Rakousko, Alpy - vhodné pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
4.9.11 09:35

TIP:Rakousko-Alpy-vhodné pro děti

Holky,

prosím o tip na fajn ubytování ve větším lyžařském středisku v Rakousku, nejlépe přímo na sjezdovce :wink:, dětský vlek, prostě vhodné pro děti :-)

Nezáleží, která oblast.
Děkuji moc. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
4.9.11 11:42

Blízko (z Prahy) a relativně levný je Dachstein West: http://www.dachstein.at/…on/panorama/?… . Příjde mi to vhodný, protože to není moc vysoko (počasí) a daleko, hlavně pro malé děti - začátečníky. S ubytováním na sjezdovce nevím, asi by se dalo něco najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.9.11 11:46

Pipi, zrovna tam teď hledám ubytko :wink: :palec:
Taky mi to vyšlo jako vhodné z těch středisek, co jsem zmapovala.
A našla jsem i pár na sjezdovce!

Ale každý další tip uvítám, i v Itálii.
Vloni jsme byli v Corvaře, tam to bylo taky fajn pro děti, tak uvidíme, možná když nic nenajdeme, tak pojedeme opět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
4.9.11 12:04

Ještě mě napadá Livigno v Itálii, tam je toho na sjezdovce nebo blízko většina. My objednávali ubytování přes tuhle agenturu, je to levnější než koupit tady v cestovce: http://www.scipas.com/…ndex_eng.php . Ale to už je víc opravdový lyžování pro „velký“, ale pár menších vleků dole pro děti tam taky je. Je to ale kus cesty.
Jinak Corvara je pro dospělý určitě o dost lepší než Dachstein, ten neni nic moc, dle mě, ale s dětma to je asi jedno. Byla jsem v obou, ale s dětma zatím :-) ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
4.9.11 12:10

Právě, že hledám velká střediska pro nás s manželem, ale zároveň i ať jsou tam dětské vleky na učení atd. :lol:
Objednávám přímo v apartmánech, je to levnější než přes CK a jiné zprostředkovatele :palec:
Jinak jezdíváme do Švýcarska - Portes du Soleil, Granz Montana, ale tam bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
4.9.11 12:41

Jestli chcete super lyžovačku i pro vás, tak to Livigno. To jsme si oblíbili my. V prosinci tam jedeme s kočárem s miminem, tak jsem zvědavá, jak to půjde :-).
Nebo něco většího v Rakousku, ale já znám tak akorát Obertauern, Katschberg a Hintertux a to mi nepřipadá dobrý pro děti. Ještě Nassfeld, ale to je taky podobný jak ten Dachstein a mnohem dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
13.4.14 08:10

Ahoj, kdo byl s dětmi na letní dovolené v Rakousku, nemáte tip na pěkné místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
13.4.14 08:13

@esteelauder urcite kaprun-zell am see
Jezdime kazdy rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.4.14 09:41
@Vemas píše:
@esteelauder urcite kaprun-zell am see
Jezdime kazdy rok

doporuč mi nějaký konkrétní hotel, penzion… Chci vzit letos někam mamku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
13.4.14 10:05

Předloni jsme byli v Mittersillu, v penzionu s českými majiteli. Ubytování parádní, kuchyně taky (přestože jsou maličcí, takže je nutné večeře objednávat den dopředu), majitelé velmi milí a kdykoliv ochotni poskytnout pomoc nebo radu. Kontakt kdyžtak pošlu do SZ.
A Mittersill mi přišel jako bezva výchozí bod - do Kaprunu asi 20 km na východ, na západ cca stejně tolik ke Krimmelským vodopádům, kousek na sever je zase nádherná malá zoo… Za sebe určitě doporučuju, líbilo se mi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
13.4.14 10:30

@Bersaba tam to je taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
13.4.14 10:33

@berusa.m http://www. skirakousko. cz/detail-hotelu/1/25043:gasthof-oberwirt-rakousko-salzbursko-kaprun-zell-am-see. html
Cesky penzion, velmi prijemny cesky personal, polopenze. Klidne misto, spousta moznosti na vylety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.4.14 13:32

Ahoj
loni jsme byli tady:http://www.salzburger-hof.at/index.html
Měli jsme sebou 2 děti- 4 roky a 9m.
Rok 2012 jsme byli Embach- taky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí