Tlak v pochvě 11tt

Anonymní
6.12.11 13:05

Tlak v pochvě 11tt

Jsem 11tt a občas mám nějpříjemný tlak v pochvě. Nikde nemůžu vypátrat, co to může být.
Máte některá podobnou zkušenost a třeba i vysvětlení? :nevim: Mám za sebou zamlklé těhu a mám strach, že je něco špatně. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
6.12.11 13:12

Tak já měla tlak v pochvě hodně často v těhotenství,někdy mě tam i dost píchalo.Doktorka mi vždycky řekla,že je to napínáním dělohy :nevim: Samozdřejmě pokud se ti něco nezdá tak zajdi k doktorovi ať si klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.11 13:53

Liduš88: moc děkuju za odpověď, snad to bude ono. V týdnu mám KO, tak se na to poptám. Jinak nemám žádné potíže, takže asi nebudu vyšilovat :think:

• Citovat
  • Upravit
2673
6.12.11 13:55
Anonymní píše:
Liduš88: moc děkuju za odpověď, snad to bude ono. V týdnu mám KO, tak se na to poptám. Jinak nemám žádné potíže, takže asi nebudu vyšilovat :think:

Já to měla fakt až do konce těhu,čím větší břicho jsem měla tím to bylo horší.Přeju ať je vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.11.20 18:15

Prosím, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že cítím tlak (nic mě neboli, ani nepícha) v pochvě, jak když že mě něco má vypadnout, nebo jako špatně zavedeny tampon, nevím, jak to popsat. Jsem poprvé těhotná a tak nevím, co je, nebo není normální. Jsem 14 týden.
Předem děkuji holky za odpovědi! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
12.11.20 20:43
@Tynaa1300 píše:
Prosím, chtěla bych se zeptat, zda je normální, že cítím tlak (nic mě neboli, ani nepícha) v pochvě, jak když že mě něco má vypadnout, nebo jako špatně zavedeny tampon, nevím, jak to popsat. Jsem poprvé těhotná a tak nevím, co je, nebo není normální. Jsem 14 týden.
Předem děkuji holky za odpovědi! :mavam:

Ahoj jsem v 11tydnu a mám úplně ty samé pocity.tlak pichani apodobne. Myslím že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí