Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U nás se první IVF nezdařilo tak druhé v jiném car byla to silena cesta strašná zkušenost s doktory psychika úplně na ![]()
A pak když to všechno vyšlo tak silena radost která netrvala dlouho první 3 měsíce i když jsem zvracela vše co jsem snedla nakonec jsem skončila v nemocnici s masivním krvácením kde jediný co bylo možný prý potrat. Takže i když jsem se hrozné těšila na tehotenstvi tak pro mě je to noční můra ale už se strašně těším na toho našeho bobika až bude venku ![]()
@lalouch ona nejdřív vznikla jedna skupinka, taky jsem tam posílala žádost a nic a pak se tady zakladatelka vyjadřovala v tom smyslu, že tam nechce mít moc lidí, pak vznikla další, kde je nás hodně i holky co píši sem, zkusím najít odkaz.
Holky a to mi teda řeknete proč má někdo za potrebi něco takového dělat? A není to blby víc skupinek? Ja myslím, ze tady jsme všichni fajn 🙂 byla by Škoda kdyby tady ta diskuze uvadla
Kveta 112 vystupuje I na IVF skupine na FB pod jmenem Barbora. Uz nekolikrat mi prisly jeji pribehy prinejmensim divny…pry se ji podarilo prirozene, ale kdo vi, co je za jejim chovanim 🤔 a z dubnovych holek jsem odesla prave kvuli ni…
Dnes kontrola na gyndě, jen nás prohmatal, změřil pupík a vše ok, ultrazvuk mi nedělal, byla jsem zklamaná, i když jsem s tím počítala, protože jdeme zítra na 2. screening. Už se moc těším
, ale bohužel bez doprovodu.
@Luss82 ja mela toto v 16tt, taky natesena a prd z toho..takže sem měla utz screeneg první a pak druhý..ale u nas se zadne balicky neplati, jsme male mesto..jako tu maji holky, ze maji pokazde utz, protoze si treba plati a nebo to ptoste jejich gyn dela pokazde ![]()
no tak takový lidi bych, ale vůbec neřešila ani nereagovala. bez milosti vykopnout.
My jsme byli s přítelem byli rozhodnutý, že kdyby to náhodou nešlo, tak adoptujeme. Prostě chceme mít jen ten uzlíček štěstí a je přeci úplně jedno, kde se veme.
Hlavně že ty naše špuntíky milujeme ne? ![]()
Holky ta naše rajda je vzhůru snad jen v noci
![]()
@Janulita94 já večer hudrám, že tam dela kotrmelce a dnes rano zas hudram, proč se nehybe
nooo kdyz urazi, ze by ta a ta nemela mit deti, kdyz jsou z ivf, tak nejde prehližet ![]()
To fakt napsala, jo? Co si pamatuju, tak v naší skupince napsala, že se chystali na IVF, ale pak se nečekaně zadařilo přirozeně. Tak proto tak byla nadšená a pyšná na to, že to bylo přirozeně a psala to všude. Od někoho s takovou vlastní historií bych čekala víc pochopení pro lidi, kteří mají miminka jen díky ivf. Ale jinak si nevybavuju, že by v březnové skupince dělala nějaké problémy. ![]()
@katka-365 proto říkám nereagovat a bez upozornění vykopnout
žádný smilování! ![]()
@Janulita94 no, ale tady ji těžko vykopneme, když nejsme správci
a nahlašení pomohlo, ale za tyden může zažadat a vratit se ![]()
@katka-365 já myslela, že tady někdo je správce
tak to jsem nevěděla :/
@katka-365 závidím, Ja pořad na kopanečky čekám a už se asi z toho Asi zblázním 🙁 Už se mi zdálo par dni ze jsem dva tři kopanecky cítila a včera a dneska zas nic. Ještě ze jdu zítra ke své dr na kontrolu. Ť❤️️
S tou Kvetou je to velice smtutne. Ze to má někdo zapotřebí
Tady je odkaz na tu skupinku https://www.emimino.cz/…021/diskuse/
@Janulita94 jako zakladatelka bude správce, ale nepřispívá tu vubec, asi je v te soukromé ![]()