Věčně nespokojená...

Anonymní
27.7.11 16:40

Věčně nespokojená...

Spíše se potřebuji vypovídat, vylít si srdíčko a v okolí nemám komu, možná to bude i ten problém, žádná spřízněná duše.
Nevím, připadám si věčně nespokojená ženská, věčně nad něčím lamentuji, nejsem pozitivně naladěná, prostě takový Morous. I když bych s tím moooc chtěla něco udělat a snažím se, prostě to nejde.
Mám skvělého milujícího manžela, manželství dá se říci ideální, 2 krásné zdravé děti, dobrou práci, k tomu podnikám, nemáme se špatně, jezdíme na dovolené, výlety, máme domeček se zahradou..nic nám nechybí.
Přesto jsem věčně nespokojená :zed:
Proč, z čeho to pramení :?: Byť nemám žádný sebemenší důvod!
Nejlíp je mi, když jsem sama a můžu zahrabat v posteli a číst a číst, utéct do světa knížek a už z něho nevyjít.
Nejšťastnější jsem, když jsem SAMA u nás na chalupě, zatopím si v krbu a čtu si.
Asi jsem divná :nevim:
Máte někdo podobně, zažívá to někdo také tak :?: Je mi pomoci :?:
Ještě bych dodala, že mám čím dál větší, až neodbytný pocit, že mám žít jiný život, že ten, co žiju mě nenaplňuje a proto mám tyto pocity..
Poradí někdo :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
27.7.11 16:48

Jéé tak já jsem naprosto to samé.Nemám sebemenší důvod si stěžovat,ale stěžuju si neustále a neustále jsem nespokojená.Taky mě to docela dost trápí,ale nevím co s tím.Mám relativně vše a pořád mi jakoby něco vnitřně chybí,ale nevím co :?: .No snad nám někdo poradí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.11 16:50
kamikaa píše:
a pořád mi jakoby něco vnitřně chybí,ale nevím co :?: .No snad nám někdo poradí :nevim: :nevim:

Kamikaa, tak to je přesné, pořád mi něco vnitřně chybí, ale co :?: Třeba na to někdy přijdu a budu nakonec spokojená..

• Citovat
  • Upravit
20557
27.7.11 16:52

Mám to stejné… :mrgreen:
Nakupuji knihy a nemám chvíli klid si je přečíst. Jsem protivná sama sobě, v poslední době jsem opravdu špatně naložená. Nemám si na co stěžovat, ale a nespokojenost je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 16:53

Děvčata a máte dostatečně rozvinuté svoje koníčky? V jakém znamení jste narozené? Tyhle pocity bývají typické pro „vodní znamení“, tedy Ryby a Raky… Já jsem Ryba, takže to znám. No a řešil jsem to právě přes výběr koníčků. Mám samé takové, co je můžu na tři roky odložit do skříně a když je vhodná konstelace, chuť a čas, tak se k nim vrátím. A jsem se svým soukromým životem vrchovatě spokojený - i když v práci a ve financích moc důvodů ke spokojenosti není… :nevim:

Příspěvek upraven 27.07.11 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.7.11 16:53

Já bych si taky přála na to přijít CO to je?ale obávám se,že to nepůjde.Asi jsem už takový člověk,který je a bude pořád nespokojený a negativně naladěný :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.7.11 16:54

Pridavam se,divim se priteli,ze se mnou jeste je.Jsem na materske a porad jen brblam a neco mi vadi.Asi uz potrebuju jit do prace.Taky netusim cim to presne je,mame vytouzene dite,kde bydlet,proste vse akorad a ja jsem porad nespokojena.Chci to zmenit,ale jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 16:56

Děvčata, co tak z toho udělat takovou malou anketu…? Napište každá, v jakém znamení jste se narodily a připište svoje koníčky. Ať vidíme, jestli ta teorie funguje nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.11 16:59
Jura007 píše:
Děvčata a máte dostatečně rozvinuté svoje koníčky? V jakém znamení jste narozené? Tyhle pocity bývají typické pro „vodní znamení“, tedy Ryby a Raky… Já jsem Ryba, takže to znám. No a řešil jsem to právě přes výběr koníčků. Mám samé takové, co je můžu na tři roky odložit do skříně a když je vhodná konstelace, chuť a čas, tak se k nim vrátím. A jsem se svým soukromým životem vrchovatě spokojený - i když v práci a ve financích moc důvodů ke spokojenosti není… :nevim:Příspěvek upraven 27.07.11 v 16:54

Juro, jsem právě zemské znamení. Koníčky :think: , na ty až tak moc čas při dětech a práci nezbývá, takže knížky, kolo, v zimě lyže, běžky. Nemůžu říct, že se ve volném čase nudím, to také ne.
Ale něco ve mě uvnitř silně volá: Nejsi spokojená, máš žít jiný život, jinde, změň všechno od základu…nebo se brzo zblázníš

• Citovat
  • Upravit
31289
27.7.11 17:01

možná si odfrknout od zaběhlého koloběhu? stereotypu?
jak píše jura, najít si nějakého koníčka, nebo, tam kde to jde, vrazit dítko na pár dní někomu v rodině a udělat si třeba víkend na horách, kde budete jen samy se sebou a odreagujete se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.7.11 17:02

:-D Jsem Ryba a moje konicky - hory,cyklistika,tenis,brusle,tanec a emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

Taky jsem měl veliké plány, jak předělám celý svět… No už jsem se uskromnil a jsem spokojený třeba s tím, když někomu dobře poradím ohledně zorientování se ve městě.

Ale je pár věcí, které jsem ještě nevzdal - jenže pšššt, to je tajné… :wink:

Příspěvek upraven 27.07.11 v 17:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
:lol: :lol: Tak jo,jsem pro :palec: .Tak já jsem Juro beran(jak vyšitej) :mrgreen: .A koníčky??Nejvíc mě baví astronomie a vše kolem vesmíru.Ráda jezdím na kole,což ted nelze :lol: .A když to vezmu kolem a kolem,tak to je asi všechno.Nebudu říkat,že na nic nemám čas,to bych kecala,ale nějak mě ani nic neba :nevim: .Jako jasně ráda jedu s rodinou na výlety(kola,procházky atd.)ale to není koníček.nebo jo? :lol:
Jura007 píše:
Děvčata, co tak z toho udělat takovou malou anketu…? Napište každá, v jakém znamení jste se narodily a připište svoje koníčky. Ať vidíme, jestli ta teorie funguje nebo ne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Mar__tanka1983 píše:
možná si odfrknout od zaběhlého koloběhu? stereotypu?
jak píše jura, najít si nějakého koníčka, nebo, tam kde to jde, vrazit dítko na pár dní někomu v rodině a udělat si třeba víkend na horách, kde budete jen samy se sebou a odreagujete se?

Není to o tom, že si potřebuji odfrknout, to ani ne. Sama jsem docela často a odreagovaná dosti :roll: Já právě utíkám, jak jen můžu :wink:

• Citovat
  • Upravit
31289
27.7.11 17:03

Nemůžu říct, že se ve volném čase nudím, to také ne.

třeba se tvá mysl naopak potřebuje „nudit“ :mrgreen:
já sem si třeba perfektně teď odpočinula, když partner na 3 dny vymajz na vodu s kamarádama (co u vás použít něco, kam může vytáhnout děcka) a já se 3 dny jen válela v posteli a jedla objednanou čínu a nešáhla sem ale lautr vůbec na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí