Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o tipy na erotické romány. Přečetla jsem jich už dost, tak další zajímavý titul. Děkuji
Na mém blogu mám kapitoly Strč mi ho tam celýho a Sex on Fire, navíc vychází z reálných zážitků. Jinak mě se líbila Pan S. - Erotická zpověď. A mít větší kulky, dal bych Příběh O:
Série Dublin street - London Road - Jamaica Lane. Navazuje to na sebe a každá je o někom jiném. Nebo Božský cizinec, milenec a hráč. Ty jsou možná víc erotičtější ![]()
Jednoznacne Cerne lzi od Alesandre Torre
Ja jsem narocnejsi na knihy, Bozsky cizines je dle me napsana hrozne, ani jsem nedocetla a Pan S. me nechytlo uz vubec ![]()
@ThinkPositively píše:
Jednoznacne Cerne lzi od Alesandre TorreJa jsem narocnejsi na knihy, Bozsky cizines je dle me napsana hrozne, ani jsem nedocetla a Pan S. me nechytlo uz vubec
Každý máme jiný vkus. Jako chlap bych řekl, že už se toho na poli erotických románů moc vymyslet nedá. Pokud je člověk hltá nějak masivně, zjistí, že jsou všechny v podstatě na jedno brdo. Mně se hodně líbil Zapletený, protože je vyprávěný z pohledu chlapa, a podle mého velmi vtipně..
Vsem moc dekuji. Tu trilogii bozsky… jsem cetla. Jdu zkusit nejaky z vasich tipu. ![]()