Termín porodu březen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13969
8.11.20 11:09

My jedeme na oběd za mamkou, tak se necháme překvapit. Ale na večeři mám nalozena žebra. :palec:
Co se týče pohybu, tak minulý týden jsem si naposledy sedla na kobylu, to už jsem odpískala (fyzicky není problém, ale hlava už protestovala). Chození je v pohodě, ale vždy, když toho dělám moc, tak mě pak začne bolet sedací nerv a celý večer skuhrám jak stařenka. Tak všeho s mírou.
A my teda vybavu budeme řešit až po novém roce, uvidím co se mi doma sejde, jak na tom budeme finančně a podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.11.20 11:27

@katka-365 já se bojím me každý říká ze je dělat nemám buď je udělá manžel tchyně nebo kamoska nehrotim to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.11.20 11:28

@Callista já bych maso jedla ale nemuzu jak jsem nemocná fenylketonurii a do toho těhotná tak to vůbec mám přísnou dietu :roll: která není lehká a ani nejlevnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.11.20 12:11

Tak mám skoro vařeno sekaná v troubě pro me Testoviny a Brambory na kaši ✌️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.11.20 12:14

@Lily-of-the-valley wow, jakoze jeste jezdis na koni? husty! :)
ja tak leda neco cvicim doma, ale min a min cviku je mi prijemnych… a s rizikovejsimi sporty jsem radeji sekla hned na zacatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
8.11.20 12:39

@lalouch @Lily-of-the-valley

Znala jsem ženy co jezdily až do porodu, ale já měla vždycky jasno v tom, že kdybych spadla a o dítě přišla, tak bych si to hrozně vyčítala. Těhotnej člověk není zas tak moc času v porovnání s tím jak dlouho trvá život, tak to mi pomáhá to vydržet.

Ale pokud někdo má tak extra spolehlivé zvíře, že se mu fakt ani nelekne apod, tak chápu, že to možná nevidí jako takový risk.

Koně a šampaňský, moje dva těhotenský absťáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.11.20 12:43

@KokoRox teď jsem si to mytí oken musela vygooglit. Nic jsem o tom nevěděla.. A píšou tedy ze tím natahovanim nahoru a dolu se muže prý mimco nějak obmotat kolem pupeční šňůry. Tak už se taky bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
8.11.20 12:57

@Barunecka-dr

Pokud vím, tak to je jen pověra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
8.11.20 13:02

@Barunecka-dr ja bych realne riziko myti oken videla v padu ze stolicky, pokud ji clovek pouziva a v pretezovani brisnich svalu pri natahovani nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.11.20 13:13

@Barunecka-dr To se dřív říkalo, ale ptala jsem se i doktorky a ta říkala, že je to nesmysl. Já okna normálně umyvala v pátém měsíci u první a teď před Vánocemi si je taky normálně umyju, akorát nebudu hrotit rámy. S miminkem za zadkem se okn umyvaji hur :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
8.11.20 13:28

A taky se nemá věšet prádlo, jsou to pověry. Já jsem včera taky umývala okna, později už to dělat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
8.11.20 13:32

@Callista taky nejím maso, nejsem teda vyloženě vegetarián, sem tam si dám třeba kuřecí, krůtí nebo rybu, uzeniny nejím vůbec, nějak to k životu nepotřebuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.11.20 14:19

@Callista to já vždy byla milovník masa a od té doby, co jsem těhotná nemůžu maso ani vidět :D :D takže že mě miminko udělalo vegetarián :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
8.11.20 15:15

:mavam: to ja muzu ted jist na co prijdu…ja ted zase plasim… Prijde mi ze mam obcas mokre kalhotky a zase vtom vidim unik plodove vody… Vytok mam bili ale prave ze i vodovy tak nevim zda se treba jen nepricuravam… 8o :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
8.11.20 15:26

@Barunecka-dr taky sem to slyšela já nevím no zeptam se gyndare svého ale nevím když sem krvacela zda mi to dovolí když tak to udělá manžel :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí