám říkali, že kdo má tetování je kriminálník a byl v base což byla pravda. Teď je to moderní i pro jiné lidi, tak jako vše, to ale brzy přejde a co s tím budete dělat? Podstupovat ještě větší bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková