Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já měla tlak v pochvě hodně často v těhotenství,někdy mě tam i dost píchalo.Doktorka mi vždycky řekla,že je to napínáním dělohy
Samozdřejmě pokud se ti něco nezdá tak zajdi k doktorovi ať si klidnější.
Liduš88: moc děkuju za odpověď, snad to bude ono. V týdnu mám KO, tak se na to poptám. Jinak nemám žádné potíže, takže asi nebudu vyšilovat ![]()
Anonymní píše:
Liduš88: moc děkuju za odpověď, snad to bude ono. V týdnu mám KO, tak se na to poptám. Jinak nemám žádné potíže, takže asi nebudu vyšilovat
Já to měla fakt až do konce těhu,čím větší břicho jsem měla tím to bylo horší.Přeju ať je vše v pořádku ![]()
Prosím, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že cítím tlak (nic mě neboli, ani nepícha) v pochvě, jak když že mě něco má vypadnout, nebo jako špatně zavedeny tampon, nevím, jak to popsat. Jsem poprvé těhotná a tak nevím, co je, nebo není normální. Jsem 14 týden.
Předem děkuji holky za odpovědi! ![]()
@Tynaa1300 píše:
Prosím, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že cítím tlak (nic mě neboli, ani nepícha) v pochvě, jak když že mě něco má vypadnout, nebo jako špatně zavedeny tampon, nevím, jak to popsat. Jsem poprvé těhotná a tak nevím, co je, nebo není normální. Jsem 14 týden.
Předem děkuji holky za odpovědi!
Ahoj jsem v 11tydnu a mám úplně ty samé pocity.tlak pichani apodobne. Myslím že je to normální.
Jsem 11tt a občas mám nějpříjemný tlak v pochvě. Nikde nemůžu vypátrat, co to může být.
Mám za sebou zamlklé těhu a mám strach, že je něco špatně. 
Máte některá podobnou zkušenost a třeba i vysvětlení?