Věčně nespokojená...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9394
28.7.11 22:26

kvatapka- to jo, me treba na timbuktu fascinovalo, ze prvni beloch ktery navstevu mesta prezil, tam byl az nekdy v r.1920 :mrgreen: aspon podle toho co mi v pameti v detstvi uvizlo… a musi se tam pres poust… :mrgreen:
takze nejaky druh choroby to bude.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
29.7.11 12:12

Taky jsem měla občas chuť se přestěhovat, jednou to bylo do Afriky k Masajům, pak na Pandoru a naposledy k indiánům :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.7.11 14:53

Holky, myslím si že žena do paneláku nepatří… Ve městě jsem se cítila jako zvíře v kleci, když nemám možnost večer po práci si sednout k ohni, tak za par týdnu je ze mně doslova zombik… zrovna včera jsem na vás myslela, když děti mi klidně spali a já jsem popíjela venku čaj a koukala jsem do ohně, v korunách stromu zpíval vítr, bylo cítit jak se blíží dešt'… Bez té magii nemohu byt :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
30.7.11 15:52

luminar- neprud :mrgreen: ja bych sla i do panelaku, jen abych byla v CR…ale domecek,to je muj sen… :palec: tady v domku bydlim, sousedi ze vsech stran,a halvne - neni to moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.7.11 16:03

Liky já nemám ani ty sousede, až na jednoho, ale je dost daleko na to abych měla pocit samoty. Samoty v lese :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.7.11 16:14
Luminar píše:
Liky já nemám ani ty sousede, až na jednoho, ale je dost daleko na to abych měla pocit samoty. Samoty v lese :-P

Sousedy máme jedny a ti jsou přírodní až moc, takže si nestěžuju(i když znepříjemnit život umí i jedni sousedi :-P ..). Ale město mi někdy chybí. Já jsem taková rozpolcená osobnost, na jednu stranu by mi vyhovoval ruch velkoměsta, dýchánky s přáteli, ale na druhou stranu vím, že mít to denně, tak bych toho měla brzy plné zuby :think: Potřebuju denně svou dávku klidu :mrgreen: Tak se sbalit jen se psama a vypařit se na hodinku, dvě na procházku do lesa. To je balzám na duši 8-) Jen co mimino trochu odroste budu mizet zas 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.7.11 16:16

Se stydím :oops: vůbec nevím kde leží Timbukt či Pandora. Já se upnula na tu svoji aljašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
30.7.11 17:16
Kvatapka píše:
Se stydím :oops: vůbec nevím kde leží Timbukt či Pandora. Já se upnula na tu svoji aljašku :mrgreen:

Pandora je smyšlené místo, takže se stydět nemusíš :-) viděla jsi film Avatar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
30.7.11 17:20
Luminar píše:
Holky, myslím si že žena do paneláku nepatří… Ve městě jsem se cítila jako zvíře v kleci, když nemám možnost večer po práci si sednout k ohni, tak za par týdnu je ze mně doslova zombik… zrovna včera jsem na vás myslela, když děti mi klidně spali a já jsem popíjela venku čaj a koukala jsem do ohně, v korunách stromu zpíval vítr, bylo cítit jak se blíží dešt'… Bez té magii nemohu byt :hug: :kytka:

Teda zenska, ty nam to umis osladit :cert:
Ne, vazne.. Zavidim. My se mozna taky postehujem na venkov, ale je tam velky mozna…

• Citovat
  • Upravit
4132
30.7.11 17:26
Eneer píše:
Kvatapka píše:
Se stydím :oops: vůbec nevím kde leží Timbukt či Pandora. Já se upnula na tu svoji aljašku :mrgreen:

Á tak už jsem doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.7.11 17:26

Kockodanka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
30.7.11 17:28
Kvatapka píše:
Eneer píše:
Kvatapka píše:

To je raj!!!
http://www.behance.net/…ring/1193675

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
30.7.11 20:01
Luminar píše:
Kvatapka píše:
Eneer píše:
Kvatapka píše:
To je raj!!!
http://www.behance.net/…ring/1193675

Zajimavy. Cetla jsem anglickej - americkej - odkaz na Wiki. Ty americky „gatherings“, to by teda na me bylo trochu moc lidi naraz :-? :-P Myslenka je to ovsem pekna…

• Citovat
  • Upravit
54
30.7.11 21:44

ahoj

Tak to znam, akorat ze ja nemam ani suprovyho manzela ani ten domecek se zahradkou kterej bych chtela. Mam ale zdravou dceru za kterou jsme neskutecne vdecna, ve vztahu ale nejsem stastna a nevim co s tim. Partner je desnej flegmatik, pohodlnej a me to s nim uz proste nebavi. Nebavi me porad se o neco doprosovat, on ani ten kos nevynese sam, nic nezaridi, jen by si cetl, pil kaficko co pivicko…a kde jsme ja? A kde je mala? Je mi z toho strasne smutno. Pritom vim ze by stacilo malo z jeho strany, ale on se nezmeni. Jak z toho ven?echci aby mala za par mesicu/let asistovala nasim castym vyhrocenym debatam…rozchazet se ale taky nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.7.11 21:49

ahoj

Jo rozumim ti - taky jsme mimo CR a uz se asi nikdy nvratim, partner je Nemec, a to me casto nici, ta predstava…ze se nevratim a ze moje dcera nebude Ceska, jako dusi…obcanstvi sice ma ale to je jen papir. Ja bych strasne chtela na venkov ale partner je mestsky typ…my se proste v nicem neshodneme…nechapui ze jsme vubec spolu - to byl asi jedne velky omyl…ale ted mame malou, oba ji milujeme, jak ted z toho ven, lepereceno jak to slepit, jak byt stastni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí