Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé tak já jsem naprosto to samé.Nemám sebemenší důvod si stěžovat,ale stěžuju si neustále a neustále jsem nespokojená.Taky mě to docela dost trápí,ale nevím co s tím.Mám relativně vše a pořád mi jakoby něco vnitřně chybí,ale nevím co
.No snad nám někdo poradí
![]()
kamikaa píše:
a pořád mi jakoby něco vnitřně chybí,ale nevím co.No snad nám někdo poradí
![]()
Kamikaa, tak to je přesné, pořád mi něco vnitřně chybí, ale co
Třeba na to někdy přijdu a budu nakonec spokojená..
Mám to stejné… ![]()
Nakupuji knihy a nemám chvíli klid si je přečíst. Jsem protivná sama sobě, v poslední době jsem opravdu špatně naložená. Nemám si na co stěžovat, ale a nespokojenost je hrozná.
Děvčata a máte dostatečně rozvinuté svoje koníčky? V jakém znamení jste narozené? Tyhle pocity bývají typické pro „vodní znamení“, tedy Ryby a Raky… Já jsem Ryba, takže to znám. No a řešil jsem to právě přes výběr koníčků. Mám samé takové, co je můžu na tři roky odložit do skříně a když je vhodná konstelace, chuť a čas, tak se k nim vrátím. A jsem se svým soukromým životem vrchovatě spokojený - i když v práci a ve financích moc důvodů ke spokojenosti není… ![]()
Příspěvek upraven 27.07.11 v 16:54
Já bych si taky přála na to přijít CO to je?ale obávám se,že to nepůjde.Asi jsem už takový člověk,který je a bude pořád nespokojený a negativně naladěný
![]()
Pridavam se,divim se priteli,ze se mnou jeste je.Jsem na materske a porad jen brblam a neco mi vadi.Asi uz potrebuju jit do prace.Taky netusim cim to presne je,mame vytouzene dite,kde bydlet,proste vse akorad a ja jsem porad nespokojena.Chci to zmenit,ale jak?
Děvčata, co tak z toho udělat takovou malou anketu…? Napište každá, v jakém znamení jste se narodily a připište svoje koníčky. Ať vidíme, jestli ta teorie funguje nebo ne…
Jura007 píše:
Děvčata a máte dostatečně rozvinuté svoje koníčky? V jakém znamení jste narozené? Tyhle pocity bývají typické pro „vodní znamení“, tedy Ryby a Raky… Já jsem Ryba, takže to znám. No a řešil jsem to právě přes výběr koníčků. Mám samé takové, co je můžu na tři roky odložit do skříně a když je vhodná konstelace, chuť a čas, tak se k nim vrátím. A jsem se svým soukromým životem vrchovatě spokojený - i když v práci a ve financích moc důvodů ke spokojenosti není…Příspěvek upraven 27.07.11 v 16:54
Juro, jsem právě zemské znamení. Koníčky
, na ty až tak moc čas při dětech a práci nezbývá, takže knížky, kolo, v zimě lyže, běžky. Nemůžu říct, že se ve volném čase nudím, to také ne.
Ale něco ve mě uvnitř silně volá: Nejsi spokojená, máš žít jiný život, jinde, změň všechno od základu…nebo se brzo zblázníš
možná si odfrknout od zaběhlého koloběhu? stereotypu?
jak píše jura, najít si nějakého koníčka, nebo, tam kde to jde, vrazit dítko na pár dní někomu v rodině a udělat si třeba víkend na horách, kde budete jen samy se sebou a odreagujete se?
Jsem Ryba a moje konicky - hory,cyklistika,tenis,brusle,tanec a emimino.
Taky jsem měl veliké plány, jak předělám celý svět… No už jsem se uskromnil a jsem spokojený třeba s tím, když někomu dobře poradím ohledně zorientování se ve městě.
Ale je pár věcí, které jsem ještě nevzdal - jenže pšššt, to je tajné… ![]()
Příspěvek upraven 27.07.11 v 17:05
Jura007 píše:
Děvčata, co tak z toho udělat takovou malou anketu…? Napište každá, v jakém znamení jste se narodily a připište svoje koníčky. Ať vidíme, jestli ta teorie funguje nebo ne…
Mar__tanka1983 píše:
možná si odfrknout od zaběhlého koloběhu? stereotypu?
jak píše jura, najít si nějakého koníčka, nebo, tam kde to jde, vrazit dítko na pár dní někomu v rodině a udělat si třeba víkend na horách, kde budete jen samy se sebou a odreagujete se?
Není to o tom, že si potřebuji odfrknout, to ani ne. Sama jsem docela často a odreagovaná dosti
Já právě utíkám, jak jen můžu ![]()
Nemůžu říct, že se ve volném čase nudím, to také ne.
třeba se tvá mysl naopak potřebuje „nudit“ ![]()
já sem si třeba perfektně teď odpočinula, když partner na 3 dny vymajz na vodu s kamarádama (co u vás použít něco, kam může vytáhnout děcka) a já se 3 dny jen válela v posteli a jedla objednanou čínu a nešáhla sem ale lautr vůbec na nic…
Spíše se potřebuji vypovídat, vylít si srdíčko a v okolí nemám komu, možná to bude i ten problém, žádná spřízněná duše.
Byť nemám žádný sebemenší důvod!
Je mi pomoci 

Nevím, připadám si věčně nespokojená ženská, věčně nad něčím lamentuji, nejsem pozitivně naladěná, prostě takový Morous. I když bych s tím moooc chtěla něco udělat a snažím se, prostě to nejde.
Mám skvělého milujícího manžela, manželství dá se říci ideální, 2 krásné zdravé děti, dobrou práci, k tomu podnikám, nemáme se špatně, jezdíme na dovolené, výlety, máme domeček se zahradou..nic nám nechybí.
Přesto jsem věčně nespokojená
Proč, z čeho to pramení
Nejlíp je mi, když jsem sama a můžu zahrabat v posteli a číst a číst, utéct do světa knížek a už z něho nevyjít.
Nejšťastnější jsem, když jsem SAMA u nás na chalupě, zatopím si v krbu a čtu si.
Asi jsem divná
Máte někdo podobně, zažívá to někdo také tak
Ještě bych dodala, že mám čím dál větší, až neodbytný pocit, že mám žít jiný život, že ten, co žiju mě nenaplňuje a proto mám tyto pocity..
Poradí někdo