Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co se tam nechat na pár dní zaměstnat? Aspoň zjistíš, jak to obalujou!
nebo tě definitivně přejde chuť :/
https://www.emimino.cz/…v-kfc-57594/
Myslím, že tam někdo psal postup..
TehotnaTerezka píše:
kdyz mas probadany net, tak tyhle stranky asi znas, co?
http://www.topsecretrecipes.com/…Recipes.html
Superbabe píše:
A co se tam nechat na pár dní zaměstnat? Aspoň zjistíš, jak to obalujou!nebo tě definitivně přejde chuť :/
To je nápad ![]()
A chuť jsem dostala taky ![]()
Mmonnika píše:
https://www.emimino.cz/…v-kfc-57594/Myslím, že tam někdo psal postup..
Jo jo, tohle se hodně blížilo, ale nebyl tam uvedenej žádnej čas ohledně toho máčení, teploty fritování a taky toho rozdílu technologie přípravy Hotwings a normálních porcí KFC kuře
Když mám chuť na KFC, tak si koupím kyblík a celý ho sežeru
A mám na měsíc vystaráno ![]()
Stejně to nikdy neuděláš tak dobrý, ať máš recept jakýkoli.
A fish and chips to je taky mňamka ! ![]()
Kejvoš píše:Mmonnika píše:Jo jo, tohle se hodně blížilo, ale nebyl tam uvedenej žádnej čas ohledně toho máčení, teploty fritování a taky toho rozdílu technologie přípravy Hotwings a normálních porcí KFC kuře
https://www.emimino.cz/…v-kfc-57594/Myslím, že tam někdo psal postup..
Ty si snad chceš otevřít konkurenční restauraci, ne? ![]()
PetiteFillette píše:tumpach píše:Já fakt nevím, to je opravdu tajná receptura a na restauraci se dostane už namíchaná směs, která se nasype do mouky.
Petite na inetrnetu jsemčetla že to koření výjde dráž,než když jsi ho koupáš
a taky ve všech těch receptech na internetu to nejdřív namočí do směsi vajec a mléka…to se mi taky moc nezdá. Podle mě se to kuře obaluje ve směsi je mokré
to je jako s čínou, taky znám přesný postup, ale nikdy ty nudle nejsou prostě takové, jako když mi je donesou ![]()
Ale budu bedlivě sledovat, jestli se to tajemství aspoň trochu proflákne ![]()
Kamča.dalmat: asi by ho obalili místo toho kuřete ![]()
Me bylo hned jasne,ze se Kamca chytne,kdyz uvidi KFC
Jinak zakladateli taky nevim,a taky by me to zajimalo
holky nechcete mi nekdo poslat expres jeden kyblicek
,ja to maaaaaaaam daleko
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius![]()
Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí
a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance![]()
a ja nechapu, co vam na tom chutna ![]()
me chutna jen coleslaw, jenze je drahej jak cunatko
Maneli píše:
Taky nechápu, čeho se zaměstanci bojí. Náš novej soused dělá v KFC managera a slíbil nám domácí KFC párty, tak pak poreferuju. Jinak to maso je klasicky český kuře,naložený v oleji (koření zatím nevím, zjistím) a obalený v mouce (taky nevím v jaký)…no když slíbil tu párty, přestala sem se ptát na detaily
.
Kamča.dalmatinka píše:
Proč jste na něj takové,vždyt sem to pochopila i já o co jde hned po prvním příspěvku a to nejsem žádnej genius![]()
Já taky absolutně nevim,ale zajímalo by mě co by se stalo kdyby pracovník kfc něco prozradil,kolik je pokuta a nebo co hrozí že se tak každej bojí
a doufám že tady nikdo ten recept nehodí,proto že jediná moje záchrana proč to nežeru denně je že musim ject pěknej kus pro kus žvance![]()
boji se toho, ze budou zavreny, protoze vyzrazeni takovyho receptu u taovy mega firmy, za to dostanes vic nez za mord
přesný recept ti asi neřekne nikdo,protože jak mouka tak marinovací směs chodí už hotová
kuře normální naše české vodňanské kuře
postupy na obalování tam jsou přesně dané kolikrát se to má namočit obalit v mouce,protřepat,přeložit a zase namočit a tak furt dokola,každé to kuře se dělá jinak,jak stripsy,hot wings, zinger,filet, jemné porce,každé má svůj způsob obalování. Přesný postup ti neřeknu,protože jsem na mase nikdy nedělala, jen kasu a kuchyň,na obalování byli u nás většinou kluci,přeci jen ta dřina tam je větší ![]()