Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kvatapka- to jo, me treba na timbuktu fascinovalo, ze prvni beloch ktery navstevu mesta prezil, tam byl az nekdy v r.1920
aspon podle toho co mi v pameti v detstvi uvizlo… a musi se tam pres poust… ![]()
takze nejaky druh choroby to bude.. ![]()
Taky jsem měla občas chuť se přestěhovat, jednou to bylo do Afriky k Masajům, pak na Pandoru a naposledy k indiánům ![]()
Holky, myslím si že žena do paneláku nepatří… Ve městě jsem se cítila jako zvíře v kleci, když nemám možnost večer po práci si sednout k ohni, tak za par týdnu je ze mně doslova zombik… zrovna včera jsem na vás myslela, když děti mi klidně spali a já jsem popíjela venku čaj a koukala jsem do ohně, v korunách stromu zpíval vítr, bylo cítit jak se blíží dešt'… Bez té magii nemohu byt
![]()
luminar- neprud
ja bych sla i do panelaku, jen abych byla v CR…ale domecek,to je muj sen…
tady v domku bydlim, sousedi ze vsech stran,a halvne - neni to moje…
Liky já nemám ani ty sousede, až na jednoho, ale je dost daleko na to abych měla pocit samoty. Samoty v lese ![]()
Luminar píše:
Liky já nemám ani ty sousede, až na jednoho, ale je dost daleko na to abych měla pocit samoty. Samoty v lese
Sousedy máme jedny a ti jsou přírodní až moc, takže si nestěžuju(i když znepříjemnit život umí i jedni sousedi
..). Ale město mi někdy chybí. Já jsem taková rozpolcená osobnost, na jednu stranu by mi vyhovoval ruch velkoměsta, dýchánky s přáteli, ale na druhou stranu vím, že mít to denně, tak bych toho měla brzy plné zuby
Potřebuju denně svou dávku klidu
Tak se sbalit jen se psama a vypařit se na hodinku, dvě na procházku do lesa. To je balzám na duši
Jen co mimino trochu odroste budu mizet zas
.
Se stydím
vůbec nevím kde leží Timbukt či Pandora. Já se upnula na tu svoji aljašku ![]()
Kvatapka píše:
Se stydímvůbec nevím kde leží Timbukt či Pandora. Já se upnula na tu svoji aljašku
Pandora je smyšlené místo, takže se stydět nemusíš
viděla jsi film Avatar?
Luminar píše:
Holky, myslím si že žena do paneláku nepatří… Ve městě jsem se cítila jako zvíře v kleci, když nemám možnost večer po práci si sednout k ohni, tak za par týdnu je ze mně doslova zombik… zrovna včera jsem na vás myslela, když děti mi klidně spali a já jsem popíjela venku čaj a koukala jsem do ohně, v korunách stromu zpíval vítr, bylo cítit jak se blíží dešt'… Bez té magii nemohu byt![]()
Teda zenska, ty nam to umis osladit ![]()
Ne, vazne.. Zavidim. My se mozna taky postehujem na venkov, ale je tam velky mozna…
Eneer píše:Kvatapka píše:Pandora je smyšlené místo, takže se stydět nemusíš
Se stydímvůbec nevím kde leží Timbukt či Pandora. Já se upnula na tu svoji aljašku
viděla jsi film Avatar?
Á tak už jsem doma ![]()
Kvatapka píše:Eneer píše:Á tak už jsem domaKvatapka píše:Pandora je smyšlené místo, takže se stydět nemusíš
viděla jsi film Avatar?
To je raj!!!
http://www.behance.net/…ring/1193675
Luminar píše:Kvatapka píše:To je raj!!!Eneer píše:Á tak už jsem domaKvatapka píše:Pandora je smyšlené místo, takže se stydět nemusíš
viděla jsi film Avatar?
http://www.behance.net/…ring/1193675
Zajimavy. Cetla jsem anglickej - americkej - odkaz na Wiki. Ty americky „gatherings“, to by teda na me bylo trochu moc lidi naraz
Myslenka je to ovsem pekna…
Tak to znam, akorat ze ja nemam ani suprovyho manzela ani ten domecek se zahradkou kterej bych chtela. Mam ale zdravou dceru za kterou jsme neskutecne vdecna, ve vztahu ale nejsem stastna a nevim co s tim. Partner je desnej flegmatik, pohodlnej a me to s nim uz proste nebavi. Nebavi me porad se o neco doprosovat, on ani ten kos nevynese sam, nic nezaridi, jen by si cetl, pil kaficko co pivicko…a kde jsme ja? A kde je mala? Je mi z toho strasne smutno. Pritom vim ze by stacilo malo z jeho strany, ale on se nezmeni. Jak z toho ven?echci aby mala za par mesicu/let asistovala nasim castym vyhrocenym debatam…rozchazet se ale taky nechci…
Jo rozumim ti - taky jsme mimo CR a uz se asi nikdy nvratim, partner je Nemec, a to me casto nici, ta predstava…ze se nevratim a ze moje dcera nebude Ceska, jako dusi…obcanstvi sice ma ale to je jen papir. Ja bych strasne chtela na venkov ale partner je mestsky typ…my se proste v nicem neshodneme…nechapui ze jsme vubec spolu - to byl asi jedne velky omyl…ale ted mame malou, oba ji milujeme, jak ted z toho ven, lepereceno jak to slepit, jak byt stastni?