A zase to KFC

10
16.11.11 15:19

A zase to KFC....

Ahoj všem. Pročetl jsem všechny debaty o zaručených KFC receptech a rád bych se dobral nějakého závěru. Nechci tady pátrat po tajemství 13ti přísad, ale rád bych si ujasnil jak se dobrat nějakého slušného přiblížení se k originálu. Proto apeluji na různé brigádníky co prošli skutečným KFC, zda mohou pomoci. CO víme :

1. Kuřata se neobalují v kukuřičných lupíncích. Jedná se tedy o mouku s přísadami. Vykazuje znaky pšeničné mouky, kukuřičné, žitné ? Jedná se o hladkou, nebo polohrubou mouku ?
  2. Běžné porce KFC kuřete nevykazují charakteristickou strukturu těstíčka - krusty, na rozdíl od KFC Hotwings. Jedná se tedy o jinou technologii obalování ?
  3. Může nám tedy někdo se zkušenostmi z práce v KFC sdělit pokud možno přesný postup od naporcování kuřete, marinování, obalování, máčení atd. po smažení ? ( To jistě nebude přísně střežené tajemství)Předem díky moc všem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
16.11.11 15:21

co s tím básníku chtěl jako říct :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.11.11 15:23

Take absolutne nechapu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
16.11.11 15:24

?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880

Já myslím, že to nikde nezjistíš, protože podle mě, ani brigádníci neví, co tam je. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
tumpach píše:
co s tím básníku chtěl jako říct :-D :lol:

Že mu chutná kuře z KFC, ale nechce ho draze kupovat, ale smažit doma? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.11.11 15:25

Zakladatel chce vědět, jaký je recet na obalování toho kuřete, nebo vlasteně celkový postup. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.11.11 15:26

Někdy mi připadá, že by přispívající mohli víc číst, než začnou psát. Se vší úctou samozřejmě. Nenahodil jsem téma pro to, abych zjistil co tam je, ale abych zjistil postup přípravy, ze kterého se dá vycházet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.11.11 15:27

Přesně tak Sumayo :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.11.11 15:28

No jo ale to se milý zakladetili nikdy nedozvíme,jak tu někdo psal,sami brigádnici nic o tom nevědí,myslím…

Udělej si sám kuře podle svých představ a máš to nejlepší..

Já si stehna kuřecí obalím jako na řízek a usmažím nebo upeču v troubě s marinádou,na přírodně a dalších způsobů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.11.11 15:29
Kejvoš píše:
Někdy mi připadá, že by přispívající mohli víc číst, než začnou psát. Se vší úctou samozřejmě. Nenahodil jsem téma pro to, abych zjistil co tam je, ale abych zjistil postup přípravy, ze kterého se dá vycházet…

Hele nebuď drzej! :jazyk: :wink: Chceš radu, navíc jsi tady nováček, tak bys mohl případným nechápajícím dovysvětlit a ne se hned vztekat. Takhle se ti může stát, že moc rad nedostaneš… Ve vší úctě, samozřejmě. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.11.11 15:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.11.11 15:30

Tak já jako zaměstnanec ti můžu napsat, že ti nemůžu nic napsat :lol: Platí závazek mlčenlivosti. Jen můžu říct, že se opravdu nejedná o žádné lupínky či strouhanku, je to čistě o postupu v obalování. Ten je jasně daný a přísně se dodržuje. To dělá i ten rozdíl v tom, jak vypadá pálivé/nepálivé maso.
Btw., tajemství bylin nemůže prozradit nikdo, páč ho neví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.11.11 15:31

http://www.labuznik.com/recipe.php?…

na internetě je těch ionformací spustu stačí zadat kuře KFC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.11.11 15:33

4 kuřecí prsíčka 400 ml podmáslí 150 g mouky 1 a 1/2 lžičky sůl 1 lžičky sladké papriky 1/4 lžičky mletého černého pepře 1/2 lžičky drceného bílého pepře 1/2 lžičky sušeného česneku 1 lžička nepálivého grilovacího koření 1/4 lžičky mletého kmínu špetku mletého kmínu vejce na obalování kukuřičné lupínky
Postup:
Kuřecí prsíčka ponoříme do podmáslí a necháme marinovat nejméně 3 hodiny. Prsíčka musí být ponořena nebo je během marinování několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami, dobře promícháme a lehce okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. Ještě před smažením obalujeme ve vajíčku a rozdrcených kukuřičných lupíncích. Smažíme na oleji nebo ve fritovacím hrnci na 180 °C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová