Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neboj, byla jsem na trhání krč. mandlí ve 12ti letech, bolest si vybavím ještě teď
..nejhorší je den po zákroku a pak po noci se rozmluvit, rozpolykat..si pamatuju, že Algifenové kapky mě drželi „při životě“..tak přeji, ať to zvládneš co nejlépe ![]()
a jdeš vyloženě trhat nebo leaserem „seříznout“?
@Deníííí píše:já na tom byla jako dítě taky akorát nám to dělali za řiva tzv. ted je to v plné narkoze takže to je v klidu
Neboj, byla jsem na trhání krč. mandlí ve 12ti letech, bolest si vybavím ještě teď..nejhorší je den po zákroku a pak po noci se rozmluvit, rozpolykat..si pamatuju, že Algifenové kapky mě drželi „při životě“..tak přeji, ať to zvládneš co nejlépe
a jdeš vyloženě trhat nebo leaserem „seříznout“?
Tak já byla na tonsilektomii sice v Chebu, ale ve 30-ti letech. Nikdo mi po operaci neřekl, že mám krev plivat to emitky, takže jsem polykala a polykala a dost to bolelo. Ale je fakt, že odpoledne už jsem běhala a chodila si pro ledy na krk a mluvila jsem, čemuž se tam děsně divili. Neboj, zvládla jsem to já, zvládneš to i Ty. Myslím, že jsou i horší bolesti než tahle.
No spíš se bojím narkozy
a toho všeho před, no moje první operace :/
@nemolka píše:
já na tom byla jako dítě taky akorát nám to dělali za řiva tzv. ted je to v plné narkoze takže to je v klidu
přesně a ufiklé mandle vyplivnout do misky
![]()
Tak a uteklo to
zítra mě čeká nástup v 19 hodin na Fifejdy, už teď šílím strachy…