A zase to KFC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
16.11.11 15:34

Ja nevim, co je divneho na tom, ze se nekdo na webu plnem zenskejch zepta na kure KFC. Nevidim to poprve, ze se nekdo zajima o (pokud mozno) original recepturu :-D , nebo alespon to obalovani.
Zakladateli - nevim. Ale taky ho mam rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

Už mlčím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

Petite na inetrnetu jsemčetla že to koření výjde dráž,než když jsi ho koupáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.11.11 15:35

Podle mě, ani ty přísady, co se tam dávají, se nebudou prodávat v ČR. To bude nějaká jejich Americká mouka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.11.11 15:36

..a nevztekám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.11.11 15:39
tumpach píše:
co s tím básníku chtěl jako říct :-D :lol:

Myslím, že tím chtěl básník říct, že by si rád doma udělal kuře co nejvíc podobné tomu z KFC :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.11.11 15:40
Kejvoš píše: ..a nevztekám se

Ale no dyť jo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.11.11 15:40

No prozatím shrňme co víme. Osobně jsem v USA byl a vím, že nemají prakticky hladkou, polohrubou, hrubou atd. Většinou používají tzv. all purpose flour, což je něco jako naše polohrubá. Recepty z internetu s vyjímkou jednoho právě na běžné KFC kuře. Tady radí kuřecí kousky na hodinu namočit do studené osolené vody a pak obalit v mouce ochucené pepřem s přídavkem glutamanu sodného. Musím říct, že se to opravdu dost podobalo KFC, ale krusta byla moc silná. Jinak jsem přesvědčen, že dost z KFC chuti dělá právě ten Glutaman :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.11 15:43

Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius :lol:

Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí :think: :lol:

a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.11.11 15:45

Tak to bylo Kamčo zatím to nejlepší, co do toho kdo zatím napsal :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.11.11 16:00
Kejvoš píše:
Tak to bylo Kamčo zatím to nejlepší, co do toho kdo zatím napsal :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:huban:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.11.11 16:01

Ty jo, tak Vám pěkně děkuju.. otevřela jsem tuhle diskuzi a dostala jsem hroznou chuť na kuře KFC.. už jsem došla koupit kuře, teď by to chtělo ještě ten návod jak ho udělat, jdu to tady dohledat, jestli něco najdu :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.11.11 16:03

Mouka bude rozhodně hladká, protože Amíci jinou neznají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
16.11.11 16:05

kdyz mas probadany net, tak tyhle stranky asi znas, co?
 http://www.topsecretrecipes.com/…Recipes.html

• Citovat
  • Upravit
13943
16.11.11 16:08
tumpach píše:
Petite na inetrnetu jsemčetla že to koření výjde dráž,než když jsi ho koupáš

Já fakt nevím, to je opravdu tajná receptura a na restauraci se dostane už namíchaná směs, která se nasype do mouky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová