To se mi líbí tlačítko na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
27.3.15 21:16
@H8N2O4S píše:
Snad jsem moc nepřestřelila, pokud ano, tak se omlouvám :kytka:
:hug: :* :srdce: vůbec ne.. za mě máš palec - pobavilo :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.3.15 21:17
@liggy píše:
A co třeba „souhlasím“ x „nesouhlasím“?
Když někoho jen zmíním, nebo někdo mně, tak to pak musím dohledávat a ztrácím se v tom, na co kdo vlastně reaguje…
No, a kdyby ty kolonky existovaly, tak dáte na tuhle diskusi plus nebo mínus a máme to i s anketou :mrgreen:
Časem si zvykneš. Anketa je na houby. Spousta lidí je tu dlouho, jsou zde skupiny, uzavřenky… Sklouzlo by to k tomu, že by slabší povahy klikaly už jen podle nicku- to se tady děje už teď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
27.3.15 21:20

Snad nejsme banda debilů, aby jsme se hádali o + nebo - :mrgreen: Jsem rozhodně pro +- hodnocení 8) Alespoň na zkušební provoz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@liggy píše:
A co třeba „souhlasím“ x „nesouhlasím“?
Když někoho jen zmíním, nebo někdo mně, tak to pak musím dohledávat a ztrácím se v tom, na co kdo vlastně reaguje…
No, a kdyby ty kolonky existovaly, tak dáte na tuhle diskusi plus nebo mínus a máme to i s anketou :mrgreen:

ale to je totéž jako +- nebo líbí nelíbí…hele pak se budeš prokuosávat řešením - kdo mi dal nesouhlasíííím a prooooč… jak se děje jinde… naopak to že někdo na tebe reaguje je přehledné máš tam hned i argument proč s tebou někdo nesouhlasí či naopak..
jsi tu - podle počtu příspěvků asi kratší dobu poznáš sama že zde je specifcký typ lidí - poměrně malý kurníček podle mě by se to tu hezky rozložilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Almira-Alm píše:
Snad nejsme banda debilů, aby jsme se hádali o + nebo - :mrgreen: Jsem rozhodně pro +- hodnocení 8) Alespoň na zkušební provoz :think:
:mrgreen: myslíš jo? Optimistko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.3.15 21:22
@jdukolem píše: :mrgreen: myslíš jo? Optimistko

je tu ten laik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
27.3.15 21:32

Jsem proti. Stupidni lajkovani si muzu uzit na fejsbuku nebo na slunickove kobyle. Lajky za mne zabiji diskuzi. Ale pokud by se misto odpovedi typu :potlesk: :potlesk: :potlesk: daval lajk, jsem pro vyjimku :lol:

• Citovat
  • Upravit
66815
27.3.15 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.3.15 21:36
@Poison Eve píše:
Jsem proti. Stupidni lajkovani si muzu uzit na fejsbuku nebo na slunickove kobyle. Lajky za mne zabiji diskuzi. Ale pokud by se misto odpovedi typu :potlesk: :potlesk: :potlesk: daval lajk, jsem pro vyjimku :lol:

zapomínáš na :potlesk: :dance: :palec:
to je trojkombinace co mě mírně řečeno zabíjí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.3.15 21:36
@blecha72 píše:
@Poison Eve joo :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
jo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.15 21:37

@jdukolem
Nepodceňovat! Množství příspěvků není přímo úměrné délce působení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
27.3.15 21:38

Taky bych nelajkovala. Souhlasím s @Poison Eve že by třeba stačil nějakej pěknej novej smajlík, i když i ty stávající postačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.3.15 21:39
@liggy píše:
@jdukolem
Nepodceňovat! Množství příspěvků není přímo úměrné délce působení :)

nepodceňuju píšu ASI
nicméně pokud bys byla reinkarnace někoho kdo sem chodil a zná tak bys s lajkováním - myslím si - nezačala.. po zkušenostech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.3.15 21:42
@Almira-Alm píše:
Snad nejsme banda debilů, aby jsme se hádali o + nebo - :mrgreen: Jsem rozhodně pro +- hodnocení 8) Alespoň na zkušební provoz :think:
@jdukolem píše: :mrgreen: myslíš jo? Optimistko

Asi tak nějak. Občas je to tu fakt k údivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.3.15 21:42

@jdukolem @Poison Eve Mě ty smajly kolikrát ser.ou, protože třeba často používaný uživatelkou, vy víte kterou :roll:, mě fakt nenavede k tomu, čemu se diví. Na rozdíl od ní jsem schopná rozvést téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová