Tip na knihu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
11.7.11 07:51
krystofka píše:
werryjane píše:
Cit slečny Smilly pro sníh od Petra Hoega :)
Mám doma a už přečteno, děkuju ale… :-D

No, napadlo mě, že tě asi láká literatura ze severského prostření nebo prostě tento typ románu, takže to asi už stejnak budeš mít přečtený :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marli
12.7.11 17:39

Jestli se ti líbil Larsson, mohl by se ti líbit i Jo Nesbo, je to podobné (někdo říka, že ještě lepší), u nás vyšel román Nemesis a chystají se další :wink:

• Citovat
  • Upravit
161
13.7.11 15:30
Marli píše:
Jestli se ti líbil Larsson, mohl by se ti líbit i Jo Nesbo, je to podobné (někdo říka, že ještě lepší), u nás vyšel román Nemesis a chystají se další :wink:

Děkuju, podívám se na to.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.7.11 15:42

Marli díky moc, nechápu, že jsem na něj už někde nenarazila, ještě když to má takový přebal:-) To si určitě přečtu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marli
13.7.11 20:32

Nemáte za co, přítel na to psal recenzi a moc to chválil a jemu se právě líbil i ten Larsson, tak mě napadlo, že by se to mohlo líbit i vám :wink:

• Citovat
  • Upravit
150
14.7.11 17:44

marli a na ženu v kleci náhodu nepsal recenzi? to by mě taky celkem zajímalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marli
19.7.11 22:41

Nn, bohužel Ženu v kleci nečetl :-(

• Citovat
  • Upravit
161
19.7.11 23:04
Marli píše:
Jestli se ti líbil Larsson, mohl by se ti líbit i Jo Nesbo, je to podobné (někdo říka, že ještě lepší), u nás vyšel román Nemesis a chystají se další :wink:

Mám koupeno, už se těším,až se začtu. Děkuju za tip.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.7.11 12:09

pak napiš, jak se ti to líbí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
20.7.11 16:37

Jestli se ještě můžu vcucnout do diskuse - pro mě poslední dobou bezkonkurenční dvě knihy od Josefa Formánka: Prsatý muž a zloděj příběhů, Mluviti pravdu

• Citovat
  • Upravit
150
21.7.11 13:02
jancic píše:
Jestli se ještě můžu vcucnout do diskuse - pro mě poslední dobou bezkonkurenční dvě knihy od Josefa Formánka: Prsatý muž a zloděj příběhů, Mluviti pravdu

a jaký je to žánr?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.8.11 13:53

Ahoj teď jsem vás objevila :-) Kdyby sem náhodou někdo zabrousil, tak můžu doporučit Klub rváčů od Chucka Palahniuka nebo Norské dřevo od Haruki Murakamiho. Supr četba obojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
10.8.11 14:42
1oliva píše:
Ahoj teď jsem vás objevila :-) Kdyby sem náhodou někdo zabrousil, tak můžu doporučit Klub rváčů od Chucka Palahniuka nebo Norské dřevo od Haruki Murakamiho. Supr četba obojí :palec:

klub rváču asi po filmu s bradem a helenou bonham carter číst nemůžu, ten film naprosto miluji :-) ale na norske dřevo se chystám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.8.11 14:56
zuzuleta píše:
1oliva píše:
Ahoj teď jsem vás objevila :-) Kdyby sem náhodou někdo zabrousil, tak můžu doporučit Klub rváčů od Chucka Palahniuka nebo Norské dřevo od Haruki Murakamiho. Supr četba obojí :palec:
klub rváču asi po filmu s bradem a helenou bonham carter číst nemůžu, ten film naprosto miluji :-) ale na norske dřevo se chystám :wink:

Stojí to za to, taky jsem nejdřív viděla film a byla skeptická, ale fakt je kniha parádní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pentilka
29.8.12 12:25

Doporučuji knihu „Dobrý proti severáku“m fakt mě knížka nadchla!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!