Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tentokrát po vás nic nechci, nechci, abyste to kupovali, testovali kvůli mně. Já se chystám níže uvedenou trojici ochutnat, a pokud je na Emiminu více sladkofilů, mohli bychom sdílet své vášně a tu a tam podniknout něco zvráceného. Primárně má ale tohle téma sloužit pro mlsaly, co kde stojí za kup a ochutnání, nebo na čem kupovaném sladkém jste si v poslední době pošmákli.
A může to být i zdravější mlsání, bez cukru, cereálie, ovoce, ale to vy víte, že já nepapám.
Jo, my jedem zrovna na těch alternativnějších, ale výborné sušenky a lá disko mají v Rossmannu nebo v DM
taky písmenkové sušenky z Ikei nebo mandlový dezert, taktéž z Ikei. Bez mléka, soji, vajec ![]()
Ja jsem si nedávno koupila višňove kaštany ☺️ jinak mám ráda třeba červenou fidorku nebo polomacene ![]()
Dneska mám od rána chuť na semínko/ořechový mix obalený v čokoládě. Včera mi něco takového vyskakovalo na fb. Akorát na to nemám čas
Až bude čas, už se mi nebude chtít. Tak možná o víkendu. Budeme asi dělat linecké v sobotu. Velikonoční vykrajovátka máme nová. Rovnou vyrobíme ty ořechy v čokoládě. Po obědě jsem měla tři malá, plněná čokoládová vajíčka.
@Vladusxx píše: VíceČervená Fidorka, nebo růžová? Růžová je novinka, je na trhu teprve rok.
Já jsem už od svého dětství věrná Margotce. ![]()
Ale nepohrdnu ani Milenou… ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Viď? ![]()
A to jsem ještě zapomněla na Kofilu. ![]()
Milovala jsem rumové pralinky
celkově jsem milovala sladké, bohužel mi zjistili DM1, takže mám po srandě…alternativ bez cukru mám objeveno dost, ale nikdy to nebude ono
tak budu sledovat, co všechno máte rádi a tajně závidět ![]()
Ale Ploskoušku, buď velký chlap, nejlepší sladkost je pořádný steak.
![]()
My moc na sladké nejsme, ale milujeme belgické pralinky Noble a japonské koláčky mochi.
@Deni.Tr píše: Více
Hmm, tak to mě moc mrzí… ![]()
To máš teda pravdu, že ty DIA cukrovinky a veškeré jiné potraviny včetně různých nápojů s umělými sladidly, už zkrátka chuťově nejsou zrovna to „pravé ořechové”.
@Velryba černá píše: Více
Masíčko taky papám rád. Ale vepřové stejčky, výhradně z kotlety.
@Černá Madonna píše: Více
Já se chtěl právě zeptat, jestli ráda Černocha
A Kaštany jíš taky?
@Ploskutáček píše: Více
No taky… ![]()
ale jen ty klasické v hořké čokoládě. ![]()