Věčně nespokojená...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
27.7.11 17:15
Mar__tanka1983 píše:
peggy: si zaleť :mrgreen: :mrgreen: a zjistíš že jsou všichni stejní (ba většina i horší) a že si vlastně nemáš na co stěžovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
neberte to vážně, už trochu blbnu :wink:

Když já to beru přes ty horoskopy, oba manželé byli ideální partneři a oba bych nejraději po osmi letech nakopala do prdelky…

Já vím, že je to všude stejné, ale já bych chtěla zase zažít to poprvé… :mrgreen:
Už mi taky hrabe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
27.7.11 17:15

tak musím letět, zítra nakouknu, jestli se podařilo to aspoň trošku rozlousknout… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.7.11 17:17
Tomu bych i věřila,ale jak mám na to přijít co to je?Je pravda,že jsem před mateřskou dělala mezi lidma,ale že by mi chyběli :nevim: :think: .to asi né.jsem doma rok a pů a další 3 budu,no to jsou vyhlídky teda :roll: .už jsem taky párkrát přemýšlela,že někam zajdu,ale co bych jim tam řekla?já ten problém neumím ani specifikovat :nevim:
Hanulínek píše:
Přidávám se k Vám. Mám totéž, ale jsem dál- když už to bylo neúnosné, navštívila jsem známého na psychol.poradu.
Prý to je jedna z forem deprese a radil zapátrat kde je ten vyvolávací moment a následně změnu.
My jsme tenkrát přišli na to, že mi moc chybí společnost lidí, přestože jsem byla mezi dětmi (na mateřské), ale ta opravdová komunikace se po večerech s manželem a sem tam popovídání s kamarádkou nedožene.
Paradoxně jsem sama vyhledávala samotu a přesně jak jste psali- zalézt s knížkou pod peřinu bylo tenkrát pro mne to NEJ.
Na radu toho psychologa jsem se na část úvazku vrátila do práce a bylo po problémech. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 17:20

Tak abych odtajnil svoje koníčky: aktuálně rodokmen (genealogie), je tu i stálá diskusní skupina… To se dá kdykoli přerušit a zase se k tomu vrátit. Pak historie letectví (teoretická) - to samé. Pak dějiny Čech a Moravy od pravěku až po rok 2011. (Moje „nejmilejší období“ je Protektorát, pak roky 1945 až 1948 a potom roky 1986 až 1989.) O možnosti odložení platí to samé. Pak historie naší armády ve 20. století - to samé. Sem tam nějaké to montování a drobné domácí kutění - to samé. Taky stavebnice MERKUR - to samé (teď zrovna na to nemám čas…) Modely všeho druhu - taky jdou na pár let odložit do skříně… Pohraniční opevnění atd. No radši končím, bylo by to na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 17:23
Jura007 píše:
Tak abych odtajnil svoje koníčky: aktuálně rodokmen (genealogie), je tu i stálá diskusní skupina… To se dá kdykoli přerušit a zase se k tomu vrátit. Pak historie letectví (teoretická) - to samé. Pak dějiny Čech a Moravy od pravěku až po rok 2011. (Moje „nejmilejší období“ je Protektorát, pak roky 1945 až 1948 a potom roky 1986 až 1989.) O možnosti odložení platí to samé. Pak historie naší armády ve 20. století - to samé. Sem tam nějaké to montování a drobné domácí kutění - to samé. Taky stavebnice MERKUR - to samé (teď zrovna na to nemám čas…) Modely všeho druhu - taky jdou na pár let odložit do skříně… Pohraniční opevnění atd. No radši končím, bylo by to na dlouho.

A jak k tomu zvládáš domácnost a děti?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
27.7.11 17:26
peggy.sl píše:
Jura007 píše:
A jak k tomu zvládáš domácnost a děti?? :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 17:33

Naprosto jednoduše - nezvládám, protože nejsou… :wink: :think: Ale až budou, tak se mně to snad z hlavy nevykouří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.11 17:33
peggy.sl píše:
Mar__tanka1983 píše:
peggy: si zaleť :mrgreen: :mrgreen: a zjistíš že jsou všichni stejní (ba většina i horší) a že si vlastně nemáš na co stěžovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když já to beru přes ty horoskopy, oba manželé byli ideální partneři a oba bych nejraději po osmi letech nakopala do prdelky…

Já vím, že je to všude stejné, ale já bych chtěla zase zažít to poprvé… :mrgreen:
Už mi taky hrabe…

