Tlak v hrudníku, může to být infarkt myokardu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4880
24.3.16 23:23
@AlphaOmega píše:
Tak nejezdi, si to udělej jak uznáš za vhodné, si snad dospělá, ale nepochopím to. Máme dostupnou jednu z nejlepších lékařských péčí na světě „a zadarmo“, resp. celý život na ní platíme pojištění a když si nejseš jistá svým zdravím, odmítneš to využít. Jsi báječný zákazník, zaplatila sis oběd, ale nemáš zájem nechat si ho vůbec přinést.

Paneboze…tady se projevila typicka ceska vlastnost. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
24.3.16 23:35
@AlphaOmega píše:
V nemocnici zjistí zda ano či ne za 10 minut. Takže vyraž :zed:, záleží na věku, ale řekl bych, že je to i indikace na výjezd záchranky.
Jednou sem babičce volal záchranku, popisovala do písmene co ty, jen lehce více intenzivněji. Samozřejmě nikam nechtěla. Zachránil jsem jí asi život.

Zakladatelka pise..ze to ma delsi dobu, tak to urcite neni indikace k vyjezdu zachranky. Indikace k vyjezdu je, kdyz jde cloveku o zivot nebo se ma za to, ze by stavem mohl byt ohrozen na zivote…treba ztrata vedomi, nahle zhorseni stavu..apod. Nemyslis? Ja si nevolala zachranku kdyz jsem mela akutni lumbago, nemohla jsem chodit..ani se pohnout Neslo mi o zivot, tak bych si zzs nevolala. Zavolala jsem si jen prevozni sanitu..ikdyz bolest byla ukrutna. Prirovnava se to k prustrelu zad. Nepomohla mi ani kapacka analgetik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
25.3.16 17:28
@S.maya píše:
Zakladatelka pise..ze to ma delsi dobu, tak to urcite neni indikace k vyjezdu zachranky. Indikace k vyjezdu je, kdyz jde cloveku o zivot nebo se ma za to, ze by stavem mohl byt ohrozen na zivote…treba ztrata vedomi, nahle zhorseni stavu..apod. Nemyslis? Ja si nevolala zachranku kdyz jsem mela akutni lumbago, nemohla jsem chodit..ani se pohnout Neslo mi o zivot, tak bych si zzs nevolala. Zavolala jsem si jen prevozni sanitu..ikdyz bolest byla ukrutna. Prirovnava se to k prustrelu zad. Nepomohla mi ani kapacka analgetik.

No tak si nevolejte, mě je to tak nějak šumák. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
25.3.16 17:42

Na mě to taky působí jako bloklá páteř, ale zas ta únava po vyjití schodů??Pak to silně připomíná stavy úzkosti..Nech si udělat pro začátek EKG, ať jsi klidnější:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.3.16 20:25

@coninka Jasně ;) Někdy mě trochu bolí záda tak třeba to bude z toho a nebo to nebude vůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.16 23:29

Ahoj raději prosím anonymně. Holky myslíte, ze by to mohla být panicka ataka? Měla jsem to i dříve a teď byl 2 roky klid a zas to začíná. Picha me u srdce ( to mám v pořádku byla jsem u kardiologa) bolení břicha a hlavy, mravenceni v ruce občas se mi zdá ze se nemohu pořádně nadechnout a motá se mi hlava a pak přijdou stavy totální paniky. Většinou to bývá v noci když usinam a to musím at vyskocit a chodit a jsem úplně spocena, většinou ještě pomůže objetí od partnera a trvá to většinou 10 minut a mívám to tak 2 krát do týdne. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
9970
26.3.16 14:06
@Anonymní píše:
Ahoj raději prosím anonymně. Holky myslíte, ze by to mohla být panicka ataka? Měla jsem to i dříve a teď byl 2 roky klid a zas to začíná. Picha me u srdce ( to mám v pořádku byla jsem u kardiologa) bolení břicha a hlavy, mravenceni v ruce občas se mi zdá ze se nemohu pořádně nadechnout a motá se mi hlava a pak přijdou stavy totální paniky. Většinou to bývá v noci když usinam a to musím at vyskocit a chodit a jsem úplně spocena, většinou ještě pomůže objetí od partnera a trvá to většinou 10 minut a mívám to tak 2 krát do týdne. Děkuji

Tipovala bych, že by to mohla být PA.
Dělali ti ještě nějaká další vyšetření…třeba na neuro?
Možná bys tam pro jistotu skáknout mohla.
Ale můj názor je, že to nejspíš PA bude.
Nejsem lékař, takže nemůžu posoudit, ale z vlastní zkušenosti bych se k tomu přikláněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
27.3.16 19:32
@AlphaOmega píše:
No tak si nevolejte, mě je to tak nějak šumák. :nevim:

Tim jsem jen chtela naznacit, ze neni vzdy nutne volat zzs kvuli kazdemu prdu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.3.16 00:20

@S.maya jasně je to zbytečné volat záchranku když nikomu nejde o život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.3.16 21:59

Určitě je to od páteře, měla jsem to samé. Taky jsem si myslela, že mám infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí