Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
krystofka píše:werryjane píše:Mám doma a už přečteno, děkuju ale…
Cit slečny Smilly pro sníh od Petra Hoega
No, napadlo mě, že tě asi láká literatura ze severského prostření nebo prostě tento typ románu, takže to asi už stejnak budeš mít přečtený
..
Jestli se ti líbil Larsson, mohl by se ti líbit i Jo Nesbo, je to podobné (někdo říka, že ještě lepší), u nás vyšel román Nemesis a chystají se další ![]()
Marli píše:
Jestli se ti líbil Larsson, mohl by se ti líbit i Jo Nesbo, je to podobné (někdo říka, že ještě lepší), u nás vyšel román Nemesis a chystají se další
Děkuju, podívám se na to.. ![]()
Marli díky moc, nechápu, že jsem na něj už někde nenarazila, ještě když to má takový přebal:-) To si určitě přečtu ![]()
Nemáte za co, přítel na to psal recenzi a moc to chválil a jemu se právě líbil i ten Larsson, tak mě napadlo, že by se to mohlo líbit i vám ![]()
marli a na ženu v kleci náhodu nepsal recenzi? to by mě taky celkem zajímalo:)
Marli píše:
Jestli se ti líbil Larsson, mohl by se ti líbit i Jo Nesbo, je to podobné (někdo říka, že ještě lepší), u nás vyšel román Nemesis a chystají se další
Mám koupeno, už se těším,až se začtu. Děkuju za tip.. ![]()
Jestli se ještě můžu vcucnout do diskuse - pro mě poslední dobou bezkonkurenční dvě knihy od Josefa Formánka: Prsatý muž a zloděj příběhů, Mluviti pravdu
jancic píše:
Jestli se ještě můžu vcucnout do diskuse - pro mě poslední dobou bezkonkurenční dvě knihy od Josefa Formánka: Prsatý muž a zloděj příběhů, Mluviti pravdu
a jaký je to žánr?:)
Ahoj teď jsem vás objevila
Kdyby sem náhodou někdo zabrousil, tak můžu doporučit Klub rváčů od Chucka Palahniuka nebo Norské dřevo od Haruki Murakamiho. Supr četba obojí ![]()
1oliva píše:
Ahoj teď jsem vás objevilaKdyby sem náhodou někdo zabrousil, tak můžu doporučit Klub rváčů od Chucka Palahniuka nebo Norské dřevo od Haruki Murakamiho. Supr četba obojí
klub rváču asi po filmu s bradem a helenou bonham carter číst nemůžu, ten film naprosto miluji
ale na norske dřevo se chystám ![]()
zuzuleta píše:1oliva píše:klub rváču asi po filmu s bradem a helenou bonham carter číst nemůžu, ten film naprosto miluji
Ahoj teď jsem vás objevilaKdyby sem náhodou někdo zabrousil, tak můžu doporučit Klub rváčů od Chucka Palahniuka nebo Norské dřevo od Haruki Murakamiho. Supr četba obojí
ale na norske dřevo se chystám
Stojí to za to, taky jsem nejdřív viděla film a byla skeptická, ale fakt je kniha parádní!
Doporučuji knihu „Dobrý proti severáku“m fakt mě knížka nadchla!