Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po registraci máš nahoře lištu a mezi tou nabídkou máš napsaný můj fithall,když na to najedeš tak pod tím najdeš cvičební plány.Po rozkliknutí bys to tam někde měla mít.Já nevím jak je to u nově registrovaných ale já tam mám napsaný chci nastavit nový plán
Holky chtěla bych vás do přátel ale ste taky anonymní
pokecám s váma ráda přidejte si mě teda jestli chcete
nebo zkus sem: http://www.viviente.cz/ je to sice v brně, ale kočky jsou mladé, chápavé, všechno vysvětlí a hlavně ještě budeš debužírovat - vím z vlastní zkušenosti. V kombinaci s procházkama párkrát týdně (ne stylem strhat se, ale mírně se zapotit na cca 10-30 min postupně, 3krát týdně) .. to dopadne k tvé spokojenosti. a není to tak drahé, stálo to tuším kolem 1500 nebo míň, ale nelituju - jídelníček mi zbyl a zdravé návyky též. konzultují i mailem.
Ahoj Zakladatelko. No, na rovinu - ty tvoje míry jsou fakt hustý a je dobře, že s tím chceš něco udělat. Moje zkušennost je, že jsem měla na svých 170 do těch 65 kilo i přes to, že jsem se stravovala výhradně na mekáči v práci. Ale ejhle - po první dceři (+25 kg) mi zbylo celkem 78 kilo váhy a necejtila jsem se moc dobře. Takže věřím, že jsi z toho nešťastná. Na netu jsem našla nějakou telefonní poradnu, cvakla jim 2500 za rady a přípravky na hubnutí a dala se do zdravého životního stylu - nicméně všechno je o vůli, takže pokud seš přesvědčená, najdi si rady na netu sama a začni těma procházkama s malým - bude jaro a to je ideální doba. Mě nakonec hubnutí neklaplo, ptž jsou na cestě další 2 rošťáci, ale osvěta ve stravování se mi hodila. Základ je, dělat změny pomalu a na 8 kilo/měsíc se klidně vyprdni. Měř si centimetry. Složení zdravého jídelníčku si najdi kdekoliv na internnetu. Základ je jíst co 3 hodiny (nedopustit pocit hladu), snídat do hodiny po probuzení (vydatně), pak malá svačina, pak vydatný oběd, zase svačina a večeře méně vydatná jak oběd. Složení jídel je bílkoviny, cukry, zelenina - od každého třetina, ale večer místo cukrů spíš víc bílkovin (nejlépe cukry vynechat). Bílkoviny= mléčné výr., vejce, maso, luštěniny. Cukry=přílohy (brambory, rejža, těstoviny), pečivo (ne bílé pokud možno), ovoce. A zelenina je jasná. Pokud si dáš pouze něco z cukrů, budeš mít brzo hlad, proto vždy nějaká ta bílkovina - př. Chleba (cukry) s lučinou a šunkou (bílkoviny)a na to lupen ledovýho salátu. Nebo Brambory (cukry) s kuřecím řízkem přírodním (bílkoviny) a rajčatový salát. Nejíst sladké, smažené, uzeniny (vyjma šunky), knedlíky (bramborový jediný ano). Vypít minimálně 2 litry vody je taky základ. Pokud dáš kávu, musíš vody ještě přidat. Procházka 5× týdně po 20 minutách by mohla zatím jako pohyb stačit. Tohle je ve zkratce, určitě si toho vyhledáš víc. Přeju pevnou vůli a hlavu vzhůru - uvidíš, jak ti s prvníma výsledkama poroste chuť pokračovat ![]()
děkuji teď sem došla z procházky s malým ajsem mokrá jak myš
hned sem si dala sprchu a je mi lépe musím se rozchodit ![]()
Karinkaaa píše:
Holky chtěla bych vás do přátel ale ste taky anonymnípokecám s váma ráda přidejte si mě teda jestli chcete
Tak já jsem si tě chtěla přidat ale vůbec nic se mi neukázalo,tak nevím jestli to tam máš nebo ne ![]()
Karinkaaa píše:
neukázalo se mi nic
A můžu se ještě zeptat proč si nás chceš přidat do přátel?Chceš pokecat?
Možná blbá otázka promiň
![]()
Karinkaaa píše:
Já si ráda pokecámale nikoho nenutím
Já si taky ráda pokecám a neboj do ničeho se nutit nenechám ![]()
kde to tam najdu?