Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liggy píše:
Dobrý den,
bylo by možné přidat k příspěvkům něco jako „to se mi líbí“?
Myslím plusové a mínusové hodnocení. Kolikrát s nějakým názorem souhlasím, nebo mě pobaví, ale nemůžu to bohužel nijak vyjádřit…A určitě by to zpřehlednilo diskuse, kde pak dochází k x citacím a odkazům, kde je jen napsáno „Souhlasím“ „Já taky“ „Za mně ano“ apod.
Díky za odpověď
ty ses dobra, celou diskuzi na to zalozit :F. D
![]()
@Ya-ya píše:
Za me blbost
Za mě taky, pak lidi přemýšlí, aby se jejich příspěvek zalíbil jiným a ovlivní to co by napsali jinak
@jdukolem píše:
a to je právě škoda…
A hned bych ti jeden paleček hore hodila
![]()
@H8N2O4S píše:
A hned bych ti jeden paleček hore hodila![]()
no vidíš a mě mnohem víc než paleček potěšil koment ![]()
ted bych ti ho totiž podle systému palcové etikety měla vrátit že.. čili se upalcujem až do bezvědomí.. ![]()
když někdo někoho nebude mít tady rád protože se s ním názorově neshodne tak mu dá mínus i za větu : dnes je venku deštivo…tak k čemu to je potom..na nic
Ale raději bych to udelala jen tak, aby se dal vyjádřit pouze souhlas..
Příspěvek upraven 27.03.15 v 20:27
Za mě nesmysl, tady nejsme na FB. Pokud budu s někým souhlasit, nebo se mi bude jeho názor líbit, tak dám raději smajlika ![]()
@jdukolem píše:
no vidíš a mě mnohem víc než paleček potěšil koment
ted bych ti ho totiž podle systému palcové etikety měla vrátit že.. čili se upalcujem až do bezvědomí..
když někdo někoho nebude mít tady rád protože se s ním názorově neshodne tak mu dá mínus i za větu : dnes je venku deštivo…tak k čemu to je potom..na nic
Tak jestli chceš, můžeme se palci uspokojovat vzájemně ![]()
Jinak vesměs souhlasím ![]()
@jednažena píše:
Prijde mi to zbytecne, lze citovat a hodit trebanebo
,
Mám dojem, že toto je v pravidlech zakázáno, ale už si to nepamatuji přesně ![]()
@meduzza píše:
Za mě taky, pak lidi přemýšlí, aby se jejich příspěvek zalíbil jiným a ovlivní to co by napsali jinak
jj asi tak
![]()
Zdravím,
máte pravdu, už se tu v minulosti objevila diskuze Chybí mi tady tlačítko To se mi líbí.
Přikláníme se k tomu, že plusy a mínusy by nevedly ke konstruktivní diskuzi - viz poslední vyjádření v diskuzi. Nicméně zvážíme při chystaném redesignu, zda by se nehodila nějaká forma hodnocení typu „tato odpověď mi pomohla“. ![]()
Hezký večer,
Monika
@H8N2O4S píše:
Mám dojem, že toto je v pravidlech zakázáno, ale už si to nepamatuji přesně
Jo je to tak
ale tohle pravidlo se tedy zrovna moc nedodržuje, ani nepostihuje ![]()
@H8N2O4S píše:
Tak jestli chceš, můžeme se palci uspokojovat vzájemněJinak vesměs souhlasím
@liggy píše:
Dobrý den,
bylo by možné přidat k příspěvkům něco jako „to se mi líbí“?
Myslím plusové a mínusové hodnocení. Kolikrát s nějakým názorem souhlasím, nebo mě pobaví, ale nemůžu to bohužel nijak vyjádřit…A určitě by to zpřehlednilo diskuse, kde pak dochází k x citacím a odkazům, kde je jen napsáno „Souhlasím“ „Já taky“ „Za mně ano“ apod.
Díky za odpověď
Tak jsou tady tlesKačky ![]()