Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak tu máme zase Mikuláše a ten jako každý rok „přinesl“ pytel ledové čokolády. Po letech hučení jsme babičky konečně přesvědčily, že levné figurky nechceme-letos kupodivu žádný Mikuláš a spol., ale ledová čokoláda je prostě u jedné babi strašně oblíbená. Jenže u nás o ní není moc zájem, takže to zas dopadne tak, že já jí postupně vytahám a ani si moc nepochutnám. Tudíž řeším, jak jí zpracovat jinak. Nemáte někdo recept, kde by se využila? Já určitě otestuju, jak z toho udělat polevu, krém, či něco jedlejšího, ale kdyby někdo měl osvědčený recept, tak budu samozřejmě radši.
Kadli, téma už je vedle
bud postrouhat do bábovky/mufinků, nebo přidat do polevy, nebo udelat burizonovou čokoladku - s ořechy, rozinkama ![]()
J.
jestli ji opravdu nespotřebujete můžete mi jí poslat
já si s ní poradím velice rychle ![]()
ledovou čokoládu, tak tu miluju ze všech čokolád nejvíc!!! Takže jsem z ní žádný recept nezkoušela, ale protože je většinou dražší, tak si ji nekupuju, ale teď jsem si jeden balíček v akci dopřála ![]()
janac píše:
Kadli, téma už je vedlebud postrouhat do bábovky/mufinků, nebo přidat do polevy, nebo udelat burizonovou čokoladku - s ořechy, rozinkama
J.
Vedle?
Já lovím co s ní celé odpoledne, ale našla jsem jen spoustu receptů z ledových kaštanů
No aspoň že jeden na likér z kaštanů vypadá moc dobře, takže to nebylo tak promrhané odpoledne ![]()
Podle mě se teda strouhat nedá, strašně se hňácá a je i sladší. Nu já na něco příjdu.
Pettulle píše:
ledovou čokoládu, tak tu miluju ze všech čokolád nejvíc!!! Takže jsem z ní žádný recept nezkoušela, ale protože je většinou dražší, tak si ji nekupuju, ale teď jsem si jeden balíček v akci dopřála
No mě právě nějak moc nebere, leda si jí naházím do mrazáku a jím ještě zmrzlé, ale není to úplně ta nej lahůdka, tak to radši nějak zpracuju. Už teď mám osypky, že příští rok dostaneme pytle i pro druhý dítě, který je letos ještě mimino ![]()
Osladit kafe
? (To jsem jednou viděla v Apetitu - kousky čokolády na špejli, že si tím člověk může zamíchat kávu.)
taky sme dostali dva balíky a též novym co s ní, vůbec mi to nechutná
asi jí pošlu dál známým nebo sousedům ![]()
Teda holky jestli vážně nevíte co s ledovou čokoládou,tak mi ji můžete poslat,já už bych věděla co sní
strašně jí miluju
![]()
Navrhuju toto…je to genialni babovka a s ledovou cokoladou musi byt jako bozska mana ![]()
Angua píše:janine24 píše:Cože???!!! Držte mě
Já to vyhazuju![]()
![]()
Taky jsem tomu nechtěla věřit
![]()