Tonsilektomie na Fifejdách

šuměnka32
27.10.13 17:41

tonsilektomie na Fifejdách

Tak a uteklo to :zed: :zed: zítra mě čeká nástup v 19 hodin na Fifejdy, už teď šílím strachy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9950
27.10.13 18:46

Neboj, byla jsem na trhání krč. mandlí ve 12ti letech, bolest si vybavím ještě teď :D..nejhorší je den po zákroku a pak po noci se rozmluvit, rozpolykat..si pamatuju, že Algifenové kapky mě drželi „při životě“..tak přeji, ať to zvládneš co nejlépe :kytka:

a jdeš vyloženě trhat nebo leaserem „seříznout“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
27.10.13 20:41
@Deníííí píše:
Neboj, byla jsem na trhání krč. mandlí ve 12ti letech, bolest si vybavím ještě teď :D..nejhorší je den po zákroku a pak po noci se rozmluvit, rozpolykat..si pamatuju, že Algifenové kapky mě drželi „při životě“..tak přeji, ať to zvládneš co nejlépe :kytka:a jdeš vyloženě trhat nebo leaserem „seříznout“?
já na tom byla jako dítě taky akorát nám to dělali za řiva tzv. ted je to v plné narkoze takže to je v klidu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šuměnka32
27.10.13 21:02

Přímo trhat :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4336
27.10.13 21:22

Tak já byla na tonsilektomii sice v Chebu, ale ve 30-ti letech. Nikdo mi po operaci neřekl, že mám krev plivat to emitky, takže jsem polykala a polykala a dost to bolelo. Ale je fakt, že odpoledne už jsem běhala a chodila si pro ledy na krk a mluvila jsem, čemuž se tam děsně divili. Neboj, zvládla jsem to já, zvládneš to i Ty. Myslím, že jsou i horší bolesti než tahle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šuměnka32
28.10.13 10:06

No spíš se bojím narkozy :,( a toho všeho před, no moje první operace :/

• Citovat
  • Upravit
9950
28.10.13 20:02
@nemolka píše:
já na tom byla jako dítě taky akorát nám to dělali za řiva tzv. ted je to v plné narkoze takže to je v klidu

přesně a ufiklé mandle vyplivnout do misky :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast