TianDe - dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.18 02:22

TianDe - dotaz

Holky, prosím Vás co se věnujete TianDe nám dotaz. Když se zaregistruju a budu chtít budovat tým - registrovat pod sebe lidi tak to musím mít koupený ten balíček za 300 bodů a být partnerem OBC nebo mi stačí normálně registrace, nějaký nákup třeba za 100 bodů a mohu normálně pod sebe registrovat lidí? Shlédla jsem nějaké webináře, ale jsem z toho jelen a nikde jsem se to nedozvěděla. Děkuju. Prosím nechat anonym, ať mi nechodí zprávy s nabídkami nějakých MLM typu Avon apod.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
24.2.18 06:25

A tohle je co? Další MLM, jen s tím rozdílem, že se nachytalo už dost ovcí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
24.2.18 06:48

Registrovat muzes bez ohledu na body.
A by se ti pricitaly provize musíš mit v mesici 100osobnich bodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.2.18 08:22

Boze to je zas nejaka epidemie vsude s Tiande :roll: Lapacka na duverivy matky na matersky, co mysli, ze na tom zbohatnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.18 12:34

@Halamka @Pajka89 Slušně jsem se zde zeptala, jestli mi může někdo poradit. A jestli jsem další,,lapená ovce,, nebo jsem důvěřivá matka co čeká zbohatnutí je pouze má osobní věc. Nikomu tu nic nenabízím ani nikoho na registraci nelákám. Dotaz se týkal pouze mě z důvodu, že jsem nemohla dohledat informaci, kterou jsem potřebovala pro svou osobní potřebu.
@Dana26 Moc děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová