Co na sebe do lepšího hotelu?

Anonymní
30.7.23 20:51

Co na sebe do lepšího hotelu?

Jedneme za 14 dní do 5* hotelu do Řecka a já po rodičovské a těch pár letech doma mám pár kilo navrch a nic na sebe! Tedy jako běžné věci mám, ale ne k moři, kde je večerní Smart casual :roll:
Co si mám koupit, aby to bylo k něčemu, ale nemusela kupovat celý šatník? Jsem teď velikost xl/xxl, relativně vysoká a nemám nic! Šaty, sukni? Mám vše takový tak na písek :lol: je mi přes 40, ale zase abych nevypadala jak stará bába, což jsem koukala na net, tak docela tragédie :roll: mám na to dva dny, pak jdou děti doma a my pryč. Pak možná ještě sobotu jednu, ale víc ani den.
Díky za tipy a rady. Na dovolené jsem nebyla 10 let :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ludmilaadamkova
30.7.23 20:54

Šaty, šaty, nějaké lehké vzdušné. Světlé.

• Citovat
  • Upravit
24633
30.7.23 20:54

Letní šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
30.7.23 20:56

Letní šaty, je to nejpohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
30.7.23 20:56

Jinak i když je to hotel 5 hvězdiček tak vzhledem k tomu že to bude letní dovolená to nebude tak přísně.

Na večer si určitě kůl nějaké balerínky na podpatku které trochu evokují lodičky.. budeš působit hned slavnostnější než v žabkách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.23 20:59
@ludmilaadamkova píše:
Jinak i když je to hotel 5 hvězdiček tak vzhledem k tomu že to bude letní dovolená to nebude tak přísně.Na večer si určitě kůl nějaké balerínky na podpatku které trochu evokují lodičky.. budeš působit hned slavnostnější než v žabkách.

Hm, to bude taky oříšek, mám nohu 42 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24633
30.7.23 21:00
@ludmilaadamkova píše:
Jinak i když je to hotel 5 hvězdiček tak vzhledem k tomu že to bude letní dovolená to nebude tak přísně.Na večer si určitě kůl nějaké balerínky na podpatku které trochu evokují lodičky.. budeš působit hned slavnostnější než v žabkách.

Jj většinou se to nijak nehrotí. Ženě projde téměř vše, akorát samotné plavky ne. U mužů se někdy vyžadují dlouhé kalhoty a uzavřené boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21541
30.7.23 21:03

Pořiď si šaty, k nim sandálky nebo elegantnější pantofle. V plných botách ti bude horko, žabky jsou na večeři nevhodné. Jinak na snídaně klidně kraťasy a tričko. Já teda nevím, co je móda „na písek“. Ani na písek jsem s dětmi nechodila v teplákách a vytahaném tričku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.23 21:07
@nozu píše:
Pořiď si šaty, k nim sandálky nebo elegantnější pantofle. V plných botách ti bude horko, žabky jsou na večeři nevhodné. Jinak na snídaně klidně kraťasy a tričko. Já teda nevím, co je móda „na písek“. Ani na písek jsem s dětmi nechodila v teplákách a vytahaném tričku.

Většinou nosím legíny po kolena a nějaký top když je teplo, nebo bavlněné šaty.. kraťasy slušnější mám jedny, ale je na nich flek jsem zjistila, co nejde vyprat :roll: Ono zas tak moc toho tepla není letos a já nikam moc do společnosti nechodím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3759
30.7.23 21:08

Prosím tě, v hotelu jsi stejnak každému ukradená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.23 21:11
@Sadman píše:
Prosím tě, v hotelu jsi stejnak každému ukradená.

To jo, ale do Ala Carte restaurace v leginach nejdu :lol: muž ma dvě košile naštěstí s krátkým, děti neřeším

• Citovat
  • Upravit
2635
30.7.23 21:15

Letní šaty, vzdušné, bavlněné barevné, ale klidně černé. Jestli máš třeba páskové boty tak ty stačí. Nebo klidně i nějaké elegantnější tenisky. Určitě to nehroť bude tam vedro a nikdo nebude nějaký dresscode na véču řešit. Sama uvidíš v čem tam budou ženské chodit. V podstatě všude kde jsem byla platilo jediné pravidlo a to nechodit tam v plavkách. Hlavně si užij dovolenou a tímhle se netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
30.7.23 21:18

Letní nemačkavé šaty třeba z viskózy a letní sandálky. Pokud to není třeba večeře v restauraci ala carte, což v některých hotelech, bývá možnost jít třeba jednou za pobyt do tématické restaurace, ale v restauraci formou bufetu, tak se to neřeší ani v 5 hvězdičkových hotelech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
30.7.23 21:18

Teda shánět teď letni saty budeš mít problém. Vše je ve výprodejich a dost probrane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.23 21:22
@marin píše:
Letní nemačkavé šaty třeba z viskózy a letní sandálky. Pokud to není třeba večeře v restauraci ala carte, což v některých hotelech, bývá možnost jít třeba jednou za pobyt do tématické restaurace, ale v restauraci formou bufetu, tak se to neřeší ani v 5 hvězdičkových hotelech.

Máme právě Ala Carte 3 za týden a výběr ze 6 restaurací :zed: jestli se tam dostaneme a najíme s dětma nevím, ale ráda bych :mrgreen: já to koupila na poslední chvíli ten zájezd, jinak bych to samozřejmě řešila dřív

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák