Věčně nespokojená...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
27.7.11 17:04

Kamikaa: astronomií jsem se kdysi zabýval taky, hvězdárnu jsem měl prakticky za barákem. No a výlety myslím by taky mohly být jako koníček, proč ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.7.11 17:05

já se právě taky nenudím,ale jsem nespokojená no.i když opravdu bych vůbec neměla být :roll: :roll: .Ono je to možná pro chocholouška už tohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.11 17:06

No jak vás tak čtu, tak mi mluvíte z duše. Taky věčný pesimista a negativně naladěný člověk :-(
Přitom nemám proč :nevim: ostatní říkají, že mám vše, po čem kdy toužili.
Mě chybí jedna věci jistojistě, a to moje vysněná práce. Nebudu tu rozebírat o co jde. Ale je to hodně o mé vůli, času, píli a asi i veliké kapce toho štěstí.

Jinak mi v životě co žiju dost chybí i čas pro sebe. Když mám klid, taky ráda ležím v knížkách a hlavně nikým nerušena :oops:

Pro Juru: jsem kozoroh (rybu mám manžela :-? ).

Anonymka M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.11 17:06
Mar__tanka1983 píše:

Nemůžu říct, že se ve volném čase nudím, to také ne.

třeba se tvá mysl naopak potřebuje „nudit“ :mrgreen:
já sem si třeba perfektně teď odpočinula, když partner na 3 dny vymajz na vodu s kamarádama (co u vás použít něco, kam může vytáhnout děcka) a já se 3 dny jen válela v posteli a jedla objednanou čínu a nešáhla sem ale lautr vůbec na nic…

Tak to spíš, mysl se mi tedy nenudí nikdy, vidíš to, to mě nenapadlo a jak jí VYPNOUT :?:

Juro, jsem Býk - koníčky: knížky,výklad karet,zahrada,kolo,běžky,lyže,hory,lesy.

• Citovat
  • Upravit
2566
27.7.11 17:07

Přidávám se k Vám. Mám totéž, ale jsem dál- když už to bylo neúnosné, navštívila jsem známého na psychol.poradu.
Prý to je jedna z forem deprese a radil zapátrat kde je ten vyvolávací moment a následně změnu.
My jsme tenkrát přišli na to, že mi moc chybí společnost lidí, přestože jsem byla mezi dětmi (na mateřské), ale ta opravdová komunikace se po večerech s manželem a sem tam popovídání s kamarádkou nedožene.
Paradoxně jsem sama vyhledávala samotu a přesně jak jste psali- zalézt s knížkou pod peřinu bylo tenkrát pro mne to NEJ.
Na radu toho psychologa jsem se na část úvazku vrátila do práce a bylo po problémech. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
27.7.11 17:07

a není to taková ta „rozežranost“ (proboha né ve zlém)? jako že právě proto, že máš všechno, tak si nespokojená - jakože neprocházíš žádnýma „sračkama“ a tak si nemůžeš uvědomit a užít si to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 17:08

Zakladatelko, to tě lituju. Vztah Ryba-Kozoroh, tomu jsem utekl… :think: U mě by to nedělalo dobrotu. Jestli u vás klape, máte oba můj obdiv. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 17:08
Jura007 píše:
Děvčata a máte dostatečně rozvinuté svoje koníčky? V jakém znamení jste narozené? Tyhle pocity bývají typické pro „vodní znamení“, tedy Ryby a Raky… Já jsem Ryba, takže to znám. No a řešil jsem to právě přes výběr koníčků. Mám samé takové, co je můžu na tři roky odložit do skříně a když je vhodná konstelace, chuť a čas, tak se k nim vrátím. A jsem se svým soukromým životem vrchovatě spokojený - i když v práci a ve financích moc důvodů ke spokojenosti není… :nevim:Příspěvek upraven 27.07.11 v 16:54

Teda Juro, teď jsi to ,,zabil,,… :mrgreen: :mrgreen:

Jsi jak můj manžel, ten mi taky říká, ať si najdu koníčka… :mrgreen: :mrgreen:

Jenže jak mu vysvětlit, že nechci koníčka, ale nového chlapa a nový život??? :mrgreen: :mrgreen:

Máš nějaký tip??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.11 17:09
Jura007 píše:
Zakladatelko, to tě lituju. Vztah Ryba-Kozoroh, tomu jsem utekl… :think: U mě by to nedělalo dobrotu. Jestli u vás klape, máte oba můj obdiv. :palec:

Juro,to nebyl příspěvek od zakladatelky. Já tuhle diskusi nezakládala.
No ale i tak jsi mě moc nepotěšil :-(
Anonymka M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.11 17:10
Jura007 píše:
Zakladatelko, to tě lituju. Vztah Ryba-Kozoroh, tomu jsem utekl… :think: U mě by to nedělalo dobrotu. Jestli u vás klape, máte oba můj obdiv. :palec:

Poopravím - zakladetlka jsem já: BÝK + manžel BÝK, jsme narozeni obden :wink:

Jinak rozežranost určitě ne! Neboj, máme i běžné problémy, někdy řeším finance-samozřejmě nedostatek, někdy i hádky, tak jako všude..a že by jsme měli všeho NAD, to tedy určitě nemáme :wink: Prostě klasická domácnost průměrná, řekla bych.

• Citovat
  • Upravit
31290
27.7.11 17:11

Tak to spíš, mysl se mi tedy nenudí nikdy, vidíš to, to mě nenapadlo a jak jí VYPNOUT :?:

Juro, jsem Býk - koníčky: knížky,výklad karet,zahrada,kolo,běžky,lyže,hory,lesy.

no ona se časem stejně vypne a pojede na „základní režim“ (i to se mi už stalo, jednou) od té doby občas dám tělu i mysli vopušťák…ani nevím jak to dělám, asi vypnu fyzicky - okolo pelechu si naložím vše co potřebuji - a ona si pak i ta hlava dá říct…

jinak i já jsem býk - a partner vodnář :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
27.7.11 17:12
Jura007 píše:

naši byli taky ryba-kozoroh - a byly to teda boje, než se konečně dokopali k rozvodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 17:13
Anonymní píše:
Jura007 píše:
Juro,to nebyl příspěvek od zakladatelky. Já tuhle diskusi nezakládala.
No ale i tak jsi mě moc nepotěšil :-(
Anonymka M.

Proč nepotěšil? U vás to neklape? Vidíš, já jsem si říkal, že pokud o něm něco napíšeš takhle, jak píšeš, tak to nemůže být tak hrozné - a že jste vlastně výjimka z pravidla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
27.7.11 17:13

peggy: si zaleť :mrgreen: :mrgreen: a zjistíš že jsou všichni stejní (ba většina i horší) a že si vlastně nemáš na co stěžovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neberte to vážně, už trochu blbnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.7.11 17:15

Juro, já jsem věčně nespokojený blíženec a koníčky- filmy, knihy, vaření, plavání a zahrada a pak můj velký kůň- moje povolání- porodní asist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí