Theodor, nebo Vít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
722
21.11.11 10:25

Máte pravdu s tím poměrem k našemu příjmení se Theodor moc nehodí. Stejnak mě to k němu více táhne. Škoda no :roll: :roll: Jsem spíše na neobvyklá jména a Víťe ve svém okolí teda neznám. Až staršího kolem 30 let. Kdoví, ještě mám chvilku času, tak třeba nakonec přijdem na něco jiného. . .Manžel chtěl Timoteia, to jsem hned zatrhla. Přijde mi to jako šampon :nevim: Nějaké tipi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.11.11 10:28
juchinka píše:
Máte pravdu s tím poměrem k našemu příjmení se Theodor moc nehodí. Stejnak mě to k němu více táhne. Škoda no :roll: :roll: Jsem spíše na neobvyklá jména a Víťe ve svém okolí teda neznám. Až staršího kolem 30 let. Kdoví, ještě mám chvilku času, tak třeba nakonec přijdem na něco jiného. . .Manžel chtěl Timoteia, to jsem hned zatrhla. Přijde mi to jako šampon :nevim: Nějaké tipi??

jj šampon, to bylo první, co mě napadlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.11.11 10:39

A co Vilém? :wink: Já bych se ve vašem případě hlavně vyhýbala jménům, kde je R…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.11.11 10:46

Já si myslím, že byste měli dát to jméno, které se vám líbí, ať si ostatní myslí co chtěj. zkuste na něj mluvit do bříška a uvidíte, co vám do „huby“ půjde a co ne. My takhle byli dohodnutý na Eduardovi, ale ani jeden jsme s ním nedokázali mluvit jako s Edíkem. Nakonec jsme skončili u Richarda a to se chytlo. Teď už to není naše mimi, prtě atd., ale mluvíme o mimi jako o Ríšánkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.11.11 10:50
Honzuovka píše:
Já si myslím, že byste měli dát to jméno, které se vám líbí, ať si ostatní myslí co chtěj. zkuste na něj mluvit do bříška a uvidíte, co vám do „huby“ půjde a co ne. My takhle byli dohodnutý na Eduardovi, ale ani jeden jsme s ním nedokázali mluvit jako s Edíkem. Nakonec jsme skončili u Richarda a to se chytlo. Teď už to není naše mimi, prtě atd., ale mluvíme o mimi jako o Ríšánkovi.

To si sice myslíš správně, ale zakladatelka žádala o typy - tak je poskytujeme… :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.11.11 11:03
RyBANA píše:
Honzuovka píše:
To si sice myslíš správně, ale zakladatelka žádala o typy - tak je poskytujeme… :wink: :mrgreen:

Já tím nemyslím vás, já myslela, jako že kdyby jim to třebas někdo v rodině hanil nebo tak, tak ať se rozhodnou sami. Já jsem se tady taky vyjádřila pro Theodora, ale je to pouze můj tip, rozhodnutí je na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.11.11 11:03

No právě že k němu mluvíme jako k Tedíkovi :-) Právě proto mě to k němu nejvíce táhne. Ale nějak se nám to v hlavě trochu rozkládá vzhledem k příjmení. Na Viléma jsem taky pomyslela, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.11.11 11:05
juchinka píše:
No právě že k němu mluvíme jako k Tedíkovi :-) Právě proto mě to k němu nejvíce táhne. Ale nějak se nám to v hlavě trochu rozkládá vzhledem k příjmení. Na Viléma jsem taky pomyslela, to je pravda.

Já vím, je to těžký. My jsme takhle bojovali od února a teprva asi dva měsíce máme Ríšana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.11.11 11:09
Honzuovka píše:
juchinka píše:
Já vím, je to těžký. My jsme takhle bojovali od února a teprva asi dva měsíce máme Ríšana.

Ríša je taky pěkné jméno. Ale líbí se mi i Edík. Jednoho znám a je to hrozně roztomilý chlapeče :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.11.11 11:11
juchinka píše:
Honzuovka píše:
juchinka píše:
Ríša je taky pěkné jméno. Ale líbí se mi i Edík. Jednoho znám a je to hrozně roztomilý chlapeče :pankac:

Nám ten Eda k tomu mýmu bříšku prostě neseděl, přestože se mi to jméno líbí. Zkus se kouknout na fotky z UTZ, třebas na nich Víta nebo Theodora uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.11.11 18:06

Ještě mě napadl Benedikt nebo Benjamín, Jonatán, Maxmilián :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
21.11.11 18:40

A mě se zase Teodor Kotrč líbí, nezdá se mi ,že by se to k sobě nehodilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.11.13 09:31
@Alyss píše:
A mě se zase Teodor Kotrč líbí, nezdá se mi ,že by se to k sobě nehodilo:-)
:palec: Mě se to taky líbí, určitě se to k sobě hodí. Ani mi to nepříjde moc tvrdé. Navíc taky zvažujem nad tímto jménem k přímení Furch. To už mi příjde právě tvrdší. Co říkáte? A jak byste mu doma říkali kromě Teo a Tede?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.3.15 21:01

Ahoj maminky, my jsme vybrali pro našeho chlapečka jméno Teodor (Tedík, Ted,..)je teda ještě v bříšku, ale od začátku ho tak oslovujeme. O jméně jsme mluvili už dlouho dopředu a nyní když nám potvrdily pohlaví(původně jsem si myslela že čekáme holčičku)nám všichni toto jméno vymlouvají. Docela nás to mrzí, ale nic si z toho neděláme. :mrgreen: my jim do toho taky nekecali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová