Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To stavebko spořili vaši nebo ty? Nějak se v tom neorientuju -píšeš, že jste obě se sestrou odešly a pak zase, že tě doma nechce..teď bydlíš s rodinou kde? Je smutné, že dělá mezi vámi rozdíl, asi bych omezila kontakt s ní, třeba jí to dojde, že s takovou zůstane sama. Co na to táta?
@annasmyc píše:
To stavebko spořili vaši nebo ty? Nějak se v tom neorientuju -píšeš, že jste obě se sestrou odešly a pak zase, že tě doma nechce..teď bydlíš s rodinou kde? Je smutné, že dělá mezi vámi rozdíl, asi bych omezila kontakt s ní, třeba jí to dojde, že s takovou zůstane sama. Co na to táta?
No v tom bytě. táta bude zasveceny v sobotu. stavebko jsem sporila ja. Odešli. jsme postupne obě. Ale mně. na podruhé řekla, ze mne doma nesnese. Nejde mi. o byt.Jde o to jak mne zhazuje
https://www.emimino.cz/…-byt-314561/ Tak v tom případě tady máš situaci jako přes kopírák, třeba ti nějaká rada pomůže ![]()
@Anonymní píše:
Asi shoda
No to bude asi shoda, kdyz v predchozi diskuzi mas i stejne interpunkcni chyby
@Michelle_M píše:
https://www.emimino.cz/…-byt-314561/ Tak v tom případě tady máš situaci jako přes kopírák, třeba ti nějaká rada pomůže
Projela jsem diskuzi
hmmm ale ad si.byt nechá. Ad mne. neurazi ze jsem se na.Nic nezmohla. Když jsem penize měla. A za picoviny jsem je neutratila.Ma vybaveny. krásný byt. A já. prej prosustrovala penize.
Tak podej na matku žalobu a chtěj vrátit vynaložené prostředky. A aspoň tu nelži. Všichni tu víme, že jsi zakládala i tu první diskuzi. Psaný projev je pro člověka stejně charakteristický jako jeho písmo.
@Janli píše:
Tak podej na matku žalobu a chtěj vrátit vynaložené prostředky. A aspoň tu nelži. Všichni tu víme, že jsi zakládala i tu první diskuzi. Psaný projev je pro člověka stejně charakteristický jako jeho písmo.
Pokud by jste si jste si pořádné přečetl první diskuzi, tak je tam jen spatnost, ze zakladatelka chce byt.Ja se snažím poukazat na celkove hnusné chování matky. Ale jak sleduji tak uz to tu skrz starou diskuzi zase spadá do boje o byt. Mozna kdybych slovo byt vynechala.Tak by mne tu neurazeli lidi.Co by okradl i vlastní rodinu ![]()
@Anonymní píše:
Pokud by jste si jste si pořádné přečetl první diskuzi, tak je tam jen spatnost, ze zakladatelka chce byt.Ja se snažím poukazat na celkove hnusné chování matky. Ale jak sleduji tak uz to tu skrz starou diskuzi zase spadá do boje o byt. Mozna kdybych slovo byt vynechala.Tak by mne tu neurazeli lidi.Co by okradl i vlastní rodinu
Nikdo tě tu neuráží…Já už bych to nechala být, vztahy jsou u Vás v rodině stejně bez úrovně, tak bych si žila svůj život. A až budeš chtít někomu půjčovat zase peníze, tak bez řádné smlouvy to nedělej..
@Brontik píše:
Nepsala jsi to tu už?
Psala, jenom to ted rozšířila. Tam psala jenom o bytě, ale taky to bylo poněkud zmatené.
Ahoj, včera jsem narazila na téma zahrnujici mamka manipulator. Seznamim vás se svým příběhem a snad najdu pochopeni. Už od mala jsem slyšela věty,,Sestra bude šikovnější, o tebe se budu muset pořád starat.,,Zhazovala mne. Chtěla mne dát na zvláštní školu. Když jsem si na něco našetřila. Sestře to koupila. Když mne chtěla k něčemu donutit. Vyhrožovala, ze půjdu na prázdniny k babce nebo, ze jsem jako ona mi říkala. Věděla že mi ubližuje. V 9 mi zakazala zkusit střední. Kdyz jsem začala pracovat můj cíl bylo našetřit peníze na svůj byt. Osamostatnit se, utéct. Ve 21jsem z domu odesla. Nasledovalo že ji zadluzim barak.Nic jsem nezadluzila. V roce 2012 zdrhla sestra.Rok jsme o ní nevěděli. nasledovalo proseni ad se ji vrátí aspon jedna sestra. Sestře musela zrušit stavebko aby ji vytahla z pruseru.Po nejake době kdy jsem se ji u nás na městě zastavala, mi řekla ze mně doma nechce, ad si koupim byt. zdůvodů stěhování jsem ale nedosahla na hypoteku.Tak.mi nabídla ze.mi.do bytu pomůže. Nechtěla jsem.od ni byt. Donutila mne zrušit stavebko.Dala jsem ji penize.ze stavebka na byt, ze zbytek ji budu splácet. Ze od ní byt nechci. Vysledek byt si koupila celý sama, napsala ho na tatku.Moje penize mi dala na vybaveni a opravu bytu. A teď mi byt nechce prodat, a ještě uráží ze si ničeho nevazim, ze jsem cele stavebko prosustrovala, ze mi byt neda ani neprodá, ze bych o něj přišla. A to jsem se mezitim vdala, dala ji 2vnoucata. Což u druhého mi říkala, ze bych byla blbá kdybych s manželem 2,měla. Sestre půjčila na.auto,vychvaluje ji do nebe, pritom dosla po roku z holou prdelou