Tipy na erotické romány

83
21.8.16 16:50

Tipy na erotické romány

Prosím o tipy na erotické romány. Přečetla jsem jich už dost, tak další zajímavý titul. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11505
21.8.16 17:00

Na mém blogu mám kapitoly Strč mi ho tam celýho a Sex on Fire, navíc vychází z reálných zážitků. Jinak mě se líbila Pan S. - Erotická zpověď. A mít větší kulky, dal bych Příběh O:

http://www.databazeknih.cz/…oissy-250051

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.8.16 18:12

Série Dublin street - London Road - Jamaica Lane. Navazuje to na sebe a každá je o někom jiném. Nebo Božský cizinec, milenec a hráč. Ty jsou možná víc erotičtější ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 18:22

Jednoznacne Cerne lzi od Alesandre Torre ;) Ja jsem narocnejsi na knihy, Bozsky cizines je dle me napsana hrozne, ani jsem nedocetla a Pan S. me nechytlo uz vubec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11505
21.8.16 18:31
@ThinkPositively píše:
Jednoznacne Cerne lzi od Alesandre Torre ;) Ja jsem narocnejsi na knihy, Bozsky cizines je dle me napsana hrozne, ani jsem nedocetla a Pan S. me nechytlo uz vubec ;)

Každý máme jiný vkus. Jako chlap bych řekl, že už se toho na poli erotických románů moc vymyslet nedá. Pokud je člověk hltá nějak masivně, zjistí, že jsou všechny v podstatě na jedno brdo. Mně se hodně líbil Zapletený, protože je vyprávěný z pohledu chlapa, a podle mého velmi vtipně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2260
21.8.16 18:53

Hotel v Parizi - trilogie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.8.16 20:05

Vsem moc dekuji. Tu trilogii bozsky… jsem cetla. Jdu zkusit nejaky z vasich tipu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová