Totálně vytočená...

Anonymní
27.5.18 02:36

Totálně vytočená...

Potřebuji se z toho vypsat, ať se aspoň trošku uklidním… Máme jednoho blízkého příbuzného. Když pominu to, že se k nám zve sám na návštěvy (např. jsme někde s rodinou a při loučení mu řeknou zítra jdeme tam a tam jdeš s náma? Jeho odpověď je ne, zítra jdu k XXX. Tedy k nám, ale že by se předtím zeptal zda může a něco nemáme to ne. Nebo volá a mluví s dětma a my slyšíme jak jim říká zítra dopoledne se za vámi přijdu podívat. Ale že by se opět nás zeptal to ne. Takže již několikrát jsme museli říct nezlob se, ale nebudeme doma). A když už se na návštěvě domluvíme tak většinou nepřijde a ani nedá vědět, že nedorazí. Za poslední dva týdny to udělal už 2×. A dneska už to bylo na mě moc. Již několik dní bylo jasně domluveno, že k nám dneska přijde, protože jedno z dětí už přes měsíc neviděl a to se na něj nemohlo dočkat. Takže čekáme, děcka se ptají kdy přijde a samozřejmě bez omluvy opět nic. Tak jsme volali proč nepřišel. Tak z něj vypadlo, že šel s kamarády na pivo. Ale že by teda přišel zítra. No tak to bohužel, zítra již máme jiné plány. Já jsem tak vytočená… A minule jak nepřišel a ani se neozval tak pár dní na to volal v noci kolem půlnoci, kdy už jsme skoro spali, jestli s ním manžel nejde na jedno. Jako přijde vám toto normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1128
27.5.18 03:21

Není to mladší bratr tvého manžela? Nebydlíte v domě kde vyrůstal? :) Takovou zkušenost má jedna moje známá. Takový nechodí na návštěvu, ale jakoby domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 04:23

U nas doma je zvykem, ze se pribuzni nehlasi na navstevu, proste skoci na kafe a hotovo. Bud jsme doma a nebo nejsme. To by jsem neresila. A podle toho jak rikas, ze tve dite nevidel vic jak mesic, tak tak casto asi k vam nechodi. Me by spis vice stvalo, kdyz se na necem domluvim a ten clovek nedojde. Rika se 3× a dost. Kdyz to udelal vickrat, tak priste by jsem si udelala svuj program a rekla pravdu, ze proste jste to brali do vetru jeho dohodu po predchozich navstevach.

• Citovat
  • Upravit
406
27.5.18 05:28

Mně přijde, že to trochu nafukujes. Jo, jasně, některé věci se nedělají, máš pravdu, ale i ty bys měla přidat trochu tolerance, vždyť všichni nemusí být dokonalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
27.5.18 07:50

Takova diskuse uz tady je. Stacilo se do ni pripojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.18 13:00
@cecetka píše:
Takova diskuse uz tady je. Stacilo se do ni pripojit.

To bude určitě ta samá zakladatelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová