Tlak pod pravým žebrem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
3.1.12 20:58

...

Me to neboli me to jen tlaci v sede treba.. nevim presne cca tyden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
3.1.12 21:20
Janicka159 píše:
Kolik vazilo vase miminko jsem 27+5 a vazime 1160 nenio to nak hodne :)

My meli v 30+4 vahovy odhad 2200 :oops: ,v 33+4 3200g, v 34tt delali zase UTZ a odhad mel 3600,– nakonec se maly narodil sam od sebe v poradku v 34+4 a mel 3560g :oops: takze ty UTZ obcas nelzou :mrgreen: :P ale jak bylo receno +/- 500g tam rozmezi je.
Jinak ja tu preeklampsii pravdepodobne mela, tlak v posledni poradne 160/90, malo krevnich desticek,ale moč v poradku taky a natekle nohy,ale pod zebrama me nebolelo.. :nevim:
Ale asi bych to nepodcenovala taky…muze to byt miminko a nemusi…radsi bych k doktorovi zasla,at si pak nic nevycitas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
3.1.12 22:03

určitě za lékařem zajdi, pokud to budou játra tak to zjistí z krevních testů, popř.tě pošle na vyšetření… držím pěstičky ať to je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
3.1.12 22:35

Může se ti roztahovat klidně i děloha, mývala jsem to taky a nic to nebylo. Pokud to není žlučník tak to nebude nic, to ti můžou zjistit na ultrazvuku žlučníkové kameny to bývají většinou a ty odejdou pokud nejsou abnormální sami normální přirozenou cestou. Nebo tam dítko má nohu. Normálka. :)

• Citovat
  • Upravit
3112
3.1.12 22:51

U mě to byl příznak preeklampsie.
Ale to nebyl jen tlak,ale bodavé ,velmi silné bolesti :nevim:
Takže u tebe to snad bude jen ta noha v žebru,ale radši bych to řekla dr,at to hlídaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.1.12 11:12

...

jj me to prave neboli nepichami tam nic vubec jen me to proste tlaci jako dam priklad kdybych tam mela kamen nebo kdyby tam melo mimi fakt nohu jen proste takovej tlak ne bolest, cetla jsem ze u ty preekl. prave ze jsou velky bolesti pod tim zebrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.12 11:20
Janicka159 píše:
jj me to prave neboli nepichami tam nic vubec jen me to proste tlaci jako dam priklad kdybych tam mela kamen nebo kdyby tam melo mimi fakt nohu jen proste takovej tlak ne bolest, cetla jsem ze u ty preekl. prave ze jsou velky bolesti pod tim zebrem…

určitě ti v poradně hlídají tlak i moč, takže preeklampsii určitě hlídají. Já to měla úplně stejně s těmi žebry, byl to tlak a jakoby lehké „pálení“, musela jsem jak už tu někdo psal sedat s rukou za hlavou nebo nad hlavou abych se jakoby „natáhla“, bolelo to i při ležení taky jsem se různě prohýbala abych tomu prostě uhnula. Největší masakr to byl při řízení auta, při těch mých úlevových polohách asi spousta kolemjedoucích řidičů nechápala :mrgreen:
Snad to u tebe nebude tedy nic vážnějšího, za zmínku svému lékaři ovšem nic nedáš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.16 11:16

Zdravím chtěla bych se zeptat jsem ve 13tt a když si blbě sednu tak mě pichne pod pravým zebrem, nevíte co by to mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí