Vinted filtrování

67
2.8.23 13:18

Vinted filtrování

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, jak na vinted vyfiltrovat zemi. Pořád mi tam skáče tak 60% věci z polska a ja bych ráda jen česko. Na polsku se mi totiž nelíbí cena postovneho. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
2.8.23 13:20
@Erika98 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, jak na vinted vyfiltrovat zemi. Pořád mi tam skáče tak 60% věci z polska a ja bych ráda jen česko. Na polsku se mi totiž nelíbí cena postovneho. Děkuji

Stačí ve vyhledávači za název hledané věci napsat CZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.8.23 13:22

@korn123 to sem nevěděla. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.8.23 13:23

@korn123 tak to nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
2.8.23 13:43

Mně to s tím cz funguje, zkus první vyhledat a pak až teprve zadávat parametry do filtru. Nicméně, polky mají oblečení velmi často za mnohem lepší ceny než češky, takže se to i s poštovným často vyplatí (nejlevnější do dpd odběr místa vychází na 93 kč, což není taková hrůza). Já takhle loni dětem z pl vinted nakoupila komplet oblečení na lyže, vše značkové v top stavu a za ceny, za které bych to na českých bazárcích nekoupila ani omylem.

Příspěvek upraven 02.08.23 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.8.23 13:44

Napíšeš, co chceš, a za to CZ, např. body CZ a ve filtru si pak dáš velkost, značku, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.8.23 13:44
@Erika98 píše:
@korn123 tak to nevyšlo

Protože před CZ musíš zadat název věci, kterou chceš najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.8.23 13:45

Jinak souhlasím, že polské ceny se často vyplatí i s poštovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.8.23 13:53

Jestli ti jde jenom o poštovné, tak děláš možná chybu. Poláci mají lepší ceny a v poslední době mám pocit, že i lepší zboží. V součtu se mi víc vyplatí nákup od polky. Navíc mají i lepší nabídku, rozměry většinou přímo v popisku, Češek se musím pořád doptávat a často ani neodpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
2.8.23 14:46

Tenhle týden jsem kupovala tři věci a všechny z Polska. Jedny saty za pětinu ceny než mají Češky. Věci od Reimy apod. už hledám cíleně polské. Těch pár korun za poštovné navíc se mi bohatě vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.8.23 15:06

Jsem těhotná, nakupuju teď věci pro prcka a v 90 % mají v polsku daleko levnější ceny než v čr. I s tím poštovným se to pořád vyplatí. Někdy vezmu i víc věcí od jedné prodávající a to už se pak vůbec nedá srovnat. Já bych to polsko tak nezatracovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.8.23 18:26

@BrnackaM jasně, když se bere vic věci, nebo nějaký velký balík, tak se to vyplatí, ale když beru jednu věc, tak je lepší z česka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.9.23 14:01

Já teda vidím problém v tom, že jako kupující nemůžu věci prakticky reklamovat. Nebo asi můžu, ale poštovné zpět mě vyjde na cca 400 Kč. :roll: Takže po poslední takové zkušenosti, kdy jsem pořídila dětské bundy a vesty v „top stavu, jako nové“ s nerovnoměrnou výplní nebo špinavé a obnošené mikiny, z Polska už taky radši nenakupuju. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
7.10.23 07:16

Tento týden jsem filtrovala s cz jako vždy a asi už to vychytali, protože vypadne stejný počet položek jako bez cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák