Tomas Arsov-produkty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
18.8.23 19:19
@Hanullka píše:
Zkušenosti mám jen s keratinovou vodou, nebyla jsem spokojená. Zaráží mě, že na FB pravidelně maže, když někdo napíše špatnou zkušenost :nevim:

No právě, že mi přijde, že to tam s lidmi i probírá jak třeba používají a dává rady co udělat lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
19.8.23 22:40

@Eva944 To jo, ale pokud někdo napíše něco negativního, tak to smázne 8o

• Citovat
  • Upravit
diana27
22.8.23 10:55

@Eva944 já produkty používám. Měla jsem velké problémy s citlivou pokožkou hlavy a vyzkoušela spoustu produktů na čištění a nic mi nikdy nepomohlo.. Od něj po týdenním užívání bomba. Ale je pravda, že každému sedí něco jiného, je třeba to vyzkoušet, ale za mě investice k nezaplacení :)

• Citovat
  • Upravit
130
7.10.23 09:28

Používám od Arsova ten Hair Booster šampon a kondicionér. Plus si kupuju ten olejíček Marula na konečky a masku. Osobně jsem spokojená. Vlasy mám hezký, lesklý, netřepí se mi konečky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alice.Palice9
24.1.24 15:00

Mám zkušenost jen s tonujicimi kapkami na žluté tony a zafungovalo hezky. Barvila jsem se totiž doma a vyšla mi z toho taková divně žlutorezavá. Tak mě to zachránilo.

• Citovat
  • Upravit
51
30.1.24 18:42

Děkuji všem za komentáře 🙂 nakonec jsem pořídila sadu a dokonce už i Dokoupila, mě zatím vyhovuje. k Narozeninám jsem dostala i kapsle na vlasy, tak jedu už snad všechno od něj a řekla bych, že malá závislost 😁 tak kdyby to někdo někdy četl v budoucnu a přemýšlel by stejně jako já, tak za mě na 100% jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
2.5.25 23:31
@Eva944 píše: Více

Super děkuji, mě to pomohlo 😁 🌹

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie