Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jinak i když je to hotel 5 hvězdiček tak vzhledem k tomu že to bude letní dovolená to nebude tak přísně.
Na večer si určitě kůl nějaké balerínky na podpatku které trochu evokují lodičky.. budeš působit hned slavnostnější než v žabkách.
@ludmilaadamkova píše:
Jinak i když je to hotel 5 hvězdiček tak vzhledem k tomu že to bude letní dovolená to nebude tak přísně.Na večer si určitě kůl nějaké balerínky na podpatku které trochu evokují lodičky.. budeš působit hned slavnostnější než v žabkách.
Hm, to bude taky oříšek, mám nohu 42 ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Jinak i když je to hotel 5 hvězdiček tak vzhledem k tomu že to bude letní dovolená to nebude tak přísně.Na večer si určitě kůl nějaké balerínky na podpatku které trochu evokují lodičky.. budeš působit hned slavnostnější než v žabkách.
Jj většinou se to nijak nehrotí. Ženě projde téměř vše, akorát samotné plavky ne. U mužů se někdy vyžadují dlouhé kalhoty a uzavřené boty.
Pořiď si šaty, k nim sandálky nebo elegantnější pantofle. V plných botách ti bude horko, žabky jsou na večeři nevhodné. Jinak na snídaně klidně kraťasy a tričko. Já teda nevím, co je móda „na písek“. Ani na písek jsem s dětmi nechodila v teplákách a vytahaném tričku.
@nozu píše:
Pořiď si šaty, k nim sandálky nebo elegantnější pantofle. V plných botách ti bude horko, žabky jsou na večeři nevhodné. Jinak na snídaně klidně kraťasy a tričko. Já teda nevím, co je móda „na písek“. Ani na písek jsem s dětmi nechodila v teplákách a vytahaném tričku.
Většinou nosím legíny po kolena a nějaký top když je teplo, nebo bavlněné šaty.. kraťasy slušnější mám jedny, ale je na nich flek jsem zjistila, co nejde vyprat
Ono zas tak moc toho tepla není letos a já nikam moc do společnosti nechodím ![]()
@Sadman píše:
Prosím tě, v hotelu jsi stejnak každému ukradená.
To jo, ale do Ala Carte restaurace v leginach nejdu
muž ma dvě košile naštěstí s krátkým, děti neřeším
Letní šaty, vzdušné, bavlněné barevné, ale klidně černé. Jestli máš třeba páskové boty tak ty stačí. Nebo klidně i nějaké elegantnější tenisky. Určitě to nehroť bude tam vedro a nikdo nebude nějaký dresscode na véču řešit. Sama uvidíš v čem tam budou ženské chodit. V podstatě všude kde jsem byla platilo jediné pravidlo a to nechodit tam v plavkách. Hlavně si užij dovolenou a tímhle se netrap.
Letní nemačkavé šaty třeba z viskózy a letní sandálky. Pokud to není třeba večeře v restauraci ala carte, což v některých hotelech, bývá možnost jít třeba jednou za pobyt do tématické restaurace, ale v restauraci formou bufetu, tak se to neřeší ani v 5 hvězdičkových hotelech.
Teda shánět teď letni saty budeš mít problém. Vše je ve výprodejich a dost probrane.
@marin píše:
Letní nemačkavé šaty třeba z viskózy a letní sandálky. Pokud to není třeba večeře v restauraci ala carte, což v některých hotelech, bývá možnost jít třeba jednou za pobyt do tématické restaurace, ale v restauraci formou bufetu, tak se to neřeší ani v 5 hvězdičkových hotelech.
Máme právě Ala Carte 3 za týden a výběr ze 6 restaurací
jestli se tam dostaneme a najíme s dětma nevím, ale ráda bych
já to koupila na poslední chvíli ten zájezd, jinak bych to samozřejmě řešila dřív
Jedneme za 14 dní do 5* hotelu do Řecka a já po rodičovské a těch pár letech doma mám pár kilo navrch a nic na sebe! Tedy jako běžné věci mám, ale ne k moři, kde je večerní Smart casual
je mi přes 40, ale zase abych nevypadala jak stará bába, což jsem koukala na net, tak docela tragédie
mám na to dva dny, pak jdou děti doma a my pryč. Pak možná ještě sobotu jednu, ale víc ani den.
Co si mám koupit, aby to bylo k něčemu, ale nemusela kupovat celý šatník? Jsem teď velikost xl/xxl, relativně vysoká a nemám nic! Šaty, sukni? Mám vše takový tak na písek
Díky za tipy a rady. Na dovolené jsem nebyla 10 let