Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
bylo by možné přidat k příspěvkům něco jako „to se mi líbí“?
Myslím plusové a mínusové hodnocení. Kolikrát s nějakým názorem souhlasím, nebo mě pobaví, ale nemůžu to bohužel nijak vyjádřit…A určitě by to zpřehlednilo diskuse, kde pak dochází k x citacím a odkazům, kde je jen napsáno „Souhlasím“ „Já taky“ „Za mně ano“ apod.
Díky za odpověď
Ramínka
Myslím, že už se to tu řešilo několikrát. My dáváme smajlíky, aby nám ty příspěvky hezky skákaly ![]()
Já to chápu, jen by mi to přišlo jako jinde na diskusích prostě dát plus nebo mínus. Já bych to teda dělala ![]()
Jo, to už tu bylo „nabízeno“ několikrát…
nějak bez odezvy, no…
Jojo, to by se mi taky líbilo, kolikrát bych to ráda zmáčkla ![]()
ale otázka musí jít k @admin
@liggy píše:
Já to chápu, jen by mi to přišlo jako jinde na diskusích prostě dát plus nebo mínus. Já bych to teda dělala
já teda ne.. pak by se to tu zvrhlo jako na jiných diskuzních servrech v řešení proč kdo komu dal mínus za názor a někdo by se pak třeba bál napsat něco radikálního což bych vnímala jako ochuzení doskuze.. když s někým souhlasím, tak nejsem líná mu to napsat.. za mě odklikávání +a není k ničemu.. kromě toho že limituje debatu
Příspěvek upraven 27.03.15 v 20:08
Jsem pro pluska a mínuska!!! ![]()
Admini ale teď stejně mají jinou prácu…
@liggy píše:
Dobrý den,
bylo by možné přidat k příspěvkům něco jako „to se mi líbí“?
Myslím plusové a mínusové hodnocení. Kolikrát s nějakým názorem souhlasím, nebo mě pobaví, ale nemůžu to bohužel nijak vyjádřit…A určitě by to zpřehlednilo diskuse, kde pak dochází k x citacím a odkazům, kde je jen napsáno „Souhlasím“ „Já taky“ „Za mně ano“ apod.
Díky za odpověď
Jak to že ne, můžeš to tam přece napsat
,lajkovat to tu jak na face se mě osobně moc nezdá, ale vidím, že máš i své příznivce. ![]()
Takhle nas to obcas alespon prinuti vypudit z te hlavy neco jako myslenku, ci dokonce nazor
![]()
@januschka píše:
Takhle nas to obcas alespon prinuti vypudit z te hlavy neco jako myslenku, ci dokonce nazor![]()
a to je právě škoda…