Theodor, nebo Vít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2323
17.11.11 17:18

Theodor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.11.11 17:20

Taky se mi líbí Vítek, a v RL jen Vít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.11.11 17:25
zoubky píše:
Já myslela do RL Vít :wink: Na domácí oslovení klidně - Vítek, Vitouš, Vítko Kvítko, případně ViTheo :mrgreen:Příspěvek upraven 17.11.11 v 17:14
:mrgreen: :mrgreen:

Také jsem pro Vítka. :palec: Líbí se mi česká jména s „významem“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
17.11.11 17:25

Za mě Theodor :-D

• Citovat
  • Upravit
L-enny
17.11.11 17:30

máme doma Víta. Jako Vít je zapsán jen v RL. Máme totiž zdrobnělé příjmení,tak by to pro dospělýho chlapa bylo asi divný,kdyby byl zapsán v RL jako Vítek. Ale říkáme mu Vítku,Víťo,Víťánku,Víťulko, Víťuldo, Vitoušku zkoušela babička,když se narodil,ale to jsme zatrhli :lol: Dost lidí v našem okolí si klepalo na čelo,když jsme řekli,jaké jméno dáme,ale je to krásné jméno a v dnešní době Matyášků, Kubíků, Samuelků, Sebastianků (nic proti samozřejmě), je to neobvyklé jméno.

• Citovat
  • Upravit
17226
17.11.11 17:32
L-enny píše:
máme doma Víta. Jako Vít je zapsán jen v RL. Máme totiž zdrobnělé příjmení,tak by to pro dospělýho chlapa bylo asi divný,kdyby byl zapsán v RL jako Vítek. Ale říkáme mu Vítku,Víťo,Víťánku,Víťulko, Víťuldo, Vitoušku zkoušela babička,když se narodil,ale to jsme zatrhli :lol: Dost lidí v našem okolí si klepalo na čelo,když jsme řekli,jaké jméno dáme,ale je to krásné jméno a v dnešní době Matyášků, Kubíků, Samuelků, Sebastianků (nic proti samozřejmě), je to neobvyklé jméno.

Ale dlouho neobvyklé nebude, kolem sebe mám 3 Víty ve věku do 3let :lol: Ale krásné jméno to je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
17.11.11 17:33

Obě jména jsou moc pěkná, i já je měla ve výběru. K vašemu příjmení určitě ten Vít.A myslím, že Vítku ani nejde nějak špatně vyslovovat a nadávat nebo tak něco. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.11.11 17:34

Vitek je moc hezky a primeni mnohem vhodnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
17.11.11 17:38
zoubky píše:
L-enny píše:
máme doma Víta. Jako Vít je zapsán jen v RL. Máme totiž zdrobnělé příjmení,tak by to pro dospělýho chlapa bylo asi divný,kdyby byl zapsán v RL jako Vítek. Ale říkáme mu Vítku,Víťo,Víťánku,Víťulko, Víťuldo, Vitoušku zkoušela babička,když se narodil,ale to jsme zatrhli :lol: Dost lidí v našem okolí si klepalo na čelo,když jsme řekli,jaké jméno dáme,ale je to krásné jméno a v dnešní době Matyášků, Kubíků, Samuelků, Sebastianků (nic proti samozřejmě), je to neobvyklé jméno.
Ale dlouho neobvyklé nebude, kolem sebe mám 3 Víty ve věku do 3let :lol: Ale krásné jméno to je :wink:

my jsme v našem městě sami,zatím…ale máš pravdu, Danečků tu bylo pár a když se první syn narodil, byli na Vítání občánků tři Danielové… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17226
17.11.11 17:41
L-enny píše:
zoubky píše:
L-enny píše:
Ale dlouho neobvyklé nebude, kolem sebe mám 3 Víty ve věku do 3let :lol: Ale krásné jméno to je :wink:
my jsme v našem městě sami,zatím…ale máš pravdu, Danečků tu bylo pár a když se první syn narodil, byli na Vítání občánků tři Danielové… :lol: :lol:

No vidíš, a my máme nejčastější jméno za poslední roky narozených dětí, a přitom v rodině ani v nejbližším okolí žádný Kubík nebyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
17.11.11 17:44
zoubky píše:
L-enny píše:
zoubky píše:
L-enny píše:
my jsme v našem městě sami,zatím…ale máš pravdu, Danečků tu bylo pár a když se první syn narodil, byli na Vítání občánků tři Danielové… :lol: :lol:
No vidíš, a my máme nejčastější jméno za poslední roky narozených dětí, a přitom v rodině ani v nejbližším okolí žádný Kubík nebyl :lol:
:lol: :lol:

a já mám v blízkém okolí hned pět. Z toho dva z rodiny, jeden od spolužačky a dva jsou z paneláku. A jsou to všechno klučíci narození před rokem. :lol: my jsme o Jakubovi taky uvažovali,ale když jsem viděla tu Kubíkománii,tak jsem si to rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit
443
17.11.11 18:05

Za mě jedině Vít (i v RL). Vítek je moc pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
17.11.11 18:19

ja hlasuju pro Vitka - Vita :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
17.11.11 18:52

Za mě Theodor. Vít ani Vítězslav se mi nelíbí. :roll: