Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a jak dlouho jste spolu a je to tak od začátku ? u nás měl problém na začátku vztahu a pak když se soustředil při snažení o mimi. a problém je prostě v hlavě takže jděte k sexuologovi nebo jen psychologovi, ale řeště to nebo vztah to nevydrží.
Ahojky, no my to máme stejně…jsem na to ovšem zvyklá a aspoň se nebojím nechtěného těhotenství
A normálně máme teď už 9 měsíční dcerku. Upřímně nepomohlo nic jiného než, to co popisuješ…musel se přepřipravit a se dodělat do mě…
Jo a ještě jsem zapomněla dodat, že já osobně to nevidím jako jakýkoliv problém. Vůbec jsem nad tím tak ani nepřemýšlela. Pokud to tobě nevadí, tak si myslím, že to překážka ve vztahu určitě není.
Samozřejmě je to nepříjemné, ale jako důvod to řešit bych viděla spíš partnerské soužití. Co se týče miminka, bylo by při neúspěšném snažení možné použít IUI, ne?
Určitě to řešte s odborníkem. Je ale výborné, že o tom mluvíte, tohle je pro muže určitě velmi těžké.
Měli jsme jednu dobu podobný problém. Všechno super, ale prostě závěr nešel a dodělávali jsme ručně.
Bylo mu v té době 25 (takže na věku viditelně nezáleží). Byla jsem z toho celkem na prášky, měla jsem pocit, že to nesu hůř než on a čím víc jsme se na to soustředili, tím to bylo horší. Pak jsme vyjeli na dovolenou, vypadli ze stereotypu a najednou to zase šlo. Prostě jsme se na to nesoustředili a užívali jsme si. Je to už celkem dlouho a od té doby se to neopakovalo. Dokonce ani při snažení o miminko se to už nevrátilo.
Jak dlouho to u vás trvá?
Ano, přesně jak píše Anonymní, třeba to pro vás dva problém není. Ale píšeš, že vás to oba moc mrzí, tak asi to úplně v pohodě nebude.
jsme spolu skoro 10 let a má to právě takhle od začátku.a i s ostatníma přítelkyněma. takže já za to prej nemůžu ![]()
jako mě to tak šíleně nevadí, ale jde mi i o něj, že si to neužije normálně.nebo ne normálně. to asi vyznělo blbě, ale..jako myslím pořádně a bez nervů až do konce..
někdy se chudák snaží a je vidět že by moc chtěl, ale nejde mu to.. a mě je ho v tu chvílu i líto. občas se mi stane že ani mě to nejde a přitom to mám na krajíčku..
jako o naše manželství strach nemám. teda důvodem rozvodu by určitě nebylo tohle. to vím 100%
taky souhlasím s pomůckou,už jste něco vyskoušeli??ten kroužek je fakt super věc ![]()
Mýmu příteli se to stávalo tak týden, prostě to nešlo a musela jsem ho dodělat růčo nebo pusou. Pak jsme vymysleli, že jsem ho při souloži ukazováčkem a palcem pevně stiskla u kořene penisu a bylo po problém. Pak se ale všechno vrátilo do starých bezproblémových kolejí, takže v pohodě. ![]()
no a to prave stahne ten krouzek u korene,opravdu to zkuste......
no já ho u kořene chytnu taky a nebo při souloži tam dám ruku a on mi jezdí i mezi ukazováčkem a prostředníčkem. ale ani to nepomáhá.
a ten kroužek jsme zkoušeli taky a nic ![]()
Anonymní píše:
no já ho u kořene chytnu taky a nebo při souloži tam dám ruku a on mi jezdí i mezi ukazováčkem a prostředníčkem. ale ani to nepomáhá.
a ten kroužek jsme zkoušeli taky a nic
Nechci malovat čerta na zeď, ale zkoušeli jste si promluvit o tom na co myslí, když si to dělá rukou? Když ho to vzruší natolik, že se udělá? Třeba ho při klasické souloži „rušíš“ ty svojí přítomností. Nemyslím to nijak zle, jenom vím že se to může stát.
My teda tento problém nemáme, ale teď jak jsem těhotná, tak s rostoucím břichem pro mě není sex již tolik pohodlný, proto manžela dráždím rukou (nejraději má, když ho jednou rukou (popř. pusou) drážím na penisu a druhou mu mnu varlata) a ke konci jde do mě. Já to chvilku dám, ale na dlouhé sexování se fakt už necítím. A když je manžel hodně unavený, ale přesto chce, tak mu pomáhá, když mám na sobě silonky, které může roztrhat, nebo si obleču samodržící punčochy. Ale to ti musí říct on, co by mu pomohlo. Mě spíš zaráží, že to trvá tak dlouho a neřešíte to, určitě bych zašla k sexuologovi, je to odborník a možná pomůže úplně banální rada.
Třeba přítel mojí kamarádky měl jednu dobu problém s erekcí a když už se dostavila, tak to trvalo hrozně dlouho, jak uvnitř v ní, tak rukou, střídali polohy, ruky, pusu, uvnitř, … a potom zjistili, že mu vadí aroma svíčka, přestali si ji rožínat a vše bylo OK a člověk si řekne taková blbost. A přitom mu ta svíčka voněla, ale nějak podvědomě na něj nepůsobila dobře.
Ahoj
máme s manželem takový problém neproblém..
a nevíme už co dělat.
manžel má problémy s ejakulací.
no erekce v pohodě, ale pak...... pokud by se chtěl udělat do mě, tak to normálně při souloži nejde. musí si to dělat sám a když to na něj jde, tak ho šoupnout do mě a pak jako dodělat.
moc nás to mrzí že to jinak nejde. když si to dělá sám tak mu to trvá třeba i 10 nebo 15 minut.
už jsem si zvykla, ale až budem chtít miminko tak je to docela blbý..
manželovi je 30. nevíme co by pomohlo?
nemáte někdo nějakou zkušenost? děkuju