Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
zapomínáš na![]()
![]()
to je trojkombinace co mě mírně řečeno zabíjí
A to mám právě na mysli. Kdyby místo 17 holek, který maj smajlikovy příspěvky, nebo příspěvky typu „ano“ „já taky " "souhlas“ a pod, prostě jenom klikly na „souhlasím“, tak má celá diskuse místo 30ti stránek 20.
Já bych kolikrát taky reagovala, ale přispět něčím takovým mi přijde zbytečný. Ale „souhlasím“ bych zmackla.
A úplně nejlepší by bylo přidat ikonku "rozveď se s ním ",což je tu asi nejčastější rada… ![]()
@liggy píše:
A to mám právě na mysli. Kdyby místo 17 holek, který maj smajlikovy příspěvky, nebo příspěvky typu „ano“ „já taky " "souhlas“ a pod, prostě jenom klikly na „souhlasím“, tak má celá diskuse místo 30ti stránek 20.
Já bych kolikrát taky reagovala, ale přispět něčím takovým mi přijde zbytečný. Ale „souhlasím“ bych zmackla.
A úplně nejlepší by bylo přidat ikonku "rozveď se s ním ",což je tu asi nejčastější rada…
tak tu poslední ikonku bych brala ![]()
nicméně na lajky a nelajky mám názor pořád stejný
@liggy píše:
A úplně nejlepší by bylo přidat ikonku "rozveď se s ním ",což je tu asi nejčastější rada…
ta možnost tu je
![]()
Stačí?
Dobře, a co aspoň vlákno? Reagovat přímo u příspěvků, který mě zaujmou. Když někdo napíše "Pepa je vykleštěný samec tůra domácího ", tak abych mohla svýho smajlika připojit rovnou k příspěvku a nemusela to citovat.
Viděly/ i jste někdy diskusi třeba na idnes.cz? (snad to můžu napsat) Tak něco takovýho. Ať je to trošku PŘEHLEDNÝ!
@blecha72 píše:
ta možnost tu je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stačí?
Jo, tak tys mě fakt pochopila
![]()
@liggy píše:
Jo, tak tys mě fakt pochopila![]()
![]()
a to je reakce tlesKačky. Bez argumentů. Fakt je dobře, že tvůj nápad se tu neujme
@liggy píše:
Dobře, a co aspoň vlákno? Reagovat přímo u příspěvků, který mě zaujmou. Když někdo napíše "Pepa je vykleštěný samec tůra domácího ", tak abych mohla svýho smajlika připojit rovnou k příspěvku a nemusela to citovat.
Viděly/ i jste někdy diskusi třeba na idnes.cz? (snad to můžu napsat) Tak něco takovýho. Ať je to trošku PŘEHLEDNÝ!
tak ty podvlákna mi naopak přijdou nepřehledný..
@blecha72 píše:
a to je reakce tlesKačky. Bez argumentů. Fakt je dobře, že tvůj nápad se tu neujme
souhlasím
![]()
@liggy píše:
Mě ty podvlákna na jiných serverech právě přijdou šíleně nepřehledný, samý hnusný čáry nebo spletenec výkřiků, kde když je to dlouhé, stejně není jasné na co je to reakce.
V tomhle je podle mýho systém emimina a citací graficky lepší, přehlednější ![]()