Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, najdu někoho kdo má odzkoušeno a nebyl jen tady v Testování? Chci si objednat sadu pro poničené vlasy a čistič od minerálů a zajímal by mě ještě někoho názor.
Děkuji ![]()
Děkuji. A máte odzkoušeno něco jiného? na podobný způsob, jakože kadeřnické značky, nic z drogerie. Protože to už nepoužívám dlouho, mám teď Wellu, ale potřebuji už změnu.
@Eva944 Na cisteni muzes zkusit Malibu C.
Na regeneraci nevim, kazdy vlas je jiny, univerzalni pripravky neexistuji. ![]()
Mam zkusenost jenom s samponem a kondicionerem a tam jsem nadsena. Ostatní produkty jsem nezkousela, ale po me zkusenosti s samponem bych do toho šla.
Ja si cistim vlasy Malibu C, ale az mi to dojde, tak asi zkusim Arsova.
Ještě jsem právě koukala na Paula, pak jsem ale našla Tomáše a přijde mi to na vyzkoušení cenově ten balíček na poškozený vlasy jako dobrý i cenově a asi nezbyde nic jiného než prostě vyzkoušet
potřebuji hydrataci docela a to dávat má, tak snad budou nějaký výsledky i u mě. Děkuji
@Eva944 píše:
Ještě jsem právě koukala na Paula, pak jsem ale našla Tomáše a přijde mi to na vyzkoušení cenově ten balíček na poškozený vlasy jako dobrý i cenově a asi nezbyde nic jiného než prostě vyzkoušetpotřebuji hydrataci docela a to dávat má, tak snad budou nějaký výsledky i u mě. Děkuji
Běžte do toho, za mě i manzela a tchyni se jedna o opravdu kvalitni kosmetiku.
Kupovala jsem jeho produkty minulý týden v drogerii Rossmann a měli na ně skoro 50% slevu, tak se zkus podívat, jestli ještě neplatí.
A jinak s produkty jsem zatím spokojená. Mám celou sadu, šampon, kondicionér, masku, olej a keratinovou vodu.
Na internetu vidím už jen eshop a sleva asi 30,–. Tak to by vyšlo už skoro stejně. Ale děkuji. Objednala jsem a vyzkouším ![]()
Zkušenosti mám jen s keratinovou vodou, nebyla jsem spokojená. Zaráží mě, že na FB pravidelně maže, když někdo napíše špatnou zkušenost ![]()
Mám sadu, používám pravidelně a jsem spokojená. Rozdíl je určitě poznat.
Tak jsem nakonec koupila celou řadu na poškozené vlasy a jsem fakt spokojená ![]()
Děkuji za reakce ![]()