Peggy, nehrabe :wink: , já to mám taky tak, akorát, že manžel je fajn, mám to o pocitech, že si myslím /i karty/, že mám mít jiný život s někým jiným.
S tím rozdílem /u tebe/, že já už toho dalšího mám řadu let vedle sebe /ještě před dětmi a manželem/, jen bych potřebovala žít 2 životy tak nějak paraelně, což jaksi nejde :nevim:
Představa by byla, realizace ovšem neuskutečnitelná :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20557
27.7.11 17:34
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Mar__tanka1983 píše:

Už mi taky hrabe…
Peggy, nehrabe :wink: , já to mám taky tak, akorát, že manžel je fajn, mám to o pocitech, že si myslím /i karty/, že mám mít jiný život s někým jiným.
S tím rozdílem /u tebe/, že já už toho dalšího mám řadu let vedle sebe /ještě před dětmi a manželem/, jen bych potřebovala žít 2 životy tak nějak paraelně, což jaksi nejde :nevim:
Představa by byla, realizace ovšem neuskutečnitelná :pankac:

Tak to buď ráda. U mně si karty myslí, že on je ten poslední. To si nějak nechci připustit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.7.11 17:35
Jura007 píše:
Naprosto jednoduše - nezvládám, protože nejsou… :wink: :think: Ale až budou, tak se mně to snad z hlavy nevykouří…

Děti nejsou, nebo koníčky??? Já jsem z toho zmatená… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 17:38
peggy.sl píše:
Jura007 píše:
Děti nejsou, nebo koníčky??? Já jsem z toho zmatená… :mrgreen:

Děti nejsou, koníčky jsou. A stěma kartama - radši je už nepokouším. Jednou mě vyšlo, že někde mám dítě/děti, ale nevím o něm a vlastně nejsem jeho otcem. Ale až přijde čas, tak že ho poznám… No a to jsem byl z toho jelen. A ještě víc jsem vybitý z toho, že to vypadá, že se to brzo vyplní… :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.7.11 17:38

Hm, to je zajimava diskuze, tak takove pocity jsem mela v minulem vztahu, jsem ryba a pritel byl kozoroh. Po rozchodu jako by se rozsvitilo a ted s vytouzenym miminkem jsem na vrcholu blaha. Doufam, ze se ta vecna nespokojenost a stres nevrati, kdyz jsem ta ryba. :think:

No podle me prameni tyto pocity z toho, ze se clovek do neceho nuti a nezije tak, jak by uplne chtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.7.11 17:39
jojo kartám já věřím :palec:
Jura007 píše:
peggy.sl píše:
Jura007 píše:
Děti nejsou, koníčky jsou. A stěma kartama - radši je už nepokouším. Jednou mě vyšlo, že někde mám dítě/děti, ale nevím o něm a vlastně nejsem jeho otcem. Ale až přijde čas, tak že ho poznám… No a to jsem byl z toho jelen. A ještě víc jsem vybitý z toho, že to vypadá, že se to brzo vyplní… :oops: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.7.11 17:41
kamikaa píše:
Jura007 píše:
peggy.sl píše:
Jura007 píše:
Děti nejsou, koníčky jsou. A stěma kartama - radši je už nepokouším. Jednou mě vyšlo, že někde mám dítě/děti, ale nevím o něm a vlastně nejsem jeho otcem. Ale až přijde čas, tak že ho poznám… No a to jsem byl z toho jelen. A ještě víc jsem vybitý z toho, že to vypadá, že se to brzo vyplní… :oops: :zed:

To jsem si před pár lety nechal vyložit karty jen tak z hecu. No a prý budou jisté indicie, než se objeví to dítě. Ty indicie už se objevily - a dítko pořád nikde. Tak čekám, co bude - a je mně popravdě z toho taky nějak divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
27.7.11 17:43
Tak Juro gratuluju :palec: :palec: :lol: .já byla teda u kartářky a sedí naprosto všechno 8-o .A jsem teda ráda,že snad to období sr… mám za sebou.
Jura007 píše:
kamikaa píše:
Jura007 píše:
peggy.sl píše:
Jura007 píše:
To jsem si před pár lety nechal vyložit karty jen tak z hecu. No a prý budou jisté indicie, než se objeví to dítě. Ty indicie už se objevily - a dítko pořád nikde. Tak čekám, co bude - a je mně popravdě z toho taky nějak divně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí