Thomayerova nemocnice - běžné gynekologické prohlídky

11219
2.2.14 10:04

Thomayerova nemocnice - běžné gynekologické prohlídky

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je možné chodit na gynekologii do Thomayerky na běžné pravidelné prohlídky. Jestli si tam třeba můžu zajistit gynekologa a k tomu pak docházet, jako ke svému lékaři. Nyní jsem těhotná a nejsem spokojená se svým obvodním gynekologem, Thomayerku mám kousek od domova, už jsem tady rodila a rodit budu znovu a s jejich péčí jsem moc spokojená. Nyní mi na pohotovosti nabídli sledování u nich v poradně z důvodu rizikového těhotenství, ale zajímalo by mne, jestli je možnost sem docházet i po porodu na běžné gynekologické kontroly. Máte někdo takovou zkušennost? Ke komu případně chodíte? Dohodli jste se přímo s tímto lékařem? Nebo vám ho přidělili? Nebo chodíte pokaždé k jinému podle toho, kdo má službu?
Moc děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2313
2.2.14 10:18

@IvčaL
Zkus Šmerala, pokud tam ještě je (býval v pondělí) - příjemnej člověk a celkem fajn doktor. Jít tam já (jakože už nikdy víc!!!), vyhnu se Kvapilovi, Bednářové (další dvě jména si nepamatuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.2.14 10:33

@Malaqi A kdy jsi sem docházela? Já jsem tady rodila v únoru 2012 a teď mám termín v květnu. Od té doby, co sem nastoupil nový primář mi přijde, že se tu hodně zlepšila úroveň personálu, alespoň když to srovnám se svým obvoďákem, tak je to opravdu nebe a dudy.Na podzim jsem tu byla dvakrát hospitalizovaná a asi 6× jsem navštívila pohotovost a vždycky se mnou jednali naprosto skvěle a byli hodně pečlivý. Jména, co píšeš mi nic neříkají, takže tam už možná ani nejsou. Pokud bych si mohla vybírat, tak bych ráda k paní doktorce Chromjákové, Vackové, doktorovi Tůmovi, ti mi sedí nejvíc. Ale nevím, jestli tady vůbec ta možnost, chodit sem v rámci běžných preventivních gynekologických kontrol je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.14 10:35

@IvčaL nebo kdyby tam nic nemeli tak primar Kolek ma svou vlastni soukromou ordinaci http://www.gynekologiekolek.cz/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.2.14 10:36

@IvčaL
Já byla naposledy v září a říjnu 2012 a to mi stačilo :pocitac:.
Nevím, jak Bednářová, ale Kvapil je tam určitě. Na Chromjákovou jsem slyšela taky chválu, ale bohužel jsem na ní nikdy neměla štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.2.14 10:42

@smilestrawberry Díky,sice mě nikdy nevyšetřoval, ale na vizitě byl vždycky příjemný, tak kdyžtak zkusím tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.2.14 10:44

@Malaqi to mě mrzí, že jsi neměla štěstí na doktory. Doufám, že mě v budoucnu nezklamou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
2.2.14 10:55

@IvčaL
Držím palce :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.2.14 11:28

@IvčaL Paní doktorka Chromjáková je super! A taky mi přišlo, že všichni byli hodně důslední. Týden před porodem si mě tam na noc nechali, protože se jim nezdáli monitory, byla jsem vděčná, že nad tím jen nemávli rukou. A den po propuštění jsem necítila pohyby několik hodin, a tak jsem tam jela zpátky, kupodivu na mě nikdo nekoukal jako na hysterku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.2.14 11:29

@IvčaL A ke komu teď chodíš, někde tady v Krči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
2.2.14 12:19

@mary-jane já chodím do gyncentra v Hloubětíně k doktorovi Benešovi, jednak to mám dost daleko, ale hlavně pan doktor nic neřeší. Od začátku jsem měla velký hematom, který vůbec nekontroloval, od 17 týdne mi dost tvrdne břicho a nad tím taky jen mávne rukou, že to tvrdnutí být ještě nemůže a to mi hrozil minulé těhotenství předčasný porod od 25 týdne, kdy se mi začal vlivem tvrdnutí zkracovat a otvírat čípek.
Tady se stačilo zmínit, že jsem něco takového měla a hned na mě koukali jinak a udělali všechna potřebná vyšetření. Můj doktor mě vyšetří jen v rychlosti pohmatem a je u něj všechno v pohodě a moc mě to tedy neuklidňuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.2.14 12:58

Ahoj, jednoznačně MUDr. Chromjáková. Je to nejen úžasný porodník, ale je hlavně lidská, přístup úžasný, oslovuje křestním jménem. Jen nevím které dny tam je, jelikož v nějaký den v týdnu, pracuje i v nemocnici v Benešově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
20.2.14 10:39

@IvčaL Ahojky,
tak co se týče zmiňovaného mudr Kvapila, je to podle mě normální člověk. Žádné ťuťu ňuňu na pacientkly není. Ale myslím, že je šikovný. Loni mi musel potvrdit závažnou srdeční vadu nesluč. se životem (a také ho to mrzelo, není to žádný nelida), a letos, skoro do roka a do dne mi potvrdil zdravé srdíčko u dalšího miminka. Jdu sem rodit v červnu.

Četla jsem si tvé příspěvky z dalších diskusí o Krči. Pomohly mi, děkuji.

Jinak chodím na Opatov ke Kolkovi, do jeho soukr. ordinace. Má dr je Kostrbová, je to normální mladá ženská. Má malého chlapečka a je to soudná fajn lékařka. Dobrá je u něj aj Hajdůšková. (gynekologiekolek.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty