Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nedá mi to, snad pobavím i někoho dalšího. Že by hit příštích Vánoc? ![]()
Já už se tady nad tím rozplývám
jen ta cena pro kuchařku-cukrářku amatérku je trošku
![]()
Na marcipánový ozdoby by se mi to moc líbilo ![]()
To je dobrý!! Akorát to ztrácí to kouzlo.. Pořídím si na starý kolena, až budou děti z domu ![]()
PetiteFillette píše:
To je dobrý!! Akorát to ztrácí to kouzlo.. Pořídím si na starý kolena, až budou děti z domu
Až budou děti z domu, budou péct cukroví mamince
.
No a jak myslíte, že se v reklamních agenturách řežou samolepící nápisy? Normální řezací plotter pro kuchyňské použití… ![]()
PetiteFillette píše:
To je dobrý!! Akorát to ztrácí to kouzlo..
Souhlas ![]()
Ale na dokonalé marcipánové ozdoby na dokonalý marcipánový dort by to bylo super! zasněný smajlík ![]()
No normální mi to teda Juro nepřijde. Normální je pachtit se s tím hodiny, abys pak zjistil, že linecké nebude pěkně slepené, protože tvoje dítě vykrájelo každý tvar jiný, popřípadě, že je manžel stačil sežrat dřív, než se k tomu lepení člověk vůbec dostane.
A já teda mamce nepeču a ani by mě to v životě nenapadlo, stačí že peču pro nás
Proto předpokládám, že na mě se moje děti vyprdnou úplně stejně jako já na svoje rodiče ![]()
Jé a mě většinou pečivo ještě dlouhé týdny po vánocích posílá mamka.
Že by dárek pro ní? ![]()
Aby toho potom nenadělala tolik, že ti to bude posílat ještě v červenci ![]()
a kde je ta tiskárna? vždyť se tam nic netiskne
já jenom vidim řezací plotter
![]()
Už se těším, až bude k dostání i u nás
![]()
Asi budu první zákazník
![]()
Jura007 píše:
No a jak myslíte, že se v reklamních agenturách řežou samolepící nápisy? Normální řezací plotter pro kuchyňské použití…
No a kolik stojí ten plotter, nevyšel by třeba levněji
Hehe, si ho koupím už teď a pak při reklamaci budou v servisu čučet, že je zapatlaný od těsta
![]()
Gino, co jsem viděl, tak nejlevnější plotter 12-13 tisíc. Ale třeba ceny poskočily a já už nejsem v obraze, kdo ví… ![]()