Ledová čokoláda-co s ní?

17609
5.12.10 19:54

Ledová čokoláda-co s ní?

Tak tu máme zase Mikuláše a ten jako každý rok „přinesl“ pytel ledové čokolády. Po letech hučení jsme babičky konečně přesvědčily, že levné figurky nechceme-letos kupodivu žádný Mikuláš a spol., ale ledová čokoláda je prostě u jedné babi strašně oblíbená. Jenže u nás o ní není moc zájem, takže to zas dopadne tak, že já jí postupně vytahám a ani si moc nepochutnám. Tudíž řeším, jak jí zpracovat jinak. Nemáte někdo recept, kde by se využila? Já určitě otestuju, jak z toho udělat polevu, krém, či něco jedlejšího, ale kdyby někdo měl osvědčený recept, tak budu samozřejmě radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
5.12.10 19:57

Kadli, téma už je vedle :) bud postrouhat do bábovky/mufinků, nebo přidat do polevy, nebo udelat burizonovou čokoladku - s ořechy, rozinkama :wink:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.12.10 20:04

jestli ji opravdu nespotřebujete můžete mi jí poslat :mrgreen: já si s ní poradím velice rychle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11502
5.12.10 20:20

ledovou čokoládu, tak tu miluju ze všech čokolád nejvíc!!! Takže jsem z ní žádný recept nezkoušela, ale protože je většinou dražší, tak si ji nekupuju, ale teď jsem si jeden balíček v akci dopřála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.12.10 20:39
janac píše:
Kadli, téma už je vedle :) bud postrouhat do bábovky/mufinků, nebo přidat do polevy, nebo udelat burizonovou čokoladku - s ořechy, rozinkama :wink:J.

Vedle? 8-o Já lovím co s ní celé odpoledne, ale našla jsem jen spoustu receptů z ledových kaštanů :mrgreen: No aspoň že jeden na likér z kaštanů vypadá moc dobře, takže to nebylo tak promrhané odpoledne :mrgreen:

Podle mě se teda strouhat nedá, strašně se hňácá a je i sladší. Nu já na něco příjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
5.12.10 20:41
Pettulle píše:
ledovou čokoládu, tak tu miluju ze všech čokolád nejvíc!!! Takže jsem z ní žádný recept nezkoušela, ale protože je většinou dražší, tak si ji nekupuju, ale teď jsem si jeden balíček v akci dopřála :mrgreen:

No mě právě nějak moc nebere, leda si jí naházím do mrazáku a jím ještě zmrzlé, ale není to úplně ta nej lahůdka, tak to radši nějak zpracuju. Už teď mám osypky, že příští rok dostaneme pytle i pro druhý dítě, který je letos ještě mimino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
5.12.10 20:51

Osladit kafe :nevim: ? (To jsem jednou viděla v Apetitu - kousky čokolády na špejli, že si tím člověk může zamíchat kávu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
5.12.10 21:10

taky sme dostali dva balíky a též novym co s ní, vůbec mi to nechutná :poblion: asi jí pošlu dál známým nebo sousedům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.12.10 23:34

Teda holky jestli vážně nevíte co s ledovou čokoládou,tak mi ji můžete poslat,já už bych věděla co sní :mrgreen: :lol: strašně jí miluju :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
50725
5.12.10 23:41

Pošlete to k nám, u nás se neohřeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.12.10 23:42

Nééé k nám ja si řekla první :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2081
5.12.10 23:43

Navrhuju toto…je to genialni babovka a s ledovou cokoladou musi byt jako bozska mana :-)

http://www.apetitonline.cz/…a-savoy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.12.10 23:44

Já to vyhazuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 23:46