Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@H8N2O4S píše:
Snad jsem moc nepřestřelila, pokud ano, tak se omlouvám
@liggy píše:Časem si zvykneš. Anketa je na houby. Spousta lidí je tu dlouho, jsou zde skupiny, uzavřenky… Sklouzlo by to k tomu, že by slabší povahy klikaly už jen podle nicku- to se tady děje už teď
A co třeba „souhlasím“ x „nesouhlasím“?
Když někoho jen zmíním, nebo někdo mně, tak to pak musím dohledávat a ztrácím se v tom, na co kdo vlastně reaguje…
No, a kdyby ty kolonky existovaly, tak dáte na tuhle diskusi plus nebo mínus a máme to i s anketou
Snad nejsme banda debilů, aby jsme se hádali o + nebo -
Jsem rozhodně pro +- hodnocení
Alespoň na zkušební provoz ![]()
@liggy píše:
A co třeba „souhlasím“ x „nesouhlasím“?
Když někoho jen zmíním, nebo někdo mně, tak to pak musím dohledávat a ztrácím se v tom, na co kdo vlastně reaguje…
No, a kdyby ty kolonky existovaly, tak dáte na tuhle diskusi plus nebo mínus a máme to i s anketou
ale to je totéž jako +- nebo líbí nelíbí…hele pak se budeš prokuosávat řešením - kdo mi dal nesouhlasíííím a prooooč… jak se děje jinde… naopak to že někdo na tebe reaguje je přehledné máš tam hned i argument proč s tebou někdo nesouhlasí či naopak..
jsi tu - podle počtu příspěvků asi kratší dobu poznáš sama že zde je specifcký typ lidí - poměrně malý kurníček podle mě by se to tu hezky rozložilo ![]()
@Almira-Alm píše:
Snad nejsme banda debilů, aby jsme se hádali o + nebo -Jsem rozhodně pro +- hodnocení
Alespoň na zkušební provoz
Jsem proti. Stupidni lajkovani si muzu uzit na fejsbuku nebo na slunickove kobyle. Lajky za mne zabiji diskuzi. Ale pokud by se misto odpovedi typu
daval lajk, jsem pro vyjimku ![]()
@Poison Eve píše:
Jsem proti. Stupidni lajkovani si muzu uzit na fejsbuku nebo na slunickove kobyle. Lajky za mne zabiji diskuzi. Ale pokud by se misto odpovedi typu![]()
![]()
daval lajk, jsem pro vyjimku
zapomínáš na
![]()
to je trojkombinace co mě mírně řečeno zabíjí
@jdukolem
Nepodceňovat! Množství příspěvků není přímo úměrné délce působení ![]()
Taky bych nelajkovala. Souhlasím s @Poison Eve že by třeba stačil nějakej pěknej novej smajlík, i když i ty stávající postačí.
@liggy píše:
@jdukolem
Nepodceňovat! Množství příspěvků není přímo úměrné délce působení
nepodceňuju píšu ASI
nicméně pokud bys byla reinkarnace někoho kdo sem chodil a zná tak bys s lajkováním - myslím si - nezačala.. po zkušenostech ![]()
@Almira-Alm píše:
Snad nejsme banda debilů, aby jsme se hádali o + nebo -Jsem rozhodně pro +- hodnocení
Alespoň na zkušební provoz
@jdukolem píše:myslíš jo? Optimistko
Asi tak nějak. Občas je to tu fakt k údivu…
@jdukolem @Poison Eve Mě ty smajly kolikrát ser.ou, protože třeba často používaný uživatelkou, vy víte kterou
, mě fakt nenavede k tomu, čemu se diví. Na rozdíl od ní jsem schopná rozvést téma.