Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mar__tanka1983 píše:
peggy: si zaleť![]()
a zjistíš že jsou všichni stejní (ba většina i horší) a že si vlastně nemáš na co stěžovat
![]()
![]()
neberte to vážně, už trochu blbnu
Když já to beru přes ty horoskopy, oba manželé byli ideální partneři a oba bych nejraději po osmi letech nakopala do prdelky…
Já vím, že je to všude stejné, ale já bych chtěla zase zažít to poprvé… ![]()
Už mi taky hrabe…
tak musím letět, zítra nakouknu, jestli se podařilo to aspoň trošku rozlousknout… ![]()
Hanulínek píše:
Přidávám se k Vám. Mám totéž, ale jsem dál- když už to bylo neúnosné, navštívila jsem známého na psychol.poradu.
Prý to je jedna z forem deprese a radil zapátrat kde je ten vyvolávací moment a následně změnu.
My jsme tenkrát přišli na to, že mi moc chybí společnost lidí, přestože jsem byla mezi dětmi (na mateřské), ale ta opravdová komunikace se po večerech s manželem a sem tam popovídání s kamarádkou nedožene.
Paradoxně jsem sama vyhledávala samotu a přesně jak jste psali- zalézt s knížkou pod peřinu bylo tenkrát pro mne to NEJ.
Na radu toho psychologa jsem se na část úvazku vrátila do práce a bylo po problémech.
Tak abych odtajnil svoje koníčky: aktuálně rodokmen (genealogie), je tu i stálá diskusní skupina… To se dá kdykoli přerušit a zase se k tomu vrátit. Pak historie letectví (teoretická) - to samé. Pak dějiny Čech a Moravy od pravěku až po rok 2011. (Moje „nejmilejší období“ je Protektorát, pak roky 1945 až 1948 a potom roky 1986 až 1989.) O možnosti odložení platí to samé. Pak historie naší armády ve 20. století - to samé. Sem tam nějaké to montování a drobné domácí kutění - to samé. Taky stavebnice MERKUR - to samé (teď zrovna na to nemám čas…) Modely všeho druhu - taky jdou na pár let odložit do skříně… Pohraniční opevnění atd. No radši končím, bylo by to na dlouho.
Jura007 píše:
Tak abych odtajnil svoje koníčky: aktuálně rodokmen (genealogie), je tu i stálá diskusní skupina… To se dá kdykoli přerušit a zase se k tomu vrátit. Pak historie letectví (teoretická) - to samé. Pak dějiny Čech a Moravy od pravěku až po rok 2011. (Moje „nejmilejší období“ je Protektorát, pak roky 1945 až 1948 a potom roky 1986 až 1989.) O možnosti odložení platí to samé. Pak historie naší armády ve 20. století - to samé. Sem tam nějaké to montování a drobné domácí kutění - to samé. Taky stavebnice MERKUR - to samé (teď zrovna na to nemám čas…) Modely všeho druhu - taky jdou na pár let odložit do skříně… Pohraniční opevnění atd. No radši končím, bylo by to na dlouho.
A jak k tomu zvládáš domácnost a děti?? ![]()
peggy.sl píše:Jura007 píše:A jak k tomu zvládáš domácnost a děti??
Naprosto jednoduše - nezvládám, protože nejsou…
Ale až budou, tak se mně to snad z hlavy nevykouří…
peggy.sl píše:Mar__tanka1983 píše:
a zjistíš že jsou všichni stejní (ba většina i horší) a že si vlastně nemáš na co stěžovat
![]()
![]()
neberte to vážně, už trochu blbnuKdyž já to beru přes ty horoskopy, oba manželé byli ideální partneři a oba bych nejraději po osmi letech nakopala do prdelky…
Já vím, že je to všude stejné, ale já bych chtěla zase zažít to poprvé…
Už mi taky hrabe…
Peggy, nehrabe
, já to mám taky tak, akorát, že manžel je fajn, mám to o pocitech, že si myslím /i karty/, že mám mít jiný život s někým jiným.
S tím rozdílem /u tebe/, že já už toho dalšího mám řadu let vedle sebe /ještě před dětmi a manželem/, jen bych potřebovala žít 2 životy tak nějak paraelně, což jaksi nejde ![]()
Představa by byla, realizace ovšem neuskutečnitelná ![]()
Anonymní píše:peggy.sl píše:Peggy, nehrabeMar__tanka1983 píše:
![]()
![]()
neberte to vážně, už trochu blbnuKdyž já to beru přes ty horoskopy, oba manželé byli ideální partneři a oba bych nejraději po osmi letech nakopala do prdelky…
Já vím, že je to všude stejné, ale já bych chtěla zase zažít to poprvé…
Už mi taky hrabe…, já to mám taky tak, akorát, že manžel je fajn, mám to o pocitech, že si myslím /i karty/, že mám mít jiný život s někým jiným.
S tím rozdílem /u tebe/, že já už toho dalšího mám řadu let vedle sebe /ještě před dětmi a manželem/, jen bych potřebovala žít 2 životy tak nějak paraelně, což jaksi nejde
Představa by byla, realizace ovšem neuskutečnitelná
Tak to buď ráda. U mně si karty myslí, že on je ten poslední. To si nějak nechci připustit… ![]()
Jura007 píše:
Naprosto jednoduše - nezvládám, protože nejsou…![]()
Děti nejsou, nebo koníčky??? Já jsem z toho zmatená… ![]()
peggy.sl píše:Jura007 píše:Děti nejsou, nebo koníčky??? Já jsem z toho zmatená…
Děti nejsou, koníčky jsou. A stěma kartama - radši je už nepokouším. Jednou mě vyšlo, že někde mám dítě/děti, ale nevím o něm a vlastně nejsem jeho otcem. Ale až přijde čas, tak že ho poznám… No a to jsem byl z toho jelen. A ještě víc jsem vybitý z toho, že to vypadá, že se to brzo vyplní…
![]()
Hm, to je zajimava diskuze, tak takove pocity jsem mela v minulem vztahu, jsem ryba a pritel byl kozoroh. Po rozchodu jako by se rozsvitilo a ted s vytouzenym miminkem jsem na vrcholu blaha. Doufam, ze se ta vecna nespokojenost a stres nevrati, kdyz jsem ta ryba. ![]()
No podle me prameni tyto pocity z toho, ze se clovek do neceho nuti a nezije tak, jak by uplne chtel.
Jura007 píše:peggy.sl píše:Děti nejsou, koníčky jsou. A stěma kartama - radši je už nepokouším. Jednou mě vyšlo, že někde mám dítě/děti, ale nevím o něm a vlastně nejsem jeho otcem. Ale až přijde čas, tak že ho poznám… No a to jsem byl z toho jelen. A ještě víc jsem vybitý z toho, že to vypadá, že se to brzo vyplní…Jura007 píše:Děti nejsou, nebo koníčky??? Já jsem z toho zmatená…
![]()
kamikaa píše:
jojo kartám já věřím
Jura007 píše:peggy.sl píše:Děti nejsou, koníčky jsou. A stěma kartama - radši je už nepokouším. Jednou mě vyšlo, že někde mám dítě/děti, ale nevím o něm a vlastně nejsem jeho otcem. Ale až přijde čas, tak že ho poznám… No a to jsem byl z toho jelen. A ještě víc jsem vybitý z toho, že to vypadá, že se to brzo vyplní…Jura007 píše:Děti nejsou, nebo koníčky??? Já jsem z toho zmatená…
![]()
To jsem si před pár lety nechal vyložit karty jen tak z hecu. No a prý budou jisté indicie, než se objeví to dítě. Ty indicie už se objevily - a dítko pořád nikde. Tak čekám, co bude - a je mně popravdě z toho taky nějak divně…
Jura007 píše:kamikaa píše:To jsem si před pár lety nechal vyložit karty jen tak z hecu. No a prý budou jisté indicie, než se objeví to dítě. Ty indicie už se objevily - a dítko pořád nikde. Tak čekám, co bude - a je mně popravdě z toho taky nějak divně…
jojo kartám já věřím
![]()