Těžko dosažitelná ejakulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5797
11.8.16 16:32

Tak u mne AD vedla k přesnému opaku ;)
tím, že mne AD zklidnila a snížila stres, jsem více v pohodě a méně „vyspídovanej“, a tím jsem naopak dostal větší chuť na sex a v erekci i ejakulaci jsem na tom líp než před AD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
11.8.16 16:51
@Anonymní píše:
Dovolím si obnovit diskuzi… prosím anonymně… setkali jste se někdo osobně (zdejší pánové) nebo Vaši partneři s tím, že po nasazení antidepresiv ne hned, ale cca po půl roce nastal problém při vyvrcholení? U manžela toto trvá už rok (na AD 1,5 roku) a opravdu se mu za ten rok ani jednou při souloži ani při jiných praktikách nepodařilo „vyvrcholit“. Pokud sám masturbuje tak to jde taky bud za dlouhou dobu a čím dál tím méně častěji :-(.. říká sice že ho to až tak netrápí, mě je to tak trochu líto, protože kolikrát vidím jak se fakt snaží a nejde to… jinak bych řekla, že za ten rok máme dokonce intimností více než kdy dříve (jsem spolu 13 let), psychiatry se nezeptá to se stydí.. tak nevím jestli to třeba přejde a nebo už tak bude na pořád :nevim: nesetkal jste se s tím někdo prosím?

Tak evidentne ty leky zabiraj jak maj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
11.8.16 17:39
@Scarabeuss píše:
Tak evidentne ty leky zabiraj jak maj. :mrgreen:

to bylo ale ošklivé rýpnutí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ale tu narážku na tučný text jsem pochopil) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
11.8.16 23:52

Muž měl to stejné po AD, bral je také kvůli panické poruše. S pomocí psychoterapie AD vysadil a ejakulace se zlepšila o 100 procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 08:15

:D :D :D @Scarabeuss jsem si říkala kdy se objevíš :-) ještě mi tu chybí zoidberg :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.16 08:16

@Dundee2 tak to buď rád :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.8.16 08:18

@Aywi horčík bere už dlouho, od psychiatry má i předepsaný magnesol nebo jak se to jmenuje.. ale béčka nebere..tak zkusím.. děkuji za tip

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.17 20:10

Zdravím,
prosím anonymně z pochopitelných důvodů…
Manžel má poslední dobou problémy „se udělat“. Dělá mi to celkem starost, on tvrdí, že se nic neděje. Je fakt, že máme delší dobu problémy (jsme spolu 10let, jedno dítě). Dala jsem mu najevo, že už k němu necítím tolik jako dřív (dost mi ublížil), on trvá na pokračování vztahu (já vlastně zatím taky). Je to složitá situace…
Předevčírem jsme se milovali hodinu 8o. Na mě už je to dost. Nakonec se musel dodělat ručně. Dnes vůbec nedokázal vyvrcholit…
Nevím co s tím. Je to další hřebíček do rakve? Jak to případně řešit?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
28.6.17 20:33

Není do hřebíček do rakve, je to důsledek složitých časů, napětí a zhoršené schopnosti se uvolnit a odevzdat se jen sexu.

10 let je tak akorát, abyste si nějakou tou krizí prošli - krize jsou naprosto běžná součást dlouodobého čehkoliv a pomáhají se zbavit věcí, které v tom vztahu nefungují a dostat se na novou úroveň.

Prostě vydržte, vzájemně se respektujte a nespěchejte na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106599
29.6.17 06:30
@Ou píše:
Není do hřebíček do rakve, je to důsledek složitých časů, napětí a zhoršené schopnosti se uvolnit a odevzdat se jen sexu.

10 let je tak akorát, abyste si nějakou tou krizí prošli - krize jsou naprosto běžná součást dlouodobého čehkoliv a pomáhají se zbavit věcí, které v tom vztahu nefungují a dostat se na novou úroveň.

Prostě vydržte, vzájemně se respektujte a nespěchejte na sebe.

A to znamená v tomto případě co? Že nemají mít sex, případně sex bez konce nebo se dodělávat rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.17 14:38

Těžko říct, jestli je to „hřebíček“. Nenapsala jsi jak je manžel starý. Ale můžu ti říct, že hodina je fakt dost, tedy pokud je tak dlouho v tobě. To většina z nich nedává. Potíže jsou vždycky, když se to snaží moc prodlužovat. Normálně by se udělali do pěti minut, ale když se snaží to oddálit a prodloužit, tak se chlapům někdy nepodaří vystříknout vůbec. Pokud mu chceš udělat radost (nějak ale nevím z toho příspěvku jestli ano), tak mu většinou stačí zahrát malé divadlo, třeba orgasmus když se dole hladíš a on si to dělá rukou nebo když mu řekneš, že chceš aby ti postříkal prsa nebo něco podobného. To je obvykle spolehlivě vybudí a dokončí to.

• Citovat
  • Upravit
192
30.6.17 08:48

homosexualita mužům způsobuje problém s orgasmem

Muži, kteří mají problém při styku se ženou dosahnout orgasmu, jsou v 99 procentech gayové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
30.6.17 08:50

gay při sexu se ženou

Jakmile se muž nemůže udělat, je to vždycky gay, to je jasná věc. Homosexualita má dva projevy: gay při sexu se ženou je buď impotentní nebo nemůže dosáhnout orgasmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.17 10:18

No, na chlapy asi taky může být. Znám ze svého okolí taky jednoho, který si se ženou pořídil dvě děti a pak zjistil, že je na jiné pohlaví. Ale to jsou spíš výjimečné situace. Často stačí když se v průběhu milování něčím rozptýlí. Ten můj třeba nesnese když hraje televize nebo když se v rádiu mluví, to i když je vzrušený a jdeme na věc, tak najednou v průběhu sexování je na půl šesté.

• Citovat
  • Upravit
727
30.6.17 15:37
@Rouzálie píše:
Jakmile se muž nemůže udělat, je to vždycky gay, to je jasná věc. Homosexualita má dva projevy: gay při sexu se ženou je buď impotentní nebo nemůže dosáhnout orgasmu.

tedy pokud někdo stále pochyboval o evoluční teorii, tak po přečtení několika tvých příspěvků musí i ten nejzatvrzelejší mezek seznat, že opravdu pocházíme z opic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí