Tlačim na přítele

Anonymní
12.12.18 18:59

Tlacim na pritele

Ahoj holky. Jo, jak nazev napovídá, dostala jsem se do faze, ve ktere jsem nikdy byt nechtela. Mela jsem 8 lety vztah, ktery krachl neverou muze. Ted mam vztah novy (rok a pul). Je mi 27 a jemu 31. Jsem ve fazi hnizdeni. Cely rok jsem mlcela a vztah probihal standartne. Na konci leta jsem uz ale otevrela pandorinu skrinku. Rekla jsem mu ze citim urcitou touhu, zabezpeceni jsme, praci mame-clovek by rekl idealni podmínky v ramci možnosti. Odpovedi mi byl vyjeveny pohled, jelikoz se jedna o chlapa, ktery se desi zavazku. Rekla jsem mu ze jestli on vi urcite, ze nechce, tak by bylo nejlepsi rozloučit se rovnou. Po par dnech priznal ze uz o tom taky premyslel, vek uz by byl a vhodnejsi zenskou by pry tezko nasel, ale ze nechce to rozhodnuti udelat. Nejradsi by byl pry kdybych prisla s tim, ze jsem zbouchnuta. No dopadlo to tak, ze jsme se prestali chránit, coz jsem brala za pokrok. Uz jsou to ale snad 4 mesice a ja zacinam prudit. Kazda menstruace me zklame a kazda promeskana ovulace bez sexu me nastve. Vzdy jsem to raky chtela spontanne, ale uz se to jaksi neda. Prozivam kolem kazdou tehuli a s jeho par kamarady, kteri uz dite maji, resim pohled chlapa na mateřství. :roll: Co ted? Delat ze i nic nejde uz jaksi nejde. A je mi jasne, cim vic se tlaci, tim vic se to pos.re. :pocitac: dejte mi příklady, moznosti, varianty… :nevim: Z.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
12.12.18 19:04

Težce si nabijete čumák. Nejste vdaná, to za prvé. Budete se x let starat o dítě a Vaše přijmy budou velmi malé. Budete v pozici závislé a to s clověkem, který nechce závazky? Jestli prudíte už ted, jsem opravdu zvedavá, co se stane pak. No good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.12.18 19:07

A co on by jako měl víc dělat? Trochu psycho ne? Tak tlač dál, on tě kopne do zadku a budeš to mít vyřešený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.18 19:09

@sediza vdana jsem uz byla, diky, jistota na celej zivot ;) Z.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.18 19:11

@terien Tak ja nevim, jsou tady snazilky, se kteryma chlap „proziva“ plodne a neplodne dny, tak snad nechci tak uplne scifi ne? Z.

• Citovat
  • Upravit
5866
12.12.18 19:12

S chlapem, co nechce závazky, bych si dítě nikdy nedělala hlavně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.12.18 19:13
@Anonymní píše:
@terien Tak ja nevim, jsou tady snazilky, se kteryma chlap „proziva“ plodne a neplodne dny, tak snad nechci tak uplne scifi ne? Z.

Pokud je tvůj přítel jak popisuješ, tak po něm sci-fi chceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.18 19:15

Hele, cekam treti dite a manzel neprozival nic :lol: ja teda nikdy ani slovem nezminila, kdy bysme teda asi spolu meli spat, ze to nevyslo a kdesi cosi.
Proste jsme si jen rekli, ze bysme radi dite a pak uz jsme to proste neresili…ani bych nechtela to s manzelem resit a delat ze sexu nejaky hon a stresovat a ted musis a tak…

• Citovat
  • Upravit
34473
12.12.18 19:18
@Anonymní píše:
@terien Tak ja nevim, jsou tady snazilky, se kteryma chlap „proziva“ plodne a neplodne dny, tak snad nechci tak uplne scifi ne? Z.

Prosím tě prober se :roll: jak by měl s tebou asi prožívat plodné dny? Mě to teda přijde úplně ujetý, jsem zvědavá co po něm budeš chtít až budeš těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
12.12.18 19:18

Hele, ty holky co to tu s chlapama tak prožívají pak z toho mají akorát problémy, on tomu chce dát volný příběh buď ráda, i chlapi co chtěli to prožívat po pár měsících třeba úplně ten sex odmítají, ono oplodnovaci sex moc nefunguje. Pak má chlap problém třeba se udělat nebo se vztah rozpadne… Dej tomu čas, nevím kam to chceš hnát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
12.12.18 19:20
@Anonymní píše:

8o Tak takovej chlap se ale predem neboji zavazku a neni pro nej nejlepsi, aby ta jeho byla tehotna vlastne nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
12.12.18 19:21

Řešili jsme plodné a neplodné dni rok a půl a bylo to hrozný, není o co stát a vážně to není záruka na dítě, spíš cesta jak otrávit sex… proste měj sex pravidelně to by mělo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.12.18 19:22
@kristyn.g píše:
Hele, ty holky co to tu s chlapama tak prožívají pak z toho mají akorát problémy, on tomu chce dát volný příběh buď ráda, i chlapi co chtěli to prožívat po pár měsících třeba úplně ten sex odmítají, ono oplodnovaci sex moc nefunguje. Pak má chlap problém třeba se udělat nebo se vztah rozpadne… Dej tomu čas, nevím kam to chceš hnát…

No hlavně je jiný snažit se o dítě roky a 4 měsíce. Mě by teda vůbec nenapadlo to po tak krátký době řešit a ještě drzkovat po chlapovi že mě při ovulaci nedrží za ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.18 19:25

@Paola21 Ono abych ho zase nepomluvila, do ted se zavazkum vyhýbal,.. se mnou uz do nich postupne jde, ale co ja vim ze. Manzel byl domaci kocour, venoval se mi, baraku, beze me nesel skoro nikam…az jednou ten cas zacal travit s jinou. Pro me to dost meni pohled na svet diky tomu :nevim: takze uz na svatby a verne a zavazkove chlapy uz moc neverim. Z.

• Citovat
  • Upravit
14642
12.12.18 19:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jo, jak nazev napovídá, dostala jsem se do faze, ve ktere jsem nikdy byt nechtela. Mela jsem 8 lety vztah, ktery krachl neverou muze. Ted mam vztah novy (rok a pul). Je mi 27 a jemu 31. Jsem ve fazi hnizdeni. Cely rok jsem mlcela a vztah probihal standartne. Na konci leta jsem uz ale otevrela pandorinu skrinku. Rekla jsem mu ze citim urcitou touhu, zabezpeceni jsme, praci mame-clovek by rekl idealni podmínky v ramci možnosti. Odpovedi mi byl vyjeveny pohled, jelikoz se jedna o chlapa, ktery se desi zavazku. Rekla jsem mu ze jestli on vi urcite, ze nechce, tak by bylo nejlepsi rozloučit se rovnou. Po par dnech priznal ze uz o tom taky premyslel, vek uz by byl a vhodnejsi zenskou by pry tezko nasel, ale ze nechce to rozhodnuti udelat. Nejradsi by byl pry kdybych prisla s tim, ze jsem zbouchnuta. No dopadlo to tak, ze jsme se prestali chránit, coz jsem brala za pokrok. Uz jsou to ale snad 4 mesice a ja zacinam prudit. Kazda menstruace me zklame a kazda promeskana ovulace bez sexu me nastve. Vzdy jsem to raky chtela spontanne, ale uz se to jaksi neda. Prozivam kolem kazdou tehuli a s jeho par kamarady, kteri uz dite maji, resim pohled chlapa na mateřství. :roll: Co ted? Delat ze i nic nejde uz jaksi nejde. A je mi jasne, cim vic se tlaci, tim vic se to pos.re. :pocitac: dejte mi příklady, moznosti, varianty… :nevim: Z.

Všechno špatně. Našla jsi si chlapa, který se nechce vázat, víš to, ale tlačíš ho do dítěte. Na to, že se nechce vázat, je od něj ještě celkem velkorysé, že souhlasil s tím, že se nebudete chránit. Ale ty po čtyřech měsících vyšiluješ, a prudíš. Je ti 27, takže máš ještě moře času.Jestli nezařadíš zpátečku, je celkem možné, že ho to brzy přestane bavit, a pošle tě do oběhu. Nebo se to sice povede, ale zůstaneš s dítětem sama. Proč jste se s manželem rozešli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí