Cukrovi uchovavani

220
6.12.10 19:48

cukrovi uchovavani

Ahoj potrebuji poradit,kam s cukrovim,kdyz nemame balkon?Muzu cukrovi uchovavat v lednici?Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
6.12.10 19:49

Já balkon mám a cukroví tam zatím nemám. Do lednice bych dala jen to s krémem (což si myslím, že zatím ještě nemáš žádné). Pokud nemáte doma tropy :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.12.10 19:54

Babička ho přede mnou uchovává tak důkldně, že ho nemůžu celý den najít každou chvíli má přijít z práce tak pak napíšu kde ho uchováváme my, teda pokud se to dozvím :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17180
6.12.10 20:01

já uchovávám normoš ve špajzce (nevětrané), perníčky jsem teď hodila za okno zvlhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.12.10 20:02
Panuška píše:
já uchovávám normoš ve špajzce (nevětrané), perníčky jsem teď hodila za okno zvlhnout :lol:

A mně právě perníčky na balkoně vždycky ztvrdnou. Což já teda ráda, takže až rozdám, co rozdat chci, tak poputují na balkon :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
6.12.10 20:03

Ja to mam v lednici, v papirove krabici a igelitu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
6.12.10 20:15

No ja jsem si,koupila papirovou krabici,no spise je to na darky :mrgreen: ,ale je to velka krabice je tvrda,vylozila jsem ji alobalem a na dno sem dala pecici papir,a chci v ni mit linecke a pudinkove cukrovi,ale bohuzel v ted v novym byte nemame balkon.Tak potrebuji poradit,co v lednici by to moc navlhlo :-P ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
6.12.10 21:01

V lednici to chytne všechny pachy. Když už, tak bych to tam dala v dobře uzavřené plastové krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.12.10 21:15

memáte třeba chladnější sklep?Já využívám schody na půdu.Letos již mám napečeno 15 druhů a tak sem skončila.Cukroví mi bez problémů vydrží do 3 králů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.12.10 21:29

ak přede mnou se cukroví uchovává ve sklepě :mrgreen: :-)

• Citovat
  • Upravit
2803
6.12.10 21:29

Ideální je klasický špajz s okýnkem, kde je chladno. Takový mám na chalupě. Ale doma v paneláku ? Ve sklepě je teplo. Na balkon se dát bojím, kvůli výkyvu teplot. Do lednice mi to také nedoporučili. Tak kam… ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.12.10 21:32

Moje babička mívala cukroví v ložnici. Já mít ho tam kam dát (mít dost místa ve výšce, kam se Anežka nedostane :D ), tak je tam taky. Máme tam cca 17°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.12.10 21:53

ahoj já dávala vždy cukroví mezi okna,ale letos jsem je mněnila a mám už jen jedno :mrgreen: měřila jsem dnes teplotu v předsíni mám tam cca 15C myslíte, že to stačí i na plnělé krémem nebo ho mám dát do lednice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.12.10 21:59

no mě by se do lednice nevešlo, tak proto ta špajzka. Já dávám ještě do pytlíku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
7.12.10 00:32

Já tedy skladuju v lednici a cukroví mám výborné. Pachy mi nikdy nechytlo. Mám je v plastových krabičkách zavřené víčkem. Balkon nemáme, spíž a chladný sklep taky ne. Kdybych ho nechala v pokojové teplotě, tak je za 3 dny tvrdé jako kámen.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport