Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jizvíková píše:Maneli píše:boji se toho, ze budou zavreny, protoze vyzrazeni takovyho receptu u taovy mega firmy, za to dostanes vic nez za mord
Taky nechápu, čeho se zaměstanci bojí. Náš novej soused dělá v KFC managera a slíbil nám domácí KFC párty, tak pak poreferuju. Jinak to maso je klasicky český kuře,naložený v oleji (koření zatím nevím, zjistím) a obalený v mouce (taky nevím v jaký)…no když slíbil tu párty, přestala sem se ptát na detaily
.
Kamča.dalmatinka píše:
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius![]()
Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí
a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance![]()
marra píše:
Me bylo hned jasne,ze se Kamca chytne,kdyz uvidi KFC![]()
![]()
Jinak zakladateli taky nevim,a taky by me to zajimalo
![]()
holky nechcete mi nekdo poslat expres jeden kyblicek
![]()
,ja to maaaaaaaam daleko
![]()
![]()
ty nejsi o nic lepší,kde je chlap a žrádlo nesmíme chybět ![]()
Maneli píše:
No jasně, ale už vidim, jak někdo narazí na tuto diskuzi na emiminu a podle IP adresy dohledává dotyčného… KFC není jediná ,,mega firma", já jsem třeba dělala pro UPC, O2 a taky jsem tu párkrát něco poradila, co bych neměla…
jizvíková píše:Maneli píše:boji se toho, ze budou zavreny, protoze vyzrazeni takovyho receptu u taovy mega firmy, za to dostanes vic nez za mord
Taky nechápu, čeho se zaměstanci bojí. Náš novej soused dělá v KFC managera a slíbil nám domácí KFC párty, tak pak poreferuju. Jinak to maso je klasicky český kuře,naložený v oleji (koření zatím nevím, zjistím) a obalený v mouce (taky nevím v jaký)…no když slíbil tu párty, přestala sem se ptát na detaily
.
Kamča.dalmatinka píše:
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius![]()
Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí
a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance![]()
NApř recept na Coca-Colu zná jen jeden člověk a ten recept je v sejfu. Takže ani ten tvůj kamarád z KFC nebude znát složení. Max tu může říct, jak se to obaluje, ale to je asi k prdu, když neznáte ty byliny, aby to byla stejná chuť. ![]()
RyBANA píše:
Ještě že si ujíždím na Burger Kingu
Tak o tom mi ani nemluv,ten sem milovala a jednou sem našla na tom kusu salátu co tam je zelenou housenku ![]()
Kamča.dalmatinka píše:RyBANA píše:Tak o tom mi ani nemluv,ten sem milovala a jednou sem našla na tom kusu salátu co tam je zelenou housenku
Ještě že si ujíždím na Burger Kingu
O kousek masa navíc ![]()
Anonymní píše:
na obalování byli u nás většinou kluci,přeci jen ta dřina tam je větší
Kejvoši, jsi tu špatně
Tady je přebabíno
Jinak můžu doporučit pikantní obalovací směs s marinádou na křidýlka od firmy Avokádo, docela se to podobalo ![]()
http://www.avokado.cz/…lka-pikantni
Sumaya píše:Maneli píše:NApř recept na Coca-Colu zná jen jeden člověk a ten recept je v sejfu. Takže ani ten tvůj kamarád z KFC nebude znát složení. Max tu může říct, jak se to obaluje, ale to je asi k prdu, když neznáte ty byliny, aby to byla stejná chuť.
No jasně, ale už vidim, jak někdo narazí na tuto diskuzi na emiminu a podle IP adresy dohledává dotyčného… KFC není jediná ,,mega firma", já jsem třeba dělala pro UPC, O2 a taky jsem tu párkrát něco poradila, co bych neměla…
.
Kamča.dalmatinka píše:
Bod jedna - víme, že kuřata se neobalují v kukuřičných lupínkách. A šup, hned se tu objeví něklik receptů na kuře obalené v lupínkách. ![]()
Raduš.ka44 píše:
Bod jedna - víme, že kuřata se neobalují v kukuřičných lupínkách. A šup, hned se tu objeví něklik receptů na kuře obalené v lupínkách.
Asi není lupínek jako lupínek ![]()
Milé dámy. Děkuji za všechny reakce i když jsem se moc nepohnul z místa. Snad se objeví časem někdo, kdo ví a prozradí.
![]()
Jsem zaměstnanec a jsem znovu na mateřské a opravdu nikdo ani manažeři nic nevědí a nesmí se nic říkat. Mlčenlivost. A jelikož jsem buď kasa či lobby tak nevím co se děje v kuchyni. Ovšem samozřejmě by bylo super vědět složení. Pak bychom si to dělali doma , ale zase uškodili firmě, že by měli málo zákazníků a žádné velké tržby. ![]()
Tak jsem kvůli téhle diskuzi na KFC dostala chuť a volala manželovi, ať vezme kyblík cestou z práce
no nejsem já prase?