Tomas Arsov-produkty

51
2.8.23 19:54

Tomas Arsov-produkty

Dobrý den, najdu někoho kdo má odzkoušeno a nebyl jen tady v Testování? Chci si objednat sadu pro poničené vlasy a čistič od minerálů a zajímal by mě ještě někoho názor.
Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17373
2.8.23 19:55

Je to úplně na draka. Platíš značku nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
2.8.23 21:50

Ja na jeho pripravky mela alergickou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.8.23 22:13

Děkuji. A máte odzkoušeno něco jiného? na podobný způsob, jakože kadeřnické značky, nic z drogerie. Protože to už nepoužívám dlouho, mám teď Wellu, ale potřebuji už změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
3.8.23 06:19

@Eva944 Na cisteni muzes zkusit Malibu C.
Na regeneraci nevim, kazdy vlas je jiny, univerzalni pripravky neexistuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
3.8.23 06:23

Kouknete na „Hair Company“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.8.23 09:24

Za mě v pohodě, vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.8.23 09:42

Mam zkusenost jenom s samponem a kondicionerem a tam jsem nadsena. Ostatní produkty jsem nezkousela, ale po me zkusenosti s samponem bych do toho šla.
Ja si cistim vlasy Malibu C, ale az mi to dojde, tak asi zkusim Arsova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.8.23 09:48

Ještě jsem právě koukala na Paula, pak jsem ale našla Tomáše a přijde mi to na vyzkoušení cenově ten balíček na poškozený vlasy jako dobrý i cenově a asi nezbyde nic jiného než prostě vyzkoušet :D potřebuji hydrataci docela a to dávat má, tak snad budou nějaký výsledky i u mě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
3.8.23 09:53
@Eva944 píše:
Ještě jsem právě koukala na Paula, pak jsem ale našla Tomáše a přijde mi to na vyzkoušení cenově ten balíček na poškozený vlasy jako dobrý i cenově a asi nezbyde nic jiného než prostě vyzkoušet :D potřebuji hydrataci docela a to dávat má, tak snad budou nějaký výsledky i u mě. Děkuji

Běžte do toho, za mě i manzela a tchyni se jedna o opravdu kvalitni kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
3.8.23 10:13

Kupovala jsem jeho produkty minulý týden v drogerii Rossmann a měli na ně skoro 50% slevu, tak se zkus podívat, jestli ještě neplatí.
A jinak s produkty jsem zatím spokojená. Mám celou sadu, šampon, kondicionér, masku, olej a keratinovou vodu.

• Citovat
  • Upravit
51
3.8.23 10:31

Na internetu vidím už jen eshop a sleva asi 30,–. Tak to by vyšlo už skoro stejně. Ale děkuji. Objednala jsem a vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
3.8.23 23:00

Zkušenosti mám jen s keratinovou vodou, nebyla jsem spokojená. Zaráží mě, že na FB pravidelně maže, když někdo napíše špatnou zkušenost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
884
3.8.23 23:02

Mám sadu, používám pravidelně a jsem spokojená. Rozdíl je určitě poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
18.8.23 19:18

Tak jsem nakonec koupila celou řadu na poškozené vlasy a jsem fakt spokojená :)
Děkuji za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák