Tlustá mamina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
6.9.05 11:05

HUBNULKY

Ahojky PETULE,

píšeš to naprosto správně. Máš pár kilo navíc a to vůbec není problém, hlavně že jsi spokojená Ty i miminko.

Naše stránky nejsou - napíšu to upřímně - pro maminky jak jsi Ty.

My máme OPRAVDU problémy s kily, to znamaná, že jich máme nahoře 15,20,30 a víc.
Maminky s 5 kily navíc by nás v naší snaze spíše deptaly. Naším snem není mít 55 kilo.

Naším snem je mít 90,80,70 a tak.

Takže tyto stránky nabízím maminkám, které mají OPRAVDU PROBLÉM.

Markéta - 90 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.9.05 11:07

Myslím, že pro váhu po porodu není rozhodující ani tak moc konečná váha v těhu.
Kamarádka před těhu měla 60, během těhu přibrala 25kg (posledních 5kg jen za posledních pár dní) a po porodu pomalu, ale jistě zhubnula. Je fakt, nekojila (což ale nemusí mít žádný vliv) a hned začala cvičit.
Já jsem před otěhotněním měla 73kg, přibrala jsem cca 6-7kg za celé těhu, všechno ze zadku a nohou šlo do břicha. Během šestinedělí jsem se dostala na nějakých 68kg bez námahy (spíš stres a vliv hormonů a šestinedělí). Pak jsem se dala do klidu, rozjelo se kojení a já přibrala. Teď mám 76kg a nemůžu s tim hnout. Je fakt, necvičim. Kojit jsem prakticky přestala asi před měsícem dvěma. A všechno mam v zadku, nohou a břicho…škoda slov.
Tím chci říct, že to je hodně individuální.
Každopádně ani v těhu ani po porodu bych si z toho stres nedělala. Já to začínám řešit až teď. Ano, mohla jsem dřív, ale to je jiná otázka. A hlavně záleží nejvíc na tvém pocitu, názor okolí je až potom (i když neznamená, že ani názor okolí by si nezasloužil pozornost, ale ne za cenu stresu a nervů).
Gabča a Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.9.05 11:09

HUBNULKY

…a ještě: nehledáme baculky, co jim kilča nevadí a jsou na ně hrdé.

Moc jim to přeji, taky bych na svoje kila chtěla být hrdá, ale neumím to. Navíc mi to působí problémy v manželství a působí mi to také zdravotní problémy.

Takže: Gratuluju všem baculkám, co svoje kila umějí hrdě nosit, já mezi ně nepatřím!!!!!!

Ahojky Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.05 14:27

Suhlasim, kde je tych 70 kilov pred tehu, o 55 uz ani nesnivam(a zas ani by som nechcela mat), najhorsie je ked sa clovek nemoze zbavit tych 10 kil navyse.

Keby to vsak bolo len o tom ako clovek vyzera…najhorsie je ako sa clovek citi a to som nikdy nebola nejaky hypochondr, ale mat tlak 150/100 v 22, sranda nie je, staci rozpravat a chodit pritom a funim ako lokomotiva…
hovorim , najhorsie je ze mat nadvahu, nie je len o tom ako ten dotycny vyzera ale su s tym spojene zdravotne problemy… …no a manzel sa zatial drzi , ale dokedy mu to nebude prekazat?

stale len kojime, tak potom pritvrdim , zatial dlhe prechadzky aspon 2 krat denne, trochu pocvicit rano, vela pit a hlavne prestat solit a to uplne… a vydrzat :)

Tak to vydrzte tiez , nech su na nas nase deticky i tatkovia hrdi…

""http://b1.lilypie.com/uxWVp2/.png:http://b1.lilypie.com/uxWVp2/.png

• Citovat
  • Upravit
333
6.9.05 21:30

Gabinka - máš pravdu vadí to jenom mě,všichni ostatní z rodiny mi říkají,že vypadám líp teď.Jenže já se cítím jako jiný člověk.Když se kouknu do zrcadla,tak to prostě nejsem já,i když v hlavě jsem to pořád ta stejná hubená já.Nevím,jestli to dobře vysvětluju.A BMI jsem si dělala několikrát a samozřejmě,že před třetím těhotenstvím jsem měla podváhu,ale ta moje hubenost byla jediná věc,co bylo na mě hezký,teda podle mě.Nejsem zrovna krasavice,takže pěkná postava byla dobrá,líbilo se mi,když se za mnou cizí chlap otočil.A teď nemám ani co na sebe,když si něco zkusím,tak vypadám hrozně a nejednou jsem odešla z obchodu s brečením. :cry: Nejsem na to zvyklá,dřív jsem si mohla koupit cokoliv i bez zkoušení a bylo mi to .No ještě,že za chvíli bude zase zima.V kabátě se kila ztratí.

Tak se mějte VLAĎKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
6.9.05 21:47

Ahojky,
moc vám všem děkuji za vaše otevřené názory. Teď mohu opravdu s čistým svědomím říct „nejsem v tom sama“. :lol:
Po porodu jsem hned shodila deset kilo (v těhotenství jsem nabrala 15 kg), ale pak se mi to jako když mrsknu proutkem vrátilo a dokonce co jsem doma na mateřský, tak k tomu ještě nějaké to kilčo přibylo. Před porodem jsem měla nějakých 75 kg a teď mám skoro 95 kg. Strašně mě to štve, ale jak už se tu několikrát psalo, jsem ráda, že mám Vendulku a můj manžel je v tomhle také super, i když on je sám hubený. :) Prý si alespoň má na co šáhnout. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
6.9.05 23:09

ahoj,

já teda bych řekla mamce, že mně takový řeči vadí. Možná si to ani neuvědomuje. Manža si občas taky rýpne, a když se zeptám, jestli mu nepřipadám tlustá, řekne, že sem jeho milovaný mobidyček. :lol: Pokud de ale o chlapy, kteří to myslí vážně a vyčítají ženským ňáký to kilo navíc, tak to sou normální, obyčejní ubožáci, kteří nejsou smíření sami se sebou, a tak si to takovýmhle způsobem vylívají na manželkách, bohužel. A ženský, místo aby po nich hodily talíř budou po večerech posilovat břišní svaly. To je strašný 8O ženská, která chlapovi porodí potomka, by pro něho měla být bohyně, i kdyby vypadala jak věstonická venuše.

Howgh! :evil:

Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.12 18:35

chro

Ahoj ženský já jsem tak ráda že jsem konečně našla něco kde si o tom naše trápení může člověk trochu postěžovat.Já jsem necelé dva roky po druhém dítěti a at dělám cokoli schodím max.4 kila dolů a zase nahoru.Snažím se ale nedokážu se smířit s tím že takhle zůstanu,od porodu mě ve spodním prádle neviděl ani manžel,a sex? :lol: není!!Holky poradte jak alespon něco sundat dolů.
Káča 90 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.2.12 19:31
Bibina píše:
ahoj,

já teda bych řekla mamce, že mně takový řeči vadí. Možná si to ani neuvědomuje. Manža si občas taky rýpne, a když se zeptám, jestli mu nepřipadám tlustá, řekne, že sem jeho milovaný mobidyček. :lol: Pokud de ale o chlapy, kteří to myslí vážně a vyčítají ženským ňáký to kilo navíc, tak to sou normální, obyčejní ubožáci, kteří nejsou smíření sami se sebou, a tak si to takovýmhle způsobem vylívají na manželkách, bohužel. A ženský, místo aby po nich hodily talíř budou po večerech posilovat břišní svaly. To je strašný 8O ženská, která chlapovi porodí potomka, by pro něho měla být bohyně, i kdyby vypadala jak věstonická venuše.

Howgh! :evil:

Bibina

Bibino a není to třeba naopak? Že si tím vy boubelky amortizujete to,jak to opravdu je?
Ne nerejpu,jen jsem dávno prohlédla,taky jsem byla mobydick a už skoro 20 let se držím zpátky a mám za sebou průběžně další 2 porody.
Sportuju,neužírám se komplexy,nehážu po chlapovi talíře a pro změnu se nechám hýčkat komplimenty a je mi fajn.
Třeba právě proto,že mně chlap nemusí nazývat mybydickem ani v legraci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.12 15:44

Ahojky holky :kytka: Chci se vám svěřit..Jsem nešťastná a nevím jak dál a strasně se stydím tak proto anynimní..Je mi 22let mám ročního chlapečka je naštěstí zdravý.Ale jsem tlustá a pořád tloustnu..Vždycky jsem byla tak akorát a jak koukám na staré fotky je mi do pláče.Už nevím jak dál..Bydlím v domečku nahoře bydlí od manžela od jeho bratra manželka a ta byla tlusta ale ted nic neji tak zhubla ale stihla neni ..Slusí jí to a je z ni hvezda uplne se nese…Ja se hrozne stydim..Nevim co mam delat abych zhubla prestat jist to bych nezvadla a s pohybem je to horsi..Nevim jak vubec mam zacit se sebou neco delat.Uz sem premyslela ze bych se prihlasila do ste to co jite ale stydela bych se ze by me nekdo videl..Manzelmi vubec nic nerika naopak rika jak me miluje ale jsem nestastna :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
10048
19.3.12 15:52

Možná to nebude až tak hrozný, spíš máš depku :kytka: kolik vážíš a kolik měříš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.12 15:53

stydím se ale napíšu to… Měřím 165 cm a asi 110kg :,( :,( to není depka

• Citovat
  • Upravit
9994
19.3.12 15:54
Anonymní píše:
Ahojky holky :kytka: Chci se vám svěřit..Jsem nešťastná a nevím jak dál a strasně se stydím tak proto anynimní..Je mi 22let mám ročního chlapečka je naštěstí zdravý.Ale jsem tlustá a pořád tloustnu..Vždycky jsem byla tak akorát a jak koukám na staré fotky je mi do pláče.Už nevím jak dál..Bydlím v domečku nahoře bydlí od manžela od jeho bratra manželka a ta byla tlusta ale ted nic neji tak zhubla ale stihla neni ..Slusí jí to a je z ni hvezda uplne se nese…Ja se hrozne stydim..Nevim co mam delat abych zhubla prestat jist to bych nezvadla a s pohybem je to horsi..Nevim jak vubec mam zacit se sebou neco delat.Uz sem premyslela ze bych se prihlasila do ste to co jite ale stydela bych se ze by me nekdo videl..Manzelmi vubec nic nerika naopak rika jak me miluje ale jsem nestastna :,( :,( :,(

Tak předně, manžel Tě miluje i silnou a to je super. S tím hubnutím, předpokládám, že pořad Jste to, co jíte jsi sledovala a tak nechápu, jak jen můžeš uvažovat o tom, že přestaneš jíst :nevim: . To je přeci naprostý nesmysl. Jíst musíš zdravě a pravidelně a možná dokonce víc než dosud. To jsi jistě v tom pořadu nejednou zaslechla. Co se týče sportu, co dlouhé procházky? Máš prcka, je krásně, tak vyraž ven. Nemusíš hned do tělocvičny. A zvedni si sebevědomí, třeba si cestou kup něco hezkého na sebe nebo si jinak udělej radost. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
Anonymní píše:
Ahojky holky :kytka: Chci se vám svěřit..Jsem nešťastná a nevím jak dál a strasně se stydím tak proto anynimní..Je mi 22let mám ročního chlapečka je naštěstí zdravý.Ale jsem tlustá a pořád tloustnu..Vždycky jsem byla tak akorát a jak koukám na staré fotky je mi do pláče.Už nevím jak dál..Bydlím v domečku nahoře bydlí od manžela od jeho bratra manželka a ta byla tlusta ale ted nic neji tak zhubla ale stihla neni ..Slusí jí to a je z ni hvezda uplne se nese…Ja se hrozne stydim..Nevim co mam delat abych zhubla prestat jist to bych nezvadla a s pohybem je to horsi..Nevim jak vubec mam zacit se sebou neco delat.Uz sem premyslela ze bych se prihlasila do ste to co jite ale stydela bych se ze by me nekdo videl..Manzelmi vubec nic nerika naopak rika jak me miluje ale jsem nestastna :,( :,( :,(

Ahoj,
já mám za sebou 2 porody. Vždy jsem tedy byla spíše kost a kůže,ale kolem 20-ti jsem byla jako na houpačce-měřím 176cm a měla jsem od 55 do 74 kg. U prvního těhu jsem přibrala 18 kg,u druhého 9kg. Druhému budou v létě 2 roky a já si na podzim řekla dost,začala jsem cvičit a střídměji jíst. Pomohlo mi tohle:
http://www.stobklub.cz/
Během měsíce a poctivého cvičení jako sedy lehy,zvedání nohy na boku,vykopávání nohy dozadu ala kočička a cvičení stehen s overbalem jsem se dostala na váhu 59-60 a jsem spokojená. Už to nedělám jelikož se držím,až se to zase rozjede jsu do toho zpět. A navíc mě naučili ty jejich talířky a počítání kalorií opravdu lépe jíst. se to nezdá,kolik toho člověk sežere zbytečně navíc. Držím palce,dej si cíl a půjde to samo.
Na švagrovou či co je se vyprdni,udělej si vlasy,namaluj se,kup si něco pěknýhi a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Nevím jestli by mi pomohly ze začátku delší procházky a třeba kolo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat