Tlak kolem žaludku

175
1.11.20 10:08

Tlak kolem žaludku

Krásnou neděli přeji chtěla bych poprosit o radu nebo zkušenost.
Mívám slabší tlak kolem žaludku od středu tak 6 cm na pravo. ( vím že je tam žlučník) břicho neboli ani záda když ležím, sedím je to v klidu aletlak cítím při předklonu nebo se malinko ohnu. Nevolnost nebo něco podobného nemám i chuť k jídlu mám. Důkaz je má váha 154 cm 75 kg. Břicho na dotyk neboli. Nevíte co to může být děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
1.11.20 11:45

Zaražený prdy, podrážděný žlučník z mizerné stravy, úzkost, rakovina, nadměrná kučeravost ovcí a nebo hypochndrie.

Popřípadě všechno dohromady. Do břicha ti internet opravdu nevidí.

Pokud tě to trápí delší dobu, řeš to s ošetřujícím lékařem.

Pokud jíš jako běžný čech, tedy příliš mastné, příliš málo vlákniny, přílilš mnoho masa a piješ alkohol, tak s tím na dva týdny přestaň a dodržuj žlučníkovou dietu - uvidíš, jestli e to spraví.
 https://www.wikiskripta.eu/…u_a_slinivky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
1.11.20 12:43

@Ou Děkuji :lol: alkohol nepiji, ale má strava obsahuje hlavně to co škodí :D, ale jelikož to mám občas tak u dr jsem ještě nebyla, ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.4.22 20:56

Zdravím Vás, chtěl bych oživit diskuzi🙉 🤣… Trápí mě tlačení v oblasti žaludku, jedl jsem hodně sladkého… Prostě k snídani, k obědu, celý den😏… Několik měsíců a začalo mě bolet před měsícem břicho večer… Od té doby mám po určitém jídle tlak v oblasti žaludku… Měl jsem pocit na zvracení na začátku, ale to je pryč… Jím rýži, maso, to mě dělá dobře… Ale kde je sladké nebo mléko v něčem tak je mě těžko hned… Doktorka dala prášky, trochu se to uklidnilo.. Krev vzala, a byl sem na Sonu břicha a také v pořádku… Ale teď se to zase vrátilo, nevím co to může být? Říkala že teď jedině Gastro… Myslím že sladké udělalo něco špatně, od té doby to jede… Děkuju za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí