Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj potrebuji poradit,kam s cukrovim,kdyz nemame balkon?Muzu cukrovi uchovavat v lednici?Dekuji
Já balkon mám a cukroví tam zatím nemám. Do lednice bych dala jen to s krémem (což si myslím, že zatím ještě nemáš žádné). Pokud nemáte doma tropy
.
Babička ho přede mnou uchovává tak důkldně, že ho nemůžu celý den najít každou chvíli má přijít z práce tak pak napíšu kde ho uchováváme my, teda pokud se to dozvím
![]()
já uchovávám normoš ve špajzce (nevětrané), perníčky jsem teď hodila za okno zvlhnout ![]()
Panuška píše:
já uchovávám normoš ve špajzce (nevětrané), perníčky jsem teď hodila za okno zvlhnout
A mně právě perníčky na balkoně vždycky ztvrdnou. Což já teda ráda, takže až rozdám, co rozdat chci, tak poputují na balkon
.
No ja jsem si,koupila papirovou krabici,no spise je to na darky
,ale je to velka krabice je tvrda,vylozila jsem ji alobalem a na dno sem dala pecici papir,a chci v ni mit linecke a pudinkove cukrovi,ale bohuzel v ted v novym byte nemame balkon.Tak potrebuji poradit,co v lednici by to moc navlhlo
?
V lednici to chytne všechny pachy. Když už, tak bych to tam dala v dobře uzavřené plastové krabici.
memáte třeba chladnější sklep?Já využívám schody na půdu.Letos již mám napečeno 15 druhů a tak sem skončila.Cukroví mi bez problémů vydrží do 3 králů.
Ideální je klasický špajz s okýnkem, kde je chladno. Takový mám na chalupě. Ale doma v paneláku ? Ve sklepě je teplo. Na balkon se dát bojím, kvůli výkyvu teplot. Do lednice mi to také nedoporučili. Tak kam… ?
Moje babička mívala cukroví v ložnici. Já mít ho tam kam dát (mít dost místa ve výšce, kam se Anežka nedostane
), tak je tam taky. Máme tam cca 17°C.
ahoj já dávala vždy cukroví mezi okna,ale letos jsem je mněnila a mám už jen jedno
měřila jsem dnes teplotu v předsíni mám tam cca 15C myslíte, že to stačí i na plnělé krémem nebo ho mám dát do lednice?
no mě by se do lednice nevešlo, tak proto ta špajzka. Já dávám ještě do pytlíku. ![]()
Já tedy skladuju v lednici a cukroví mám výborné. Pachy mi nikdy nechytlo. Mám je v plastových krabičkách zavřené víčkem. Balkon nemáme, spíž a chladný sklep taky ne. Kdybych ho nechala v pokojové teplotě, tak je za 3 dny tvrdé jako kámen.
Martina