Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nevim, co je divneho na tom, ze se nekdo na webu plnem zenskejch zepta na kure KFC. Nevidim to poprve, ze se nekdo zajima o (pokud mozno) original recepturu
, nebo alespon to obalovani.
Zakladateli - nevim. Ale taky ho mam rada ![]()
Petite na inetrnetu jsemčetla že to koření výjde dráž,než když jsi ho koupáš
Podle mě, ani ty přísady, co se tam dávají, se nebudou prodávat v ČR. To bude nějaká jejich Americká mouka. ![]()
tumpach píše:
co s tím básníku chtěl jako říct![]()
Myslím, že tím chtěl básník říct, že by si rád doma udělal kuře co nejvíc podobné tomu z KFC
![]()
No prozatím shrňme co víme. Osobně jsem v USA byl a vím, že nemají prakticky hladkou, polohrubou, hrubou atd. Většinou používají tzv. all purpose flour, což je něco jako naše polohrubá. Recepty z internetu s vyjímkou jednoho právě na běžné KFC kuře. Tady radí kuřecí kousky na hodinu namočit do studené osolené vody a pak obalit v mouce ochucené pepřem s přídavkem glutamanu sodného. Musím říct, že se to opravdu dost podobalo KFC, ale krusta byla moc silná. Jinak jsem přesvědčen, že dost z KFC chuti dělá právě ten Glutaman ![]()
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius ![]()
Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí
![]()
a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance
Tak to bylo Kamčo zatím to nejlepší, co do toho kdo zatím napsal
![]()
Kejvoš píše:
Tak to bylo Kamčo zatím to nejlepší, co do toho kdo zatím napsal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty jo, tak Vám pěkně děkuju.. otevřela jsem tuhle diskuzi a dostala jsem hroznou chuť na kuře KFC.. už jsem došla koupit kuře, teď by to chtělo ještě ten návod jak ho udělat, jdu to tady dohledat, jestli něco najdu
![]()
kdyz mas probadany net, tak tyhle stranky asi znas, co?
http://www.topsecretrecipes.com/…Recipes.html
tumpach píše:
Petite na inetrnetu jsemčetla že to koření výjde dráž,než když jsi ho koupáš
Já fakt nevím, to je opravdu tajná receptura a na restauraci se dostane už namíchaná směs, která se nasype do mouky.