Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím! Ráda bych oběhla nějaké sekáče, ale většina, co jsem našla na netu už nefungují/neexistují..
Proto se chci obrátit na zkušenější, co jsou v Praze zběhlejší ![]()
Děkuju!
Já si myslím, že pokud má někdo svůj oblíbený s dobrým sortimentem, tak ti určitě nebude psát tip takto na fóru.
Jinak textil house má celou síť secondhandů, tak si najdi adresy. Já si tam nikdy nic nevybrala, ale mě tento styl nakupování nevyhovuje…
A to já se klidně podělím
Docela dobrý je sekáč ve Vršovicích. Je to jak je gymnázium Omská, přímo v budově školy v přízemí. Nechají se tam sehnat celkem slušné věci a je to kombinace lepších a dražších věcí na ramínkách + klasická hrabárna za pár šupů. Jinak v Praze jsou sekáče na každém rohu, v centru jsou samozřejmě lepší a dražší, ale takhle z hlavy adresy nevím, ono se to taky mění, jeden zavře, jiný otevře.
@Buba mara píše:
A to já se klidně podělímDocela dobrý je sekáč ve Vršovicích. Je to jak je gymnázium Omská, přímo v budově školy v přízemí. Nechají se tam sehnat celkem slušné věci a je to kombinace lepších a dražších věcí na ramínkách + klasická hrabárna za pár šupů. Jinak v Praze jsou sekáče na každém rohu, v centru jsou samozřejmě lepší a dražší, ale takhle z hlavy adresy nevím, ono se to taky mění, jeden zavře, jiný otevře.
No o to mi jde. Po jetu jsem jich našla dost, kam bych se chtěla podívat, ale většina je buďto zavřená, nefunkční nebo prostě neexistuje. Jde mi spíš o levnější kousky, chtěla bych je zkoušet přetvářet (jsem po práci sama doma, než
přijede i přítel) ale zase mi přijde škoda peněz a oblečení, ničit z obchodu
Děkuju moc ![]()
Možná trochu z ruky, ale levný a dobře zásobený je Secondhand Zlatníky, přítelovi jsem tam koupila za 150kč krásnou jako novou košili od Blažka ![]()
Mají i hrabárnu a tam je to ještě levnější.