Tmavě zelený až černý hlen

Pov
227
3.2.15 07:15

Tmavě zelený až černý hlen

Ahoj holky, mám šestitýdenní holčičku, je plně kojená, ale oproti starší dceři, která krásně papala, mi připadá, že tahle je takovej lenivec, moc se jí nechce přisát a půlku prsa vybryndá. Nicméně, za šest týdnů života přibrala kilo, což je snad dost, dr nás chválila, od porodnice spí celou noc, i když teď dva dny se pravidelně tak ve tři ráno pokadí a jak ju přebaluju, tak už jí dám, že :D o co mi jde - už druhý den měla teď ráno v plince nakaděný sice žlutý vajčkový, ale mezi tím měla tmsvě zelenej až snad černej hlen, jakože dost, doktorce jsem to včera říkala, řekla mi že to může být, starší dcera má bronchitidu, takže že to může být i z toho, že to na ni třeba leze, já teda nevím sama o ničem, co bych jedla špatnýho, že by to třeba bylo z mojí stravy… jako malá je hodňounká, jediný co, tak už mi přes den odmítá spát jinak než u prsa nebo narukách, což teda odmítám, takže jakmile ju dám do postýlky, tak je řev, ale když ju dám třeba do autosedačky a do kuchyně a ona na mě kouká, jak vařím, tak je v klidu a spokojená, takže si nemyslím, že by ju něco trápilo… jen ten hlen mě děsí, zkušenější maminky, měla jste to některá, prosím??? a začala si hrozně dudlat ruce - pořád, se sebezapřením jsem jí zkusila dát dudlík, i když jsem vcelku jeho odpůrcem, protože brečela v postýlce a dumlala a byla nakojená i přebalená, vše ok, ale dudel naprosto odmítlaato jsem to zkoušela nějakou dobu :think: nechcu vypadat jako nějaká cíťa, co hned všechno řeší, ale su u toho druhýho dítěte taková hned víc ve strachu :mrgreen: budu ráda, pokud mi napíšete snad pozitivní zprávy, díky moc!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2565
3.2.15 07:30

@Pov jsou miminka která dudlík za každou cenu odmítají-to není nic nenormálního. Miminko má pořád ještě své pochody z bříška. Co se týče spinkání-upravuje si režim.
Problém se stolicí: já měla ten problém u dcery, byla kojená ale mlíčko ji nestačilo, protože ho vždy málo vypila. Pak nekadila a když jo tak zelenočernou stolici-říká se ji hladová. Takže to může být buď tento problém a nebo opravdu reaguje na bacily ve vzduchu. Sledovala bych to tak 5 dní a pokud by se to nelepšilo či se přidaly problémy, jela bych rovnou na dětské do nemocnice. Lepší jak klasická dětská dr.
Každopádně držím palce ať se vše upraví a jste o. k. :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pov
227
3.2.15 07:46

Děkuju, asi bych to tak udělala, kdyby měla čistě jen ten hlen, tak jedu hned, ale má tam i vajčkový a má ho jen ráno, když kadí přes den, tak má hovínka pěkný :) děkuju!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
3.2.15 08:20

@Pov trávení děťátka je jiné než u dospělého, projeví se tam vše. Možná ji i něco od vás nesedlo :), těžko říct. Každopádně pokud přibírá a je v pohodě, tak bych to jen sledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pov
227
3.2.15 08:35

Jo, potřebovala jsem jen uklidnit :-D nějak to moc řeším, u toho druhýho, a hlavně teď měla starší tu bronchitidu, má i atb, měla tři dny horečky, nemohla mluvit, průdušky v prdeli, tak jsem se třepala za prvé ať je ona v pořádku, protože je hrozný vidět svoje dítě, normálně takovýho ďábla a živočicha, jak jen leží a pláče a nemůže nic a za druhé ať to nechytne malinká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí