Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. Pročetl jsem všechny debaty o zaručených KFC receptech a rád bych se dobral nějakého závěru. Nechci tady pátrat po tajemství 13ti přísad, ale rád bych si ujasnil jak se dobrat nějakého slušného přiblížení se k originálu. Proto apeluji na různé brigádníky co prošli skutečným KFC, zda mohou pomoci. CO víme :
Já myslím, že to nikde nezjistíš, protože podle mě, ani brigádníci neví, co tam je. ![]()
tumpach píše:
co s tím básníku chtěl jako říct![]()
Že mu chutná kuře z KFC, ale nechce ho draze kupovat, ale smažit doma? ![]()
Zakladatel chce vědět, jaký je recet na obalování toho kuřete, nebo vlasteně celkový postup. ![]()
Někdy mi připadá, že by přispívající mohli víc číst, než začnou psát. Se vší úctou samozřejmě. Nenahodil jsem téma pro to, abych zjistil co tam je, ale abych zjistil postup přípravy, ze kterého se dá vycházet…
No jo ale to se milý zakladetili nikdy nedozvíme,jak tu někdo psal,sami brigádnici nic o tom nevědí,myslím…
Udělej si sám kuře podle svých představ a máš to nejlepší..
Já si stehna kuřecí obalím jako na řízek a usmažím nebo upeču v troubě s marinádou,na přírodně a dalších způsobů
Kejvoš píše:
Někdy mi připadá, že by přispívající mohli víc číst, než začnou psát. Se vší úctou samozřejmě. Nenahodil jsem téma pro to, abych zjistil co tam je, ale abych zjistil postup přípravy, ze kterého se dá vycházet…
Hele nebuď drzej!
Chceš radu, navíc jsi tady nováček, tak bys mohl případným nechápajícím dovysvětlit a ne se hned vztekat. Takhle se ti může stát, že moc rad nedostaneš… Ve vší úctě, samozřejmě. ![]()
Tak já jako zaměstnanec ti můžu napsat, že ti nemůžu nic napsat
Platí závazek mlčenlivosti. Jen můžu říct, že se opravdu nejedná o žádné lupínky či strouhanku, je to čistě o postupu v obalování. Ten je jasně daný a přísně se dodržuje. To dělá i ten rozdíl v tom, jak vypadá pálivé/nepálivé maso.
Btw., tajemství bylin nemůže prozradit nikdo, páč ho neví ![]()
http://www.labuznik.com/recipe.php?…
na internetě je těch ionformací spustu stačí zadat kuře KFC
4 kuřecí prsíčka 400 ml podmáslí 150 g mouky 1 a 1/2 lžičky sůl 1 lžičky sladké papriky 1/4 lžičky mletého černého pepře 1/2 lžičky drceného bílého pepře 1/2 lžičky sušeného česneku 1 lžička nepálivého grilovacího koření 1/4 lžičky mletého kmínu špetku mletého kmínu vejce na obalování kukuřičné lupínky
Postup:
Kuřecí prsíčka ponoříme do podmáslí a necháme marinovat nejméně 3 hodiny. Prsíčka musí být ponořena nebo je během marinování několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami, dobře promícháme a lehce okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. Ještě před smažením obalujeme ve vajíčku a rozdrcených kukuřičných lupíncích. Smažíme na oleji nebo ve fritovacím hrnci na 180 °C