A zase to KFC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3941
16.11.11 17:55
No jasně, ale už vidim, jak někdo narazí na tuto diskuzi na emiminu a podle IP adresy dohledává dotyčného :lol: … KFC není jediná ,,mega firma", já jsem třeba dělala pro UPC, O2 a taky jsem tu párkrát něco poradila, co bych neměla…
jizvíková píše:
Maneli píše:
Taky nechápu, čeho se zaměstanci bojí. Náš novej soused dělá v KFC managera a slíbil nám domácí KFC párty, tak pak poreferuju :mrgreen: . Jinak to maso je klasicky český kuře,naložený v oleji (koření zatím nevím, zjistím) a obalený v mouce (taky nevím v jaký)…no když slíbil tu párty, přestala sem se ptát na detaily :lol: .
Kamča.dalmatinka píše:
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius :lol:

Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí :think: :lol:

a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance
boji se toho, ze budou zavreny, protoze vyzrazeni takovyho receptu u taovy mega firmy, za to dostanes vic nez za mord
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.11 18:35
marra píše:
Me bylo hned jasne,ze se Kamca chytne,kdyz uvidi KFC :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: Jinak zakladateli taky nevim,a taky by me to zajimalo :think: :think: holky nechcete mi nekdo poslat expres jeden kyblicek :mrgreen: :mrgreen: ,ja to maaaaaaaam daleko :cert: :cert: :cert:

ty nejsi o nic lepší,kde je chlap a žrádlo nesmíme chybět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.11.11 18:59
Maneli píše:
No jasně, ale už vidim, jak někdo narazí na tuto diskuzi na emiminu a podle IP adresy dohledává dotyčného :lol: … KFC není jediná ,,mega firma", já jsem třeba dělala pro UPC, O2 a taky jsem tu párkrát něco poradila, co bych neměla…
jizvíková píše:
Maneli píše:
Taky nechápu, čeho se zaměstanci bojí. Náš novej soused dělá v KFC managera a slíbil nám domácí KFC párty, tak pak poreferuju :mrgreen: . Jinak to maso je klasicky český kuře,naložený v oleji (koření zatím nevím, zjistím) a obalený v mouce (taky nevím v jaký)…no když slíbil tu párty, přestala sem se ptát na detaily :lol: .
Kamča.dalmatinka píše:
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius :lol:

Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí :think: :lol:

a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance
boji se toho, ze budou zavreny, protoze vyzrazeni takovyho receptu u taovy mega firmy, za to dostanes vic nez za mord

NApř recept na Coca-Colu zná jen jeden člověk a ten recept je v sejfu. Takže ani ten tvůj kamarád z KFC nebude znát složení. Max tu může říct, jak se to obaluje, ale to je asi k prdu, když neznáte ty byliny, aby to byla stejná chuť. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.11 19:09

Ještě že si ujíždím na Burger Kingu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.11 19:11
RyBANA píše:

Tak o tom mi ani nemluv,ten sem milovala a jednou sem našla na tom kusu salátu co tam je zelenou housenku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.11 19:14
Kamča.dalmatinka píše:
RyBANA píše:
Tak o tom mi ani nemluv,ten sem milovala a jednou sem našla na tom kusu salátu co tam je zelenou housenku :poblion:

O kousek masa navíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.11.11 19:27
Anonymní píše:
na obalování byli u nás většinou kluci,přeci jen ta dřina tam je větší :wink:

Kejvoši, jsi tu špatně :lol: Tady je přebabíno :lol: Jinak můžu doporučit pikantní obalovací směs s marinádou na křidýlka od firmy Avokádo, docela se to podobalo :palec:
 http://www.avokado.cz/…lka-pikantni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
16.11.11 19:55
Však zakladatele zajímá hlavně technologický postup. Jasně, že přesné složení směsí nezná skoro nikdo, taky to bude v nějakym sejfu uloženo.
Sumaya píše:
Maneli píše:
jizvíková píše:
Maneli píše:
Kamča.dalmatinka píše:

NApř recept na Coca-Colu zná jen jeden člověk a ten recept je v sejfu. Takže ani ten tvůj kamarád z KFC nebude znát složení. Max tu může říct, jak se to obaluje, ale to je asi k prdu, když neznáte ty byliny, aby to byla stejná chuť. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.11.11 20:40

Bod jedna - víme, že kuřata se neobalují v kukuřičných lupínkách. A šup, hned se tu objeví něklik receptů na kuře obalené v lupínkách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.11.11 22:33
Raduš.ka44 píše:
Bod jedna - víme, že kuřata se neobalují v kukuřičných lupínkách. A šup, hned se tu objeví něklik receptů na kuře obalené v lupínkách. :lol:

Asi není lupínek jako lupínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.11.11 22:36
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.11.11 18:57

Milé dámy. Děkuji za všechny reakce i když jsem se moc nepohnul z místa. Snad se objeví časem někdo, kdo ví a prozradí. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.7.18 08:32

Jsem zaměstnanec a jsem znovu na mateřské a opravdu nikdo ani manažeři nic nevědí a nesmí se nic říkat. Mlčenlivost. A jelikož jsem buď kasa či lobby tak nevím co se děje v kuchyni. Ovšem samozřejmě by bylo super vědět složení. Pak bychom si to dělali doma , ale zase uškodili firmě, že by měli málo zákazníků a žádné velké tržby. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17371
10.12.19 17:54

Tak jsem kvůli téhle diskuzi na KFC dostala chuť a volala manželovi, ať vezme kyblík cestou z práce :mrgreen: no nejsem já prase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
10.12.19 17:57
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